14 Şubat 2009

Real Betis: 2 Eto'o: 2

Barcelona maçlarında santra düdüğünü kaçırmamak lazım, malum ilk 30 dakikada bombalıyorlar bu sezon. Bugün iş yüzünden öyle bir şansım yoktu. Televizyonu açtıktan iki dakika sonra Iniesta'ya penaltı çaldı hakem. Real Betis geçen hafta derbiyi deplasmanda kazanmış, morali yerinde, 24 dakikada lidere iki gol atmışlar. O ucuza kaçan penaltı olmasa devireceklerdi Barça'yı. Kaleci Ricardo kurtardı da Eto'o dönen topa vurdu. Guardiola 12 puan farkın kredisiyle rahat rotasyon yapıyor. Santander deplasmanında da Messi ile başlamamış, ikinci yarıda oyuna alıp maçı çevirmişlerdi. Hafta ortasındaki milli maçlardan etkilenmiş doğal olarak Barça onbiri. Xavi, Iniesta, bir de Puyol olmayınca... Arjantin-Fransa maçının iki yorgunu Messi ve Henry ancak 57'de teşrif ettiler oyuna. Real Betis çok yaslandı arkaya. Kaleci Ricardo'nun çıkarttıkları olmasa 2-0'dan maçı da vereceklerdi. Eto'o ikinci golünden önce bir tane kaçırdı ki pozisyona girerken topu sırtı dönük kaleye alıp bir dönüşü var ki gol kadar güzel... Barselona medyasına milli maçlardan dolayı buna kısaca FIFA virüsü diyecektir. Madrid medyası da yarın Real Madrid kazanırsa 10 puana düştü diye gaza gelecek elbette. Mehmet Aurelio ikinci yarıda vasattı, hatta sonlara doğru da bayılacak gibiyidi...

Betis: Ricardo; Ilic, Juanito (Lima, min. 8) (Monzón, min. 47+), Melli, Fernando Vega; Juande, Marco Aurelio; Sergio García, Emaná, Mark González (Juanma, min. 58); y Oliveira
Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Cáceres, Abidal; Xavi, Sergio Busquets (Bojan, min. 80), Keita (Henry, min. 57); Hleb (Messi, min. 57), Etoo e Iniesta.

Goles: 1-0, min. 17: Melli. 2-0, min. 24: Mark González. 2-1, min. 47+: Etoo, tras el rechace de un penalti. 2-2, min. 83: Etoo.

17 yorum:

Trofolo dedi ki...

Guzel mac oldu. Barca nasi olsa catir cutur alir diye oynadigim kuponun yatmasi da Barca'yi kuruttu. Allah cezanizi verecek!!!

arnawut dedi ki...

Rakibi küçümsemek..
http://arnawut.blogspot.com/

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

el arbitraje español es horrible, por que no inventan algo una solucion no se... arbitros xtranjeros o algo es que esto no puede ser puto barça

con un arbitraje legal el betis estaría ganado 3 - 1 esto solo sucede con el barcelona, seguro que a iturralde no le meten en la nevera por este pesimo arbitraje, es de escandalo

BT dedi ki...

@trofolo
Barça'nın puan kaybını kaleci Ricardo'ya bağlamıştım. Şimdi anlaşıldı gerçek sebebi

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Tres minutos descontará gonzale Iturralde. he's dog of barcelona..

ok ok ok. there are more important things..

valor doken is an interesting profile. he seems a communist. but remember turkish army are in NATO.
so turkey can't be communist. i was with turks soldiers in bosnia-herzegovina. because nato

maybe TURKEY can be a part of eurocommunism in european parliament. but my turkish friends said that
turkey isn't in European union yet. no eurocommunism. no greens..

valor...you'd better become a liberal democrat. a piece of world capitalism and jewish lifestyle....

european union is capitalist and democrat..

everyone fucking each other. and we call this FREE ECONOMY, UNITED STATES OF EUROPE AND FREEDOM..

but european union can't solve our problems.. and white-christian european civilisation is going to dark age..

cagliari42 dedi ki...

31 numaranın sesi soluğu çıkmıyordu uzun zamandır. apronda bekliyormuş. ilk puan kaybında hemen damladı.

ısmarlama gezgin dedi ki...

"and white-christian european civilisation is going to dark age"

yalnız çok büyük laf etmiş ramon..o da avrupanın tükenmekte olduğunun baya baya farkında..avrupanın da ortadoğunun da selameti bizlerde ramon diyerek milli bir yaklaşımla sözlerimi noktalıyım ((:

haute_couture dedi ki...

bu maçla şüphelerim daha da kuvvetlendi; acaba barcelonanın bu sene bu kadar güçlü olmasının "bir nedeni" de euro 2008'de çok fazla oyuncusunun oynamamış olması olabilir mi?düzenli 11'den sadece puyol ve xavi oynadı,abidal ve henry'i zaten saymıyorum onlar resmen tatil modundalardı şampiyonada..

azmi dedi ki...

@cagliari

31 numara birkaç gün önce ispanya ingiltere maçıyla ilgili çok güzel bir değerlendirme yazmıştı ve 2-1 alırız demişti. dediği de hemen hemen çıktı..

bu arada ramon emmi nin ingilizcesi bayağı düzgün. pratik yapıyorum sayesinde..

azmi dedi ki...

bir de şey diyeyim içimde kalmasın. bu ramonun yazdıklarını okumak uydu seyretmek gibi. adam birden ispanyolcadan şak diye ingilizceye dönüveriyor. sanki kanal değiştiriyoruz :))

Genel Sekreter Vak dedi ki...

İlk 11'den 5 önemli eksikle deplasmanda 2-0 geriden 2-2 berabere kalık 2 puan yitirdik,fark 10 puana iniyor,eyvah...Şampiyonluk kaçıyor.

Sayın Aceto,ne olacak Galatasaray'ın hali,bi ona değinsen güzel olacak.O kadar yatırım,uzun vadeli planlar çöpe doğru seyirmekte,millet tutturmuş Bordo maçı senenin en önemli maçı falan,Uefa'da 1/8 oynasan ne,seneye Aslantepe'de bırak şampiyonlar ligini takım böyle ruhsuz kepaze oynarsa Uefa maçı oynayamayacaz.

Fark 10 puana iniyor,Ramon reis ortaya,3'lü çektir tayfaya.Politika bloğu açsın Ramon...

bjkmad dedi ki...

ricardo hayatının maçını oynadı heralde.
son 10-15 dk. barca bojan ile ile birlikte 4 forvet oynadı.
gerçi takım hücumdayken ( son yarım saat neredeyse tek kale oynadı barca) kaç forvet olduğunu saymak güç.
milli maçlarda gerçekten çok mu yorulmuşlardı bilmiyorum ama henry ve messi'nin kenarda oturup eto'o nun tek forvet oynaması kabul edilemez.
ramos 2 puan kaybına çok sevinmesin,messi olduğu sürece(Allah zeval vermesin) bu puan farkı daha zor kapanır.

Martin Eden dedi ki...

ricardonun formasında "r1cardo" yazıyordu demi?

tofi dedi ki...

bi takım gollere 70dk yatarsa sonuc normal, hatta barça galibiyeti bence hakketti, penalti bana göre ağır da olsa, ordan herhalde o dakikaya kadar 4 defa geldi, nasil önlem almıyıp iniesta'yla basbasa biraktılar sag beki anlamadım. Eto'o sadece golcu değil, adamda hersey var, o dönus cok zordu, golu kacirarak ayip etii. Ricardo da hayret iyi günündeydi, portekizi az yakmmamıştır bu arkadas.

baris dedi ki...

o penaltı real madrid lehine çalınsaydı burada "franco, ramon, hede, hödö" diye elli tane yorum olurdu şimdiye, hastasıyım şu tarafsızlığın, hepimiz barcelona'nın içindeniz herhalde (:

barSELOna dedi ki...

Valdes efendi hala yıllık 9 m euro istiyor mu bu maça kadar kaç tane top geldi bu adama kaçını tuttu dün yine 2 3 tane kendine çarparak tuttu bir şeyler yaptı sonra havalandı yine Valdes den olmaz bunu Guardiola da yönetim de anlasın şimdi Asenjo ismi gündem de Valdes'i zorlar diye zorlamaz direk kaleye geçer

www.fcbarcelonaturkiye.com

IBRAcadabra dedi ki...

attıgı 2.golde 3 betisli dibindeyken yüzünü kaleye dönüp bi anda hızlanıp vuruşu betis:2-eto'o:2 baslıgını en güzel sekilde acıklıyor heralde.ırkcılıktan iyice daralıp yolu buralara düşer mi diye bekleyelim bizde...