12 Şubat 2009

Air France

Tabloid formatındaki gazeteye manşet atmak zordur. Az harfle derdini anlatman, vurucu başlığı verebilmen lazım. "Fransa:0 Arjantin:2" nin ardından Ole gazetesi gibi...

14 yorum:

İsim dedi ki...

Dün gece muhteşemdiler.Başka diyecek birşey bulamıyorum.
En önemlisi inanılmaz bir motivasyonları vardı Diego'nun en büüyk katkısı bu yönde olmuş gibi.
Hepsi 15 yaşında liseler arası turnuvada oynayan çocuklar gibi aç ve hevesliydi.
Müthiş bireysel kalite ile birleşince tan anlamı ile 'TAŞ' gibi bir rakım çıkmış ortaya.
Fransızlara kendi takımlarını yuhalattılar Veledrom'da.

GSveFutbol dedi ki...

Maradona'ya maçı yayınlayan TF1 muhabiri maç sonu fikrini sormak istiyor.. Yanına yaklaşıyor arkasında VIP koruma tadında spiker ile taraftarı ayıramayacak zeka düzeyinde insanlar adamı itip düzgün soru sormasını engelliyorlar.. İyi güzelde kibir dene şey adamı yer bir zaman sonra .. Yedek klubesinin hemen yanına adam dikmenin ne kadar gereği var?
Maradona'nın fikrine gelince "evlatlarım bugün iyi oynadı"

felix mourinho dedi ki...

domenech'te teknik direktör ise, teknik direktörlük tanımı yeniden yapılsın. fransa'da arjantin modasına uysa nasıl olur acaba? kenara teknik adam olarak zidane'ı getirse. didier deschamps ile beraber.

sMAnia dedi ki...

adam ne karizma ... simdi ben arjantin veya fransa milli takiminin bir futbolcusu olsam, veya hakemlerden biri ... veya orda olan önemli sifatli biri ...

bu 10a ne diyebilirdim ... hani durum su: ribery sen cik yerine senin gomis girecek dese... ribery cikar-digeri girer... kimsede birsey demez...

dönelim bize:
Skibbe, Güler, Nezihi, burak dilmen, (Kalli)

düsünelim birde: Hagi, Taffarel, Suat, Penbe (Menejer), Kral (Sportif dikrektör)

düsünelim birde kadrosu her tarafta tanilan bir kadro... hani ola Raul, ca va? gibi girerler lafa...

dönelim bizeyle- düsünelim birde kadrosunun farki.... D10S görse: önce yardimci Hakeme sorar bunlar kim diye... ama digerler ne der?
como esta? haklisininiz demez HAGI der ama

koray907 dedi ki...

çok güzel maçtı ama maç türkiyede olsa en az 10 tane bildiri yayınlanırdı...

devletli dedi ki...

çok şahane maçtı skor yanıltmasın fransa da epey saldırgan oynadı. arjantin de yaslandı yaslandı patladı diycem (adeta). e tabi messi sen insan mısın.

serdark dedi ki...

beni sasirtan bir nokta: maradonanin asiri motive ve ciddi olmasiydi. surekli oyunun icindeymis gibi her dakika ayakta fln. Isi bu kadar sIkI tutmasini beklemiyordum maradonanin, sasirdim acikcasi. Bana biraz Sergen in besiktas hocasi olmasi gibi geliyordu. ama tabi elin oglu bizimki gibi degil..Hocan maradona olunca, bir de o adam isi bu kadar ciddiye alinca, sende sahada deli gibi oynarsin tabi..Olur bu arjantin takimi..

çömez dedi ki...

Şu adamı şöyle görmek ne güzel bir şey ya. Uyuşturucudan, hastalıktan uzak, gole zıplayarak sevinirken...

Hey be!

cagliari42 dedi ki...

aynı başlığı fransız gazeteleri de kendi takımları için atabilirdi, "hava gazı" mealinde

OmerBurger dedi ki...

Böyle hazırlık maçı görmedim yahu. O ne hırs o ne arzu, helal olsun iki takımada....

yok artık leBron james dedi ki...

arjantin iyi basladı ama ne zaman teknik adam değisse iyi baslıyolar zaten maradonada patlar yine bence bu takım zaten suan ii bi teknik adam deil

teritori dedi ki...

Yahu konudan çok farklı bir noktaya değineceyim ama bu "ole" hiçbir basın mensubunun mesleğinde kullanmak istemeyeceği bir kelimeye denk gelir lazca'da. Erkek cinsel organı, yani penis anlamındadır bu kelime sevgili lazcamızda.

Bir ara da Chewy Dent reklamları vardı. Çuği dent şeklinde telaffuz edilirdi. Çuği de lazca'da "ole"nin tam tersi anlamdadır. Dişinin cinsel organı yani. Bunları da biz mi söyleyeceğiz. Yazıklar olsun sana medya!!!111!!!1!

Konuyu böyle çarpıtmamın maçı izleyememiş olmamla hiç alakası da yok ayrıca!!

june.one dedi ki...

iki maçta gösterdi kifutbolun gerçek efendileri güney amerikanın varoşlarından yetişen yoksulluğun, açlığın çocukları.geçmişte böyleydi gelecek de böyle olacak.robinho naaptı öyle yaa.

Sinner dedi ki...

Maradona'nın çok güçlü milli duyguları var ve bunu her zaman her yerde görüyoruz,şu zıplamadan bile.