5 Ekim 2008

İsyankarlar

Lazio-Lecce maçını 2. yarıda açtım dün akşam. Lecce 1-0 öndeydi, Pandev vurdu vurdu girmedi. Nöbetçi golcü Inzaghi geldi kenara son 10 dakikada. Abi kardeş karambolcünün kralı bunlar. . Lecce defansından arka direğe soktu ayağını Simone Inzaghi attı golünü. Topu çıkardı kaleden orta sahaya koşuyor, koşarken de kendi yedek kulübesinde teknik direktörüne sallıyor. "Bastardo" diye bağırdığını yazıyor gazeteler. Teknik adamla didişen futbolculara bir örnek de Napoli'den Lavezzi. UEFA Kupası'ndan elendikleri Benfica rövanşında oyundan alındığında hocasıyla fotoğrafı budur. Bir diğeri ise Eto'o. Guardiola, Henry'i oyuna alırken Eto'o'nun bir bakışı var ki... Guardiola'nın soyağacına saydırıyor Kamerunlu...

9 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

bu eto'o ne gereksiz adamdır ya.sezonun başından pep onu övüp duruyor.adam bitmiş maçtan çıkarıldı diye surat sallıyor.gerçekten çok kaprisli.cruyf niye hala sepetlemedi şaşıyorum.

delgado dedi ki...

valla pep'in kulübedeki tavırları çok hoşuma gitti eto'o oyundan alınınca falan. gayet cool, vücut dili kendinden emin olduğunu direk anlatıyor.

Fethi dedi ki...

bu sezon 90 dakikasınıda ızledıgım 3. lazio macıydı.ilk yarısındaki oynuyla milan macından bile kotu durumdaydılar.

allahtan defansta siviglia vardıda ilk yarıda skorun artmasını onledi.

delio rossi fiorentina macından sonra mac kazanmamız degil takım oyununu oynamaya başladıgımzdan memnunum dıyordu ama dun stadı dolduran etkende alınan skorlardır.

Haketo Zaman dedi ki...

kazım da sağlam sallayanlardan.

Unknown dedi ki...

". Abi kardeş karambolcünün kralı bunlar. . "

@aceto

mükemmel bi tespit tam oturmuş yani :))

GSveFutbol dedi ki...

Eto'o FR'da pazar sabahları yayınlanan programa konuktu.. Dünkü oyundan zevk aldığını Henry ile oynamaktan daha da çok zevk alabileceğini söyledi.Oyundan her çıkan oyuncu gibi mutsuz olmasının da doğal olduğunu ekledi..

Ayrıca Henry'e lakabıyla Titi diye hitap etti onun hakkında konuşurken sürekli dostum dedi..

maçtaki en güzel hareketi Henry'nin golü ve Messi'nin frikiği olarak belirtti..

Bu frikik için ilginç bir şey söyledi..Maçtan önce kasetleri izlerken Atletico'nun sürekli bu şekilde baraj kurduğunu gördük ve maç öncesi bunu yapmaya karar verdik dedi.

GSveFutbol dedi ki...

Bir de Gattuso'nun geçen hafta Ancelotti'yi haşlaması var.."Bastardo" sürekli konuşuyorsun sus biraz işimizi yapalım diye.. Bu da gözlerden kaçmasın

Muratcan dedi ki...

abi gattuso maç dursa o an gidip döver zaten öyle bişey o..

a.c. sedef dedi ki...

gattuso gitsin arjantin'de yapsın o ayakları yapsın da göreyim :D