10 Şubat 2008

Oleguer Bakkala Giderken

Bu sonuç (1-1) iki takıma da yaramadı. Real Madrid kazanırsa puan farkı yine 8'e çıkacak. Sevilla gelecek sezon Şampiyonlar Ligi göremez. Beklenen ne ise o oldu maçta. Oleguer'in anası ağladı. Capel karşısında tutunamayacağı belliydi. Sağ kanatta Navas'ın karşısında Abidal olduğundan Oleguer'in üzerine yıktılar oyunu. Bir de ağırlaşan Thuram'ın üzerine oynayan Kanoute'ye. Dos Santos bu takım için hala 2 numara ufak ama oynuyor işte. Ronaldinho frikikler öncesinde yine anlamlı bakıyor kaleye ama vuruşları rezalet. Edmilson gitsin Barça'dan. Xavi geçen hafta 3 puanı getirmişti bu hafta da 1 puanı kurtardı. Henry'nin kanallarını Keita ve Poulsen iyi kapattı. Keita ve Kanoute, Afrika Kupası -Mali- yorgunu ve daha La Liga'ya dönmüş gibi değildiler. Kaleci Palop sakatlık sonrasında eskisi kadar güven vermiyor.
İlk yarı Valdes'in çıkardıkları olmasa Sevilla kolay koparırdı maçı. 2. yarıda klasik atamayana atarlar oldu. Diego Capel ve Gökhan Gönül'ün 180 dakikası ilginç olacak; hele ki Deivid yardıma gelmezse. Sevilla 2 UEFA Kupası aldı ama kafalar hala ufak. Bugün Barcelona'ya 1 puan verdilerse ait oldukları ligde kendilerini yeteri kadar büyük hissetmediklerindir. Barcelona'da hikaye tanıdık. Eto'o olmadığında zorlanıyorlar. 2 yıldır da buna çözüm bulamadılar. Yaya Toure ve Eto'o olsaydı eve 3 puanla dönebilirlerdi.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

dünkü maça bence damgasını vuran isim ne ronaldinho ne messi ne henry,ne barçadan herhangi biriydi,dün akşam diego capeli izlemek gerçekten büyük zevkti,nasıl bir ciğerdir o,adam sanki 90dk koşmadı da bide 90.dk da kendi sahasından alıp 70mt sürdü topu sonrada çok iyi bi vuruş yaptı,,ercan abinin dediğine göre daha 19 yaşındaymış bide...ş.ligi mücadelesinde capel-gökhan,,alves-carlos mücadeleleri çok zevkli geçeceğe benzer,,tabi o kanat mücadelelerinde alttan tv reklamları o mücadelelere gölge düşürmezse...

Ortega dedi ki...

Basinin bir kismi Sevilla'ya mahalle takimi muamelesi yapmaktaydi, dun aksam maci izlediler mi acep?

Gerci futbolun en guzel oynandigi yer mahalledir. Zidane da bunu teyid etmis;"Mahallenin en kotu oynayani bendim, bu yuzden cok iyi oldugumu sanmayasiniz" demistir, bizim sokakta da buna mutevazilik diyorlar bu arada.

Adsız dedi ki...

O değil de, Marca Barcelona kadrosunu pek iyi tahmin edememiş. Iniesta'yı forvet olarak düşünmüşler nedense.

Adsız dedi ki...

442 klasik 433ü dağıttı. Messi gibi bir winger ve Gudi gibi bir santrafor varken Barca neden 442 oynamaz? Çok afedersiniz bok mu var 433te? Peynir kafalılar ne zaman bıkacak bundan?

Taylanov dedi ki...

Eksikler yaktı Barça'yı.

ahmetico madrid dedi ki...

sag ayagi biraz zayif sanirim capel'in. topu sol kanatta ne zaman alip da sagina cekse hep geri dondu, iceri kesemedi.

ama bu ufak bi ayrinti oynadigi futbol, hirsi yaninda. sol kanadi komple emanet et gozlerin kapali. oldukca hizil ve teknik gorunuyor.

warning : sol ayagi tehlikelidir