14 Şubat 2008

Bobo-N. Gomes-Mehmet Topuz

Ara transfer döneminin son gününde Portekiz basınında bir haber çıkmıştı. "Beşiktaş, Benfica'dan Nuno Gomes'i istedi, kulüp ve futbolcu kabul etmedi" idi özeti. İlk bakışta Holosko'yu almış, elinde Bobo-Nobre olan Beşiktaş'ın adının karıştırıldığı asparagas bir haber gibi duruyordu. Şimdi bunu çok zamandır yazılıp çizilen Bobo-Marsilya flörtüyle birleştirelim. Marsilya, Beşiktaş'ın istediği parayı verseydi, Bobo yüksek ihtimal Ocak ayında Fransa'nın yolunu tutacaktı. Beşiktaş'ın sonuçsuz kalan Nuno Gomes hamlesi de böyle açıklanabilir ancak. Nuno Gomes haberinde sezon sonunda tekrar görüşüleceği yazılıyordu. Marsilya'nın Bobo için teklifi 8 milyon Euro olarak geçiyor. Marsilya'da transferin bitirilmesini isteyen Erik Gerets'in eli çok kuvvetli bugünlerde. Takımı küme düşme potasından alıp 5.liğe taşıdı, UEFA'da da S.Moskova'ya evinde 3 attı. Yıldırım Demirören, Bobo'yu satıp üstüne 3 milyon euro koyarsa Mehmet Topuz'u alabilir bu durumda! Nuno Gomes ne olur, bilmem...
"Il Marsiglia starebbe cercando di intensificare i contatti con il Besiktas per portare in Francia a fine stagione l'attaccante brasiliano Bobo. il tecnico Eric Gerets stravede per Bobo e la dirigenza sembra volerlo accontentare e starebbe preparando un'offerta di 8 mln di euro. "

4 yorum:

Taylanov dedi ki...

Hey gidi hey futbolcularımızın bedelleri almış başını gitmiş.

Adsız dedi ki...

hep aynı hikaye, yeter artık. bıktım yönetimin saçma sapan hamlelerinden, 11 milyon euroymuş. hangi yüzle canlı yayında bile söyleyebiliyosun ki bunu andaval herif. artık aceto da beşiktaş'ın transferleriyle ilgili bir başlık girince kesin alay edeceğini tahmin ediyorum içerikte. nasıl etmesin ki!

Adsız dedi ki...

şampiyonlar ligi'nde oynamış, gol atmış, yedek de olsa brezilya milli takım kadrosuna çağırılmış bir brezilyalı'nın piyasası 8 milyon euro iken kendi ligimizde iyi oynayan ama hiç bir avrupa tecrübesi olmayan ve bir şampiyonlar ligi karşılaşmasında örneğin reina ile karşı karşıya kalınca ne yapacakları belirsiz bu iki futbolcunun ücretleri ne kadar da uçuk kaçık saçma sapan bişeydir böyle.

rustukursad dedi ki...

Marsilya da Fenerbahce gibi kendine gol atanlari mi toplamaya basladi:)
Besiktas Bobo'yu satarsa yeni sezonda ya bir orta saha ya da bir stoper alir gibime geliyor.