11 Şubat 2008

Diego Capel'in Fiyatı

Diego Capel'in bonservis bedelini merak ediyordum. Sevilla'nın sol açığının Barça karşısındaki performansı sonrasında hafta başında adının transfer spekülasyonlarında geçmesi imkansızdı. Hayır Fotomaç Fener'e getirmedi! Juande Ramos eski takımından önüne gelene talip olduğundan Capel'i de istiyor Tottenham. Diğer bir taliplisi Juventus. Sözleşmesindeki bonservis bedeli 12 milyon euro. Bu sezon 40 maç ve üstünde oynarsa bu rakamın 15 milyon euro olacağı yazılıymış sözleşmesinde...

7 yorum:

Onur Aydın dedi ki...

transfermarkt 4 milyon avro değer biçmişmiş.

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/27471/diegocapel/transferdaten.html

Alper Öcal dedi ki...

Kun Aguero vari bir operasyon gelecektir Ispanya'nin Recep Mamur subesi Del Niro'dan.

40'tan asagi yedirmezler.

Taylanov dedi ki...

Mehmet Topuz bie 11 milyon € ediyor. Daha fazla olması lazım Capel'in :)

Adsız dedi ki...

Sadece birkac macini izledim Sevilla'da. YouTube'deki Under 21 Ispanya maclari sayilmaz zaten. Daha fazlasini da gormek lazim. Ama adamdaki "pace" inanilir gibi degil! Daha once sadece Giggs, Joaquin (Betis'te oyandigi donem) ve Ribery'de gormustum bunu. Daha 19 yasinda. Barca macinin ilk yarisinda yaptigi en siradan hareket attigi goldu, diger butun hareketleriyle "vay anasini" dedirtti. Bence 15 milyon Euro bu Capel icin cok az. Gokhan Gonul bu seneki cikisiyla iyi bir oyuncu oldugunu coktan ispatladi ama iki Sevilla macinda, ozellikle Ispanya'daki macta, gercek bir yildiz olma potansiyeline sahip olup olmadigini gosterecek bence. Gokhan icin cok onemli bir karsilasma.

olurolur dedi ki...

Ben bu oyuncunun 4 maçını izledim. hepsinde de döktürdü. Bu çılgın transfer piyasasında 12-15 falan bedavadır bu oyuncu için

dchetin dedi ki...

bu adam cm / fm tabiriyle "flamboyant"tır.iyi parlar , deli koşar , dalgalı keser , ama nasıl söner onu birlikte göreceğiz.

baha dedi ki...

defansif yonu pek iyi degil sanki ama cok genc ve bunu da ogrenecektir. onun disinda artisi hakikaten cok fazla. serkan balci da ilk zamanlarinda capel gibi topu hizla rakip sahaya gecirerek takimi zorla ataga cikarirdi ama su an piyasada yok. serkan ve capel su halleriyle kiyaslanamaz tabii ki ama o yas devresi soz konusu olunca bir fikir vermesi acisindan bu ornek dusunulebilir. umarim capel iyi islenir..