13 Şubat 2009

Ronaldo-Kaka-Ancelotti

Juande Ramos ligde 7 maçtır kazanıyor ama kimse ona gelecek sezon Real Madrid teknik direktörlüğünü yakıştırmıyor. Arsene Wenger ve Rafael Benitez'in isimleri geçiyordu önce. Şimdi de Carlo Ancelotti. Milan'ın San Siro'daki Genoa ve Reggina beraberliklerinde Ancelotti haklı olarak topa tutuldu (Saçma sapan oyuncu değişiklikleri ve defansa takviye yapmamak...). Pazar akşamı derbiyi de kaybettiği takdirde Madrid medyası daha inandırıcı olacak bu haberlerinde. Milan için Van Basten ve Rijkaard'ın adı geçiyor. Real Madrid tarafında Perez'in adının geçtiği yerde bir Ancelotti ile bitmez elbette hikaye. Kaka'nın Real Madrid'e söz verdiği için Man. City'nin teklifini kabul etmediği, Ronaldo'nun da zaten(!) evet dediği ile AS bugün manşetini kurtarmış.

10 yorum:

devletli dedi ki...

işler kötü gidince sorumlu hakem veya teknik direktördür, çözüm de transferdir. daha fazla transfer daha fazla yıldız. hakeme salla, teknik direktörü salla, transfer yap paçayı kurtar. demirören ve yediği koca çınar beşiktaş, canaydın ve 3 yıldız transferi, hede ve hödö. belli ki bu saçma sapan popülist yaklaşım hala prim yapıyor ki haberler o yönde. dünyanın en büyük kulübünün de dünyanın en iyi oyuncularını transfer edip günü kurtarabilecekken altyapıyı yeniden yapılandırarak 20 yıllık planlar yapacak hali yok tabi, barcelona gibi (!)

samimi söylüyorum, ben takımımda javi garcia'yı, palanca'yı miguel torres'i falan izlemek isterim. bonservisine 80 milyon, eline de haftada 1 milyon saydığın adamları değil. illa olacaksa zidane olsun tabi.

Kerem dedi ki...

Milan'a Rijkaard veya Van Basten yakışır. Real'e ise Arsene Wenger gitmez, Angelotti ise gitmesin! Benitez ise Real İçin iyi bir tercih olabilir.

yok artık leBron james dedi ki...

ancelotti yıldızları nası kullanacığını iyi bilir kaka her zaman büyük oyuncu ama ronaldo ispanya liginde asla yapamaz ingiltereye benzemez ispanya

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Real Madrid Barcelona içerisine ajan soksun,birşekilde Barcelona'nın kendisini imha etmesini sağlasın,ancak o zaman taraftarının yüzü güler.Ve sadece bu sezon için konuşmuyorum,90'ların başına geri dönüyor La liga.2006'dan sonra Barcelona kendini imha etmeseydi zaten çoktan dönmüştü,şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk R.M.'le ilgili...

jose dedi ki...

Van Basten bana göre Milanda hiçbir şey yapamaz.

dogan pamuk dedi ki...

real madrid-ancelotti en fazla 2ay veririm.
real madrid-benitez 1 sene
rela madrid- arsene wenger(wenger bu saçma işlerin olduğu klübe gelmez zaten)
real madrid bu anlayışla kimi getirse hiç bir cacık olmaz. yıldızları taktiksiz sür sahaya alsınlar şamp. ligini bitti artık o işler. la liga yı bile götüremiyorlar bu kafa yapısıyla artık. çözüm tek: bu futbol anlayışını, yönetimini, taktiğini buruşturup bir kenara atmak.yıldızı az kaprissiz ama geneli kaliteli mücadeleci bir kadro kurmak ve başına rafa benitez tarzı bir hocayı getirip sabretmek. yoksa daha çok kredi çekersiniz bankadan...

Ventisei26 dedi ki...

Van Basten iyi bir teknik adam değil ve hiçbir zamanda olamayacak.

Milan için en iyi tercih Rijkaard olur bence.

Lâ Mekân dedi ki...

inzagiyi de götürsün angelotti ve sevimsizler karesi kurulsun , bol bol okeye dönülsün madritte...

Adsız dedi ki...

merhaba, blogunuzu opera internet tarayici ile rss takip ediyorum.
bugunku postlar ile blog yazilari cikmamaya basladi.

Sinner dedi ki...

Riijkard gelirse Milan şöyle bi silkinir,Kaka da zannedersem Madrid'e falan gitmez,umarım da gitmez,C.Ronaldo gidebilir,kıro,para ver işin ucunda,gider bu adam.Ancelotti zaten bırakacak diye biliyorum.