20 Ağustos 2008

Angel Fabian di Maria

Pekin'de Arjantin'in Brezilya'yı 3-0 ile devirdiği yarı finalde sahanın iyilerindendi. Angel Fabian di Maria. Sol kanat oynuyor. Portekizliler genç yetenekleri keşfedip büyüklere yüksek bonservisle satmayı iyi becerirler. Di Maria 20 yaşında. Benfica'da oynuyor. Rosario'dan 6 milyon euro'ya alıp şimdi bonservisine 30 milyon euro yazdılar. Real Madrid Gago'yu aldığı sezon onu beğenmiş ama pas geçmiş. Şimdi 15 milyon euro teklif ettiler...

8 yorum:

mre dedi ki...

Olimpiyatlarda Arjantin'in 2 maçını izledim 2'sinde de çok beğendim. Hatta hakkında araştırma yapıp yazı yazayım diyordum ki sağol sen yapıp yazmışsın. Belki çok gösterişli oynamıyor ama hem top hakimiyeti hem de pas yüzdesi etkileyiciydi. Bir kaç yıl sonra büyüklerden birinde oynar kanımca.

Blogspor dedi ki...

Bu adam Real Madrid'e yakışır.Top hakimiyetiyle Real'in tam aradığı adam.

scapula dedi ki...

Çok iyiydi dün. Messi ve Cambiasso'dan sonra maçı en çok domine eden isimdi. Çocuk tipi var, belli ki gözümüzün önünde büyüyecek.

Villarreal ayarında bir takıma gider diye düşünüyorum önce. Orada gereken sıçramayı yapabilir mi, göreceğiz...

çubuk makarna dedi ki...

o değil de kız ismi bu yahu

el'nino1907 dedi ki...

gerçekten çok sağlam oynadı brezilya maçında kanadı istediği gibi kullandı yakında madrid'te izleriz

antti_sumiala dedi ki...

futbolcu istiyosan arjantinden alacaksın.. gerçekten adamlar bu sporu çok seviyorlar ve çok yetenekliler..

galatasaray carrusca transferinden minimum verim aldı fakat denemeye değerdi.. carrusca nın kimyası gs ile uymadı.. ama bence türkiyedeki kulüpler arjantin pazarına daha fazla yönelmeli..

maria ya gelince kendine güveniyor.. faydalı oynuyor..gelecek var bu çocukta.. benfica bu sene çok iyi transfrler yaptı.. kadro iyi olunca bu tarz oyuncular daha da iyi oynarlar.. bence en azından bu seneyi de benfica da geçirmeli ve sonra başka takıma olmalı.. benfica bu çocuktan çok daha fazla para kazanabilir..

gerçi 15 milyon euro.. fazlası ne olacak ama 1 sene hem takıma hem kendisine faydalıolacaktır..

uykutu dedi ki...

arjantinli oyuncuların çok büyük potansiyel barındırdıklarını kabul etmekle birlikte özellikle avrupa klüpleri için saglam bir piyasa oldugunu düsünmüyorum, ortega, d'alessendro, gallardo, insua, aimar yıldız statüsünde olup avrupada dikiş tutturamamıs aklıma gelen ilk isimler, yıldız statüsüne ulasamamıs fakat potansiyelleri sagır sultanca bilinen carrusca ve onun bir çok türevide bu piyasada ayakta kalamamış.. hatta yetenekleri oha! artık denilen riquelme'nin bile ( villereal'e şampiyonlar liginde büyük katkı saglamasına ragmen ) avrupa piyasasında ne kadar tutundugu tartısılır, ben açıkcası en azından bizim klüplerimizin böyle bir riski göze almasından yana degilim.. mümkünse ismi yıldız veya yıldız adayı olarak lanse edilmesede avrupanın üst düzey liglerinde (istikrarlı) bir şekilde forma giyen oyuncular kazandırılsın..

selaminko dedi ki...

kesinlikle cok iyiydi. arjantinin en iyilerinden biriydi.