22 Ağustos 2008

Mustafa Denizli Lig TV'de

Süper Lig başlıyor. Lig Tv'de naklen yayınlarda yorumcu olarak ya iş arayan ya da işinden ayrılmış teknik adamlar olurdu. İstifa eden, görevinden ayrılan ertesi hafta ekrana çıkar, iş bulan da bir hafta önce eleştirdiği takımın başına geçerdi. Bu sezon lig maçlarını Mustafa Denizli yorumlayacak. Bu Lig Tv açısından önemli bir değişim. Denizli, bahsi geçen sirkülasyon içinde olan bir teknik direktör, futbol adamı değil. Futbol bilgisi, vizyonu elbette ki tartışılmaz ama bence en önemlisi objektif ve hesapsız olacaktır o ekranda...

23 yorum:

tofi dedi ki...

cok iyi olmus ama melih şendil ve gümüsbicak türünden spikerlerine yol verseler ne guzel olucak

aksilaz dedi ki...

akıllı bi seçim olmuş.enazından tarafsız ve yalın yorum dinleyebilicez.ugur melekde gelse tadından yinmez

Adsız dedi ki...

türkiye ligi üzerine rıdvan dilmendan başkasını tanımam..ama rıdvanın 90 dakika içerisinde değilde maç önü ve sonrası programlarda daha başarılı buluyorum.. uğur meleke yeni neslin iyi temsilcilerinden ama sadece okuduklarını yorumlayan bir adam. bugüne dek futbol taktik ve stratejisi üzerine yorum yparken duymadım. mehmet demirkol son 2 yılda ukalalaşan ve şımaran tavrında kurtulsa, bu işin en iyisi olmaya aday bir adam

aksilaz dedi ki...

rıdvan iyi olabilir ancak tarafsız oldugu asla soylenemz.o yuzden o sadece kendı takımını yorumlasın.samimi bir insa ndeğil çünkü.bkz. rıdvan.bip

Adsız dedi ki...

hiç sevemedim bu adamı. ersun yanal kovulsa da onu dinlesek.

mre dedi ki...

Mustafa Denizli ile ilgili küçük bir anekdot. Kendisi takım çalıştırmadığı dönemlerin birinde atv'de spor haberleri sunuyordu. Spor haberleri de şimdiki gibi 30 saniye hızlandırılmış tur şeklinde değildi.
Herneyse meşhur man utd-galatasaray maçı öncesi G.Saray'ın muhtemel onbirini okuduktan sonra Denizli şöyle bir yorumda bulundu "İlkonbir de Arif yerine tecrübeli Yusuf'u düşünmek lazım" Sonrasında Arif'in neler yaptığı malumunuz...

Adsız dedi ki...

Neredesin be janti abimiz Ferdi Leflef?

Alper Öcal dedi ki...

Denizli'nin Inter - FB maçında böyle bir tecrübesi vardı Starda ve beğenmemiştim.

Bazı konularda fazlaca bilgiç. Öyle kariyerim olsa ben de belki aynı tavırda olurdum ama en azından Ibrahimoviç'in kullanacağı frikikte topa vurmadan o mesafeden kaleyi tutturamaz filan demezdim.

Objektiflik biraz tartışılır yani o bakımdan.

Santiago dedi ki...

Fatih Terim yorumcu olmasında gerisi sorun degil...
Unlu İstanbuldaki Cl Finalindeki yorumlarına hala gulerim...Bi insan bu kadarmı madara olur 45dakkada :)

2.yarı başı Maç 3-0 Milan lehine...
Maç burda bitmiştir Milan şampiyon olmustur hadi kalk gidelim yapmıştı...
Xabi 1 yapınca bile devam etti 2 gelincede cook zor klasik italyan defansı vermez maçı gibi kelamlarda bulundu...
3 oldugundaki yorum ilginçti Maç daha yeni başlıyor :D

Sonrasını hepimiz biliyoruz zatenn

el'nino1907 dedi ki...

rıdvan dilmen son dönem yorumcular içerinde bir numara li tv'nin bir şekilde rıdvan dilmen'le anlaşması lazımdı mustafa denizli bu işi ne kadar becerir bekleyip göreceğiz.

Adsız dedi ki...

M.Gümüşbıçak iyi hoş, bi de her cümlenin son kelimesini uzatmayı bırakabilseeeeee

Pads dedi ki...

Teknik direktorlugune ve mbilgisine dil uzatilamaz, ancak bence iyi bir yorumcu degil. Bir kere gereksiz derecede iddiaci, sanki bir seyler ispatlamaya calisiyor gibi. Fenerbahce'den sonra kayda deger bir is yapamadigi icin olabilir bunlar.

Ku.Ba dedi ki...

Yalniz, Denizli'nin de insani bayan bir tarafi var: zorlama espirileri. Umarim birakmistir o huyunu.

cmzrfdl dedi ki...

ligin ilk maçı itibariyle devre arası oldu ve ben lig tv'ye mail yollamayı düşünüyorum. mustafa denizli sağolsun ikinci yarıya aspirinle başlayacağım. kahvehaneye gitse bu kadar konuşturulmaz maç parası verilip yollanırdı.

Adsız dedi ki...

bugünkü gs macinda denizli cok fazla ve rahatsiz edici bicimde konustu. umarim ilk acemiligin getirdigi bir seydir bu...

aayla dedi ki...

İnşallah en yakın zamanda bir takımdan teklif olur zira yorumculuğu hiç iyi değil. 90 dakika Galatasaray'ı kötüledi resmen adam.Yok şöyle yavaş,yok böyle olmaz. Doğru taraflarıda vardı dediklerinin ama insanı maçtan soğutuyor bir yerden sonra. Melih Gümüşbıçak maçı anlatamadı doğru dürüst..

Burak dedi ki...

bu akşam lig tv başında ki galatasaraylıları sinir etti.bu lig bu adamla çekilmez.lütfen bi takım teklif yapsın denizliye.

Adsız dedi ki...

GS yi kotuleyerek bu isten nemalanmaya calisiyor havasi yaratti.Kendisini isteyen bir kesim icin Skibbe'den iyi isler yaparim mesaji veriyor gibiydi inceden inceye

Adsız dedi ki...

bi susmadı maç boyunca şu sıcak havalarda bu sıkıntılı futbola bide susmayan mustafa denizli eklenince 90 da ızdırap oldu ! yorumcunun kelime anlamını bilmeyen birine bu teklifi yapan digitürk yönetimini ayrıca öpüyorum..

Caner dedi ki...

Lütfen sadece soru sorulduğunda konuşması gerektiğini biri bu adama anlatsın

John Doe dedi ki...

Çok kötü bir yorumcu olduğunu ilk maçında gösterdi. Gs 'ye sürekli sataşmasının nedeni Skibbe kovulursa başa gelme ihtimalinden mi kaynaklanıyor?

hadesperado dedi ki...

tek kelimeyle, berbattı!

istemiyorum istemiyoruz!

nedir bu tipleri hala Galatasaray'a yamamaya çalışmak anlamıyorum. Nonda'nın fenere attığı golden sonraki morarmış halini unutan varsa tekrar izlesin!
ha bir de hakan ünsal var, o da yorum falan yapmıyor resmen kusuyor...

şimdiden şikayet maillerine başladık, bakalım ne olacak...

Firat Akcoray dedi ki...

tekrar uzerinde düşünülmesi gereken bir yazı olmuş bence.
Mehmet Demirkol'da bahsetmiş yazısında bu hafta...