2 Nisan 2008

Jose Sand

Arjantin'de Apertura'da iki flaş golcü vardı Independiente'den German Denis ve Lanus'dan Jose Sand. İkisi de takımlarında kaldılar ve ikisi de Clausura'ya kötü başladılar. Ligin 7. haftası bitti, Denis'in 2, Sand'ın 1 golü var. Jose Sand Avrupa görmemiş bir Arjantinli. 28 yaşında. River Plate forması giydiği, vitrinde olduğu dönemde bile teklif gelmemiş ki kapağı bizim kıtaya atamamış. Garip karşılarım bu durumu. Boyu posu yerinde iyi bir golcü. Geçen sezon şampiyon olan Lanus'un santrforu sıfatı bile kimselerin aklını çelmedi. Yok mu kardeşim bu adamı alan(!)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

copa libertadores'te bugun oynananan 3-3'luk estudiantes macinda da atti golunu ama 90+2 de kacirdigi penaltiyla galibiyeti getiremedi takimina. kaleciden donen topu talihsiz sekilde tekrar kaleciye nisanladi. estudiantes comeback yaparak maci 2-0'dan 2-3 yapmisti, neredeyse lanus tekrar 4-3'e getiriyordu.

bu guzel mac sonrasi bilgisayari acip biraz once hic tanimadan beceriksizligine uzuldugum adamin ekranda siritarak baktigini gormek de, bana kisa sureli bir saskinliktan sonra hergun sadece okumakla yetindigim bu degerli bloga ilk defa yorum yazdirdi.

biraz once biten macta da adriano'nun 90+4'te attigi golle sao paolo kendi evinde 1-0 kazandi. az kalsin, bunyesinde hafif gobekli bazi futbolculari barindiran paraguay takimina kendi evinde puan kaptiriyordu.

Ezequiel dedi ki...

Sand bence Türkiye de başarılı olur. Tam Galatasaraylık forvet...