26 Temmuz 2008

Matta 5:39

"Yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, sezon açılışını Galatasaray ile oynayacağı maçla yapacak. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Bursaspor'un, 7 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de Atatürk Stadı'nda, geçen sezonun lig şampiyonu Galatasaray ile yapılacak karşılaşmada, ilk kez seyircisi önünde mücadele edeceğini kaydetti. "

" sağ yanağınıza bir tokat atana öbür yanağınızı da çevirin." Matta 5:39

27 yorum:

Adsız dedi ki...

"But I tell you, Do not resist an evil person. If someone strikes you on the right cheek, turn to him the other also."

Adsız dedi ki...

Bu haberi ilk duyduğum da benim de aklımda direk bu ayet gelmişti. Bir daha gidelim bakalım Bursa'ya, ne göstericek zaman??

cuma dursun dedi ki...

ben bu posttan hic bir sey anlamadim. bursa gs arasinda ne oldu ki?

Adsız dedi ki...

özel anlaşmamı yaptık nedir bu bursa fetişi anlamadım. bülent ağabey sen bilirsin bursasporla tarihimizde bizim bilmediğimiz bi kan bağı mı var nedir bu durum ya?

umarım i.güldüren insanı birini sakatlamaz.

papaz dedi ki...

sağlam bi kava olmuştu bursa'da geçen sene, aslında bjk de katılsa 3lü bi turnuva olsa daha vahşi olabilirdi:)

karamazov dedi ki...

@maniaq

ismail güldüren bursaspor'dan ayrıldı. konyaspor'da olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

anonim dedi ki...

hayırdır ya ayetler havada uçuşuyor? neyi kaçırdık ki acep?

bursa ile kan davamız vardı da ben mi unuttum? o beşiktaş değil miydi ya? :)

valla hiçbirşey anlamadım. sana da aşk olsun bülent abi. verdin inceden inceden ayarı ama bak biz burada fransız kaldık.

Adsız dedi ki...

Son bilmem kaç senedir sahada tekme tokat, tribünlerde analı avratlı açılış maçlarının bir yenisi. İsmail Güldüren olmadan gereği yoktu ama.

RaRe dedi ki...

Allahtan ne Egemen kaldı Bursa'da ne de İsmail Güldüren denen insan kılıklı yaratık...
Daha uysal bi maç olur bence...inşallah zevkli bi maç olur...gerçi ben yönetici olsam hayatta kabul etmezdim...çok istiyosan git Kocaelisporla oyna böyle bi maç...Adamla yeni çıktı süper lige daha heycanlı geçerdi...

Adsız dedi ki...

bursada gecen sene ben kavga falan hatırlamıyorum hiç..Ümit karanın golüyle 1-0 almıştı maçı gs..çok sıkıcı maçtı..aralarında bir husumet varsa da gayet doğaldır burası türkiye çünkü..

EDDIE dedi ki...

nasıl kavga hatırlamıyorsunuz yav, adamlar bizi sahada dövmüştü resmen, hoş biz kazanmıştık yine.

Adsız dedi ki...

@anonymous
esas olaylar 2-2 biten ftk maçında özellikle hakan şükür'e edilen küfürler ve asy'de oynanan 1-0 aldığımız maçta bursasporlu oyuncuların karate,tekvando,güreş performanslarıydı.tabi bu sadece geçen senenin bilançosu

Buraksem dedi ki...

artık geride kaldı o günler,bursada yaşayan bir bjk li olarak,bursamızı her maçta destekleriz ve gs hazırlık maçlarını da severiz...

Adsız dedi ki...

tanrı hepimizi İsmail Güldüren insanından korusun.

Adsız dedi ki...

İsmail Güldüren Konyaspor'da.

E korunacak bir şey kalmadığına göre , maçı iptal ettirelim.

Zira kabak tadı verdi artık. Bir açılış maçımızda daha görmek istemiyorum Galatasaray'ı.

Çünkü küfürsüz geçmesi muhtemel nadir maçlardan biri açılış maçları. Kardeşimizi , yeğenimizi götürüyoruz. Onu da çok görüyor bize iş bilmez yönetimimiz.

Üstüne bir de şehrinin değeri olan Bursaspor'a sahip çıkmayanlar sürüsünü açılış maçında etrafta görmek gerçekten can sıkıcı oluyor.

Gs destekçileri olarak bunun bir son bulması için siz de destek verin lütfen.

Saygılar...

Adsız dedi ki...

Bursaspor son senelerde sazan avliyor bence.3 buyuklerle futbol anlaminda maddi anlamda basabas oynayamayacaklari ve bir rekabet yaratamayacaklari icin, bu tur kufur/kavga/polemikler sayesinde "buyuk rekabet" cikarma pesindeler.

Besiktas avlandi, Bursaspor dendiginde cogu kisinin aklina Besiktas geliyor. GS ile de ugrastilar gecen sene ama GS bu tepkiye cevap vermeyerek en iyisini yapmis bence.

Adsız dedi ki...

Özhan Canaydın'ın Bursa'da tekstil şirketi vardı diye biliyorum. Bursa camiasına çok yakınlar Canaydın ailesi .

Bir de sormak istediğim bir konu var , belki cevaplayan olur. Olay Tv'yi izliyorum geçen akşam . Bursapor'daki çekişmenin nedenlerini tartışıyorlar, biri dedi ki:
"Bu takım adam olmuyorsa , şehrin iki zengininin çekişmesi yüzündendir"

Biri Cavit Çağlar'da , diğeri kim acaba? Kızıl ailesi mi?

Adsız dedi ki...

ismail güldüren denen insan kırması yoksa çok da sert geçmez maç ya naptın aceto incili fln karıştırmışsn işin içine

Erman S

Cakko dedi ki...

Sevgili dostlar herkes habersizmiş gibi davranıyor?

Ciddi olamazsınız.

Yanılmıyorsam son 3 sezondur GS, Bursaspor'un sezon açılışı için Bursa'ya gidiyor hiç aksatmadan.

Ve her gittiğinde küfürler,kavgalar,olaylar havada uçuşuyor.Herkes '' AA ne var ki aralarında?'' demiş şaşırdım kaldım.

Geçen sezon kupa ve ligdeki BOKS maçları da aklınızdan gitti herhalde.

GS yönetimi zamanında Bursaspor'la ya sözleşme imzalamış her sezon sizin açılışınıza geleceğiz diye...

Ya da hala yönetimde uyuyanlar var anlaşılan.

Aceto'nun yazdığı ayet ''cuk'' oturmuş.

ruicosta10 dedi ki...

bursalılar jest yapıp sezon açılışına gelen takıma hazırlık maçında küfredince ellerine ne geçiyor acaba ben de her sezon açılışında bunu çok merak ederim.

Baris dedi ki...

İsmail Güldüren değil sorun.
Geçen sene Bursayla açılış maçını oynadık. Şampiyon olduk. Tarih tekerrürden ibaret :)

Adsız dedi ki...

Geçen sezon açılışımız sizle değildi.Ondan önceki seneydi.Fenerin şampiyon olduğu sene.

Galatasaray bir jest yapmış ona teşekkür etmek düşerde esas küfürü bizim yönetim hak ediyo GS dan önce...

Adsız dedi ki...

ya o saha içindeki tekmeler tokatlar kendini bilmez topçulardan kaynaklabilir her maçta işin dozu kaçabilir ama benim hatırladığım bursasporlu taraftarların bursa dönüşü galatasaray otobüslerine saldırması taşlaması hatta otobüslerle ilgili bir kaza da yaşanmıştı bu yüzden yanlış hatırlamıyorsam..anıl can yıldırım..

a.c. sedef dedi ki...

sağ yanak sol yanaktan yedik bu sefer de dudağı patlatsınlar diye gidiyoruz heralde.blogunu kendi yöneten herkes "temiz bir lig istiyoruz" yazısı yazsa üste nasıl olur acaba?

Pads dedi ki...

20 senedir takip ediyorum su ligi, Hakan Sukur'e ana avrat dumduz giden tek bir tribun gordum: Bursa tribunleri. Bundan sonra Bursaspor batsa umrumda olmaz benim, pek cok Galatasaray'linin da. Egemen, Ismail gitti mac sakin gecen diyenlere de Egemen'in altyapidan yetistigini hatirlatirim. Gorecegiz bakalim yerine ne genc cevherler(!) koymuslar.

Adsız dedi ki...

ismail "the root of all evil" güldüren :)

Tolga YILDIZ dedi ki...

Arkadaşlar hep bursasporlu futbolculara yüklenmişler. Eğer ortada bir kavga varsa 2 taraftanda vuran-kıran olmasını düşünmek mantıklı değil mi? Egemen ve İ.Güldüren hatta Ö.Erdoğan'ın yaptıklarına birşey demiyorum ama GS'li Uğur Uçar ve Barış Özbek ve Sabri az mı uğraştı Bursalılarla. Hele Barış Özbek'te seyirciyi tahrik etme potansiyeli üst düzeyde. Uğur'unsa Zoran Mirkovic Tayfur Havutçu, Zago tarzı inceden sert girme ve sakatlama hamleleri var. Yapmayın arkadaşlar 2 tarafta suçluydu. Bu arada geçen seneki kupa maçında vardım. H.Şükür'e Bursada küfür edilmesinin sebebi bir pozisyondan sonra hakeme aşırı şekilde itiraz etmesi vardı. Soğuk havayla Bursadan yetişmiş Hakan'ı el statlarında bile böyle itiraz ederken görmeye alışmamış seyirci Bursa'da böyle yapmasından inanılmaz tahrik oldu ve GS'li futbolcularında damarına basılacağını bilerek en küfür edilmeyecek topçuya belki de bastı küfürü. 2-3 hafta sonra da intikam hırsı dolu bu harp futbolcular arasında devam etti. Öyle ki kendisine almanca konuşan Ömer Erdoğan'ın saçını okşayan Kalli bile bunu dindiremedi. Çünkü sahada futbol dışı düşüncelerle dolu Egemen, İsmail, B. Özbek ve U.Uçar vardı.