8 Ekim 2008

Futbol Blog

Habertürk'te Ali Okancı'nın projesidir Futbol Blog. Projenin en büyük destekçisi de elbette ki Habertürk Spor Müdürü Okay Karacan. Gelecek Cumartesi başlamayı planlıyoruz. 18 Ekim'de saat 13:00-14:00 arası. Sayfalara, ekranlara sığmayanları yazıp çiziyor birçok futbolsever kendi blogunda. Biz de konuşulanı, tartışılanı deği; farklı olanı konuşup, tartışmayı amaçlıyoruz. Yeni bir stadı, bilet fiyatlarını, bir maçın perde arkasını, eski bir futbolcunun bugün ne yaptığını. Hafta boyunca futbol bloglarından analizler ve orijinal haberleri duyurmak istiyoruz. Futbol blogu yazan ve okuyanların katkılarıyla elbette. Her Cumartesi Futbol Blog'da ne görmek isterseniz, hangi başlıklar olmalı? İster yorumlarda yazın isterseniz e-posta atın...

78 yorum:

oralardaniyivurur dedi ki...

1 saat yetmez...
1 gün de yetmez..

Okechukwu dedi ki...

süper haber, ismi futbol blog olan bir programda her hafta birkaç blogdan bahsedilse fena olmaz. bilmediklerimiz vardır hala.

ssim dedi ki...

başarılar usta.

admin dedi ki...

hayırlı olsun, futbolun arkaplanında olanları futbolu futbol yapanların konuşulduğu bir program olur umarım..

www.sporolog.org

Cakko dedi ki...

kesinlikle ama kesinlikle Ljunberg'den bahsetmelisiniz...

:)

Godless Killing Machine dedi ki...

Avrupa ve Güney Amerika liglerinde gelecek vaad eden genç oyuncuları tanıtmak açısından çok kullanışlı olabilir bu program. Taraftarların isteklerine ve futbol bilgilerine pek kulak asılmıyor ama en azından televizyonda yayınlanan bu program bizim takımlarımızın yöneticilerinin dikkatini cezbedebilir. Böyle klas bir hareket çıksa çıksa böyle iyi bir ekipten çıkar. Bence mutlaka bunun üzerinde düşünülmeli.

josemarcelosalas dedi ki...

Bugün duyduğum/öğrendiğim en güzel şey bu. Hatta son zamanlarda da diyebiliriz. Başarılar diliyorum abi. Bir içim su olacak gibime geliyor (:

alperensaylar dedi ki...

futbol sevgisinin yaptırdıkları üzerine bir olay anlatılabilir, ekranda gösterilebilir.

ugur parildak dedi ki...

eski futbol sezonlarindan anilari dinlemek istiyoruz.. fotospor erkek güzellik yarismasini, 1990 galatasaray bursaspor macindaki sofor ismail'i, mustafa denizlinin üstüne ucan amigo osmani, problem cocuk caferi, fenerbahce'nin efsane maratonunu, yari yariya tribunlerin dolduruldugu derbilerin hikayelerini inceden inceden.. tarihte bugun ayarinda..

umutation! dedi ki...

obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BT dedi ki...

@azuth
türkiye 1 belcika 3 macı
amigo orhan galiba 10 basamak ucmustu

Julien Dekosta dedi ki...

bulent abi oncelikle hayirli olsun, super haber!!!
ben bu tarz konular konusulsun isterim;
http://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/fact-or-fiction-form-in-football-954440.html

aşkın dedi ki...

Ali Al Habsi'yi, Mauro Zarate'nin Katar günlerini, Premier Lig'in futbol bazında yükselişini (neden inatla bireysel yetenekli futbolculara yönelmeyip fizik güç ve hıza yoğunlaştıklarını - ki böylelikle epey başarılı oldular), Kemal Dinçer'in Fenerbahçe'deki menajerlik serüvenini, takla atarak taç kullanan Giresunsporlu Kırgız futbolcuyu, Vatikan'ın futbola bakışını, Polonya futbolundaki holiganizmi ve daha neler neleri görmek güzel olurdu

kim bu adam? dedi ki...

wow aceto çok güzel haber.. güzel fikir.

ugur parildak dedi ki...

youtube'dan buldum.. "gordon'u nah alirlar"li, "eşekler adam olur bu fener adam olmazli" 90lar başının son kirintisiydi neredeyse o 1-3 lük belcika macindan sonra olanlar.. güzel degil ama eglenceli işte

http://www.youtube.com/watch?v=GBSSoGuHR-I

ti esti to dedi ki...

amigo orhanı görmek istiyoruz evet. o maçta nası uçmuştu be. birde kıyıda köşede kalmış bloglardan bahsetseniz fena olmaz mesela. özellikle eski futbolcuları anlatan bloglar varsa bilsek harika olur.

ziggytheking dedi ki...

abi onu geçtim kendi blogumu blogroll'da görmeyi bekliyorum ben :) anadolu takımlarına ait taraftarların bloglarına kesinlikle yer verilmeli. başarılar

SAFÆ dedi ki...

Pandev kimdir kudreti nedir onu öğrenmek isterim :D

peralta dedi ki...

hayırlı olsun. abi micoud'un üzüm bağlarından, kulüp kanallarının eblek yayın politikasına kadar hersey konuşulsun, paylaşılsın.

ultras/Movement dedi ki...

Tribün gruplarından bahsedilmesi gerekiyor bence, her hafta değişik bir grup... Ayrıca, diğer arkadaşların da belirttiği gibi adı Futbol Blog olan bir programda bloglar tanıtılmalı... Zaten bol bol maç görüntüsü olacaktır... Kendi blogumda yer alan "tribün moda" bölümünü de yayınlarsanız program daha izlenilir hale gelir...

revenant dedi ki...

mac gunu futbolseverler ne yapıyor?maca nasıl gidiyor,mac esnasında ne yapıyorlar?

cesitli liglerden cesitli takımların seyircilerinin neler yaptıgı anlatılabilir.sahsen cok merak ettigim bir sey bu.

revenant dedi ki...

amigo orhan icin;

http://www.youtube.com/watch?v=GBSSoGuHR-I

önyargı dedi ki...

aslantepe, kadir has, estadio valencia gibi yapımda olan stadlardaki son gelişmeleri; proje aşamasındaki stadları ve son 10 yılda yapılmış olan stadların takıma getirdiği başarı/başarısızlıkları görmek isterim. bir nevi stad/futbol ilişkisi. oldukça merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

Dün gözüme çarpan bir haber vardı. Almanya anteremanını seyirciye açmış Düsseldörfta. 21.500 kişi gelmiş. Bu gözlerden kaçan ama önemli bir sayı .."Bizde olsa...." muhabbeti değil ama ne bileyim.. Siz anlarsınız abiler..

İlker Yılmaz dedi ki...

inanılmaz güzel bir haber. ben sadece programın uzun soluklu olması için dua edeceğim. içeriğini nasılsa en güzel sen doldurursun.

Kapali Ust dedi ki...

Anadolu takımlarıyla ilgili bloglara ve oralardan futbol/taraftar haberlerine yer verilirse hoş olur

okan dedi ki...

ben neler gormek isterim.. maddeler halinde:

- yurtdisindaki tribunleri, onlarin organizasyonlarini, tarihcelerini ve simdiki durumlarini

- turkiye futbol tarihi: trabzonspor'un sampiyonluklari, eskisehirspor'un avrupa macerasi (yanilmiyorum degil mi?), orduspor'un iyi oldugu gunler.. takimlara ek olarak turk futbol tarihindeki onemli kisiler kisiler.. ornegin: metin oktay, lefter, baba gunduz, karincaezmez sevki, suleyman seba, alen markaryan vb..

- blogda yer verildigi gibi avrupa ve dunya futbol tarihi.. mesela blogdaki efsane kadrolar..

- topun etrafinda donen bir dunyadaki insan hikayeleri..

uzun yazdim ama fikir cok heyecan verici :)

zenci dedi ki...

abi fikir cok guzel bence sahane bi programda olur ancak bunu daha guzel bi saate alsanizda bu gariban kardesiniz de izlese.. yani ben geceyarısından sonrayada raziyım ama cumartesi saat 1 de calisiyorum isteyim.. allah icin daha uygun bi saate alin programi...

yada izleyen arkadaslar youtube'a koysun en azindan orda izliyim yaw..

ornitrin dedi ki...

Arada türk futbolunun yanlışlarından da bahsederseniz, hangi paraların nasıl döndüğünü; örneğin bedava biletleri kimlerin aldığını, passatlara kimlerin bindiğini üstü kapalı da olsa anlatabilirseniz çok müteşekkir olurum.

erins dedi ki...

Yüzeysel olmayan gerçek taraftarın sesi ve futbolu futbol olduğu için seven insanlara seslenmesini isterim. En başta samimiyet! ikincisi her hafta bir takımın tarihiyle ilgili ilginç hikayeler oalbilir örneğin güney amerika'da şu takım renklerini bundan almış gibi... ve sizin program her hafta farklı bi avrupa takımının formasıyla çıkmasını isterim bunun içinde st pauli forması ikinci lig takımları forması bile olsun. örneğin haftanın gündemini belirleyen bir soru olmalı örneğin bu haftaki soru "ertuğrul sağlam istifası hakkında canlı bir anket düzenelenebilir veya gerçek taraftarın sesi sokak röporrtajlarıyla yansıtılabilinir veya en son olarak programın son 5 dakiasında futbol kültürü hakkında yazılmış bir kitabın veya çekilmiş bir filmin dvd tanıtımı olursa çok şık durur. onun haricinde internette futbol hakkında yapılmış taraftar siteleri tanıtılabilnir veya taratfar ürünleri satan bir site gösterebilinir bunun dışında yarışma düzenlenerek çeşitli kaşkol veya forma verilmesi güzel olur. genel anlamda futbol ekranlarına yansımayan futbolun mutfağı arka planı gösterilsin.

Semt Aşığı dedi ki...

-sık kulanılanlar listesi :Beğendiğiniz takip ettiğiniz bloglar.
-alt lig yıldızları:Yaş farkı olmadan 2-3. Lig de göze hoş gelen futbolcular.
-En iyi 10 : Her hafta değişen katagoride en iyi 10 bişey.
-Tatarftar hikayeleri: bireysel taraftar hikayeleri.orayı burayı yıkanlar değilde mesela Adana Demirsporun bi tane engelli taraftarı var her resimde görüyorum onun gibi hikayeler.
-İnter aktif yarışma:Ufak ödüllü araştırmaya dayalı mümkünse gsm oparatörlerini zengin etmeden izleyici katılımlı bilgi yarışması.
-Pankartlar:O hafta maçlarda açılan önemli pankartlar.
-Haftanın videosu:Tribüne yönelik videolar beni memnun eder.

Çok şey istedim.

MiyOzzy dedi ki...

Aceto Başkan,
Öncelikle şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Eski futbolcuların şu an neler yaptıkları yenilerin örnek alması açısından mükemmel olur.
Yalnız benim bir önerimde şu olacak, hep eskileri konuşuyoruz, birde şu an elimizde olupta harcanmaya başlayan gençlerimize ayırsak. Mesela Dünya 3. sü gençlerimizin şu an nerede ve nasıl performans gösterdiği konusunda 3 dk.lık portre, 2 dk.lık röportaj güzel bir tat olabilir.

dinazor dedi ki...

İlk aklıma gelenler;

*Fotamaç, Fotospor gibi gazetelerin transfer haberlerinin eğlence konusu olduğu
*Türk futbolunun dışarıya futbolcu satmaya başlamadan anneannemizin liginden çıkamayacağı, bunu yapmaya başlamadan da 18-20 lik brezilyalı,arjantinli yıldız adaylarının bu ülkeye gelmiyecekleri
*Futbol cahili spikerlerimizin ve yorumcularımızın anlatıldığı
*İbra'nın gollerinden bahsedilen
*Dünya transfer piyasasının perde arkalarının konuşulduğu

bir program süper olurdu....

neretva dedi ki...

Aykut'u aradım Habertürk'ten. Ülke ekonomisinin durumuyla ilgili fikir tealisi yapmak için. Kardeş dedi önüme bir prototip geldi cumartesileri "futbol blog" var. Okay Abi bahsetmişti ama bu kadar çabuk beklemiyordum. Böyle bir programı yönetime kabul ettirene de bu programı düşünenlere de teşekkürler. Cumartesi işten 13:00'da değil 14:00'da çıkıyoruz. İşler uzarsa Interpress'ten programın kaydını alıyoruz efendim.

tifo dedi ki...

eski bir futbolcunun bugün ne yaptığını...

Unknown dedi ki...

Ben de eskileri dinlemeyi tercih edenlerdenim, bu arada 1 saat gerçekten çok az.

serkan utlu dedi ki...

Türkiyede futbol oynamış ve yeni futbolu bırakmış yabancı futbolcuların su anda neler yaptığını merak ediyorum ...Şimdi ne yapıyor bu adamlar adlı bir bölüm olsa fena olmaz hani ...

Bhut_Jolokia dedi ki...

süper süper süper :)

jose dedi ki...

Bulent abı ılk progam Galatasarayın uefa kupasındakı sansını degelendırın mumkunse

Ortega dedi ki...

Haftanın yazısı köşesi olabilir belki. Çok güzel araştırma yazılarına rastlıyorum bazı bloglarda. Pohpohlamak lazım gelir bloggerları :D

Adsız dedi ki...

Derbilerden bahsedilebilir. Mesela bir Sampdoria-Genoa derbisi. Bunlardan bahsedilirken bizim Fener-GS derbisini dünyanın en büyük derbisi zanneden dünyadan bihaber insanlardan da bahsedilebir.

Bir zamanların fırtına takımı Göteborg'un şu anda neler yaptığından konu açılabilir.

Fossa Dei Leoni'nin o ünlü "scream" kareografisinden söz edilebilir.

Bakarsınız belki de laf döner dolaşır oradan Soren Lerbyli Eric Geretsli PSV'ye gelir.

bilog dedi ki...

deli gibi okunası bir şeyler çıkacak ortaya eminim. benim önerim de kluplerin logolarıyla renkleriyle forma tasarımlarıyla ilgili yazılar konulması. çok ilginç şeyler çıkabilir oralardan.

Fethi dedi ki...

eger bir gun olurda programa konuk cagıracak olursanız bence ilki ramon olmalı:)

Taylanov dedi ki...

tebrikler. sağlam ekip olmuş.

matiasemilio dedi ki...

futbol dolu haftasonlarının vazgeçilmezi olacağından hiç şüphem yok.ekranın sevdiğim yüzü Ali Okancı,futbol bilgesi okay karacan ve bülent abimiz...cok güzel olacak cok..

Sinan Yılmaz dedi ki...

*her hafta onlarca blogu takip edecek geniş bir ekip.
*her hafta 3yada5 adet blog önerisi
*her hafta haftanın blogu
*her hafta haftanın en iyi 10 blog mesajı.
* bu 10 mesajın sizin tarafından yorumlanması ve editörler tarafından videolarla resimlerle renklendirilmesi.
*Her ay ayın ilk 3 blogu (aceto balsamico yok ama :) )

ve dediğiniz gibi futbol.

ayriyetten teşekkürler. Bende yeni bir blog açmıştım wwwextensor.blogspot.com sevindim bu habere sağol üstat

Muratcan dedi ki...

ramon'u da çıkartın programa abi.. ispanya maçına gelicek ya zaten :)

megae dedi ki...

eski futbolcuların ne yaptıkları konusuna değinilmeli bolca. örnegin högh şu sıralar nasıldır diye bir soru takılmıştı kafama daha sonra sarı fırtınanın şu sıralar fizik tedavi altında ögrendiğimde hayli hüzün kapladı bünyeyi. bir de brian steen nielsen vardı ne oldu ona. evet o formaya sarışınlar çok yakışıyor.

pclion dedi ki...

Şimdiden heyecanla bekliyorum programı. "Umarım birileri programı kaydetmeyi akıl eder de kaçıranlar da seyredebilir" diyerek sosyal mesajımızı da vermiş olalım.

Türkiye'de futbolla haşır neşir olmuş birçok kişiye blog kültürünü aşılayarak çok büyük bir iş başardın Bülent abi, bunu bir üst seviyeye taşıyor olman beni çok sevindirdi. Türk futbol medyası bir gün gerçekten futbol konuşmaya başlayacaksa bunda senin başlattığın hareketin payının büyük olacağı açık. Kendi adıma bir kez daha teşekkür ederim.

ix dedi ki...

Yerel futbol efsanelerinden de bahsedilmelidir bence. Akdeniz, Karadeniz, Ege'de nam salmış ancak ülke çapında sadece aşırı ilgililer tarafından bilinen eski futbolcular olabilir...

Haketo Zaman dedi ki...

ramon abi ramon!

fataliyev dedi ki...

Bülent Abi kesinlikle ve kesinlikle öyküleri, düşmanlıkları ile tüm dünyadan tribün grupları.

Ayrıca tarihe de uzanılıp "futbol efsaneleri" anlatılabilir..

Yani daha çok futbol kültürü üzerine bir program olsa dadından yinmez..

canoğlan dedi ki...

bi kere kesinlikle, programın internet sitesi olmalı izleylciler için anketler olan, mevcut futbol bloglarının sitelerinden oluşan bir havuz, hatta forum bile başlatılabilir. gerçi forum, blog kültürünü öldürebilir o yüzden esgeçilmesi daha doğru belki.

programın son 5 dakikası, şimdi nerdeler? isimli bir bölüme ayrılabilir. programda bunun gibi bölümler olsun maksimum 2-3 tane, isimlerine de orijinal bişiler koyarız. sonuçta 1 saatlik program, sohbet kısmı uzun tutulmalı yoksa futbol mundial gibi olur.

in-out kısmı şık durur, işte in : eskişehirspor taraftarı, bağış erten..out : mehmet ali şahin, aziz yıldırım.. gibi..

yabancı taraftar gruplarını zaten internetten takip ediyoruz, yerlilere önem verilsin. bi program mesela yalı katılsın, kısa bi kuruluş öyküsü, en sevdiği besteleri-pankartları, abilerden yalı anıları..bunlar güzel bir kurguyla harmanlanırsa tadından yenmez..

futbolun kurumsal tarafını bir kenara bırakmak gerek tv gelirleri, merchandising stratejileri gibi.

kapanış jeneriğinde o hafta deplasmana giden taraftarların otobüsünden seçtikleri eğlenceli bi beste videosu izletilebilir tabi herkesi haberdar ederek.

ihk dedi ki...

ben de programın internete konmasını istiyorum. yurtdışında yaşıyorum ve buradan habertürk seyretmek imkansız gibi bir şey. internete konulursa biz de seyredebiliriz. youtube olabiilr mesela. hem türkiye'de zaten yasaklı olduğundan yasal sorun çıkarmaz.

PENALTY dedi ki...

Bence programın günü Pazar olmalı birçok insan cumartesileri de çalışıyor malesef. Uzun zamandır aslında böyle bir haber bekliyordum oldukça isabetli olmuş. Şimdiden başarılar ve de hayırlı olsun...

del piero dedi ki...

sevgili aceto,
sarcastic'e katılıyorum, program formatında konuk olacakmı bilmiyorum ama olacaksa kesinlikle ilk konuk ramon olmalı :)

ve tabiki bizim ulaşamdığımzı kaliteli blog önerileri kesinlikle olmalı.

şimdiden hayırlı olsun ve iyi programlar.

CaRtMaNtR dedi ki...

Futbolcu eşleri güzellik yarışması gibi bir aktivitede olusa lezzetli futbol muhabbetinin yanına güzel meze olur kanaatindeyim.

MiyOzzy dedi ki...

Aceto Başkan,

Juve yazısında, Fatih Terim - Juve komplo teorisini yazmıştım, ama bugün G.S.- Fatih Terim, Milli takım - Ertuğrul Sağlam flörtü konuşuluyor.

Programda 5 dk.lık komplo teorileri de fena olmaz hani...

aksilaz dedi ki...

amatör futbol maçlarına gidip oradaki mücadelenin ne kadar sert ve acımasız oldugunu görmek isterim.oradaki tribün atmosferini ve özellikle her hafta macına gıtmeyeye çalıştığım Çengelköysporumun bundan yıllar önce nasıl 2. lige cıkmayı 2 yıl üstüste son maçta kaybettiğini.bunun detaylarını mail ile atabilirim.inanın o gün çengelköyde kımseler yoktu.bütün dükkanlar kapalıydı.ah ulan ah şikeci üsküdar anadolu yaktın bizi.

selaminko dedi ki...

çok güzel abicim. saolun.
birçok bloğun yanında benimki birşeye benzemiyor ama olsun :)
http://selaminko.blogspot.com

ERKUT dedi ki...

Aslında ilk konu 20 yıldır basma kalıp şeyleri sadece isimleri ve zamanı değiştirerek yazan,konuşan skor yazarları olmalı.Bu isimler ekranları okadar işgal etmeye başladıki artık spor programlarının yerini stand up ,realty show tadında yapımlar almaya başladı.Bu yapımlarda toplum geneli tarafından izlenmeyin ekranlarda spor programlarının yayın saatleride kırmızı noktalı kuşaklara alındı.

Gökçe dedi ki...

Amsterdam'da kabloda çıkıyor Habertürk ilk defa bu kadar sevindim:)))

rddk dedi ki...

Oldukça güzel bir proje fikir olarak. Yorumlarla gelişime açık olması bence güzelliği kadar daha da önemli bir yanı.

Kişisel kanaatım ''haftanın postu'' gibi yazıların sergilenmesi gerekir. Bunun hem Futbol Blogu yazarlarını teşvik, hem de okuyucuyu doğru yönlendirme şekli olur.

Ayrıca Futbol Blogu'nun mutlaka ki interaktif bir web sitesi olmalı. Oylamalar ile programın gidişatı belirlenmeli. Mesela ''Haftanın Postu'' köşesi gelecek oylamalar ile belirlenmeli.

Futbolu ''X çıkmalı Y girmeli'' veya ''X ile Y yanyana olmaz'' gündeminde takip etmeyenlerin nefes alabilecekleri bir ortam olmalı.

Saygılar.
http://www.3puan.net

Consigliere dedi ki...

işte bu harika bir haber programın etkileyici ve sürükleyici olacağından hiç şüphem yok başarılar aceto..

Adsız dedi ki...

başarılar diliyorum, eminim ki keyifle takip edilecek bir program olacaktır.

umarım ki programınıza kaynak olabilecek kadar güzel postlarımız olur bizim de.

www.serbestnesirler.com

josemarcelosalas dedi ki...

Luciano Moggi ve perde arkasında bağladığı olaylar iyi malzeme olur mesela. Keyifle de izlerim :)

Yasemin Yıldırım dedi ki...

Son günlerde aldığım en iyi haber. Ali Okancı ile tv8'de birlikte çalıştık. Çalışkan ve yetenekli bir kardeşim. Projeyi de iyi düşünmüş madem haberi senden duydum öncelikle senin vasıtanla kutlamak isterim tabii her ikinizi de. Umarım başarılı olursunuz. Bence konu ne olursa olsun magazinsel olarak yaklaşmak en güzeli olur. Esprili şekilde vermek. Çünkü insanlar zaten gün boyu onlarca kanalda haberleri duyuyor öğreniyor. Futbolu gereksiz yere ciddileştirmek yanlış. Futbol diyince birazda gülmeli insanlar.

sinan dedi ki...

Milan'in 1980'deki Totonero Skandali hakkinda perde arkasinda kalmis seyleri duymayi cok isterim :)

PVH dedi ki...

Olmasini degil olmamasini temenni ettigim bir konuyu yazayim. Futbol magazini olmasin. Ustelik sadece 1 saatmis, bu sure sadece futbola ayrilsin. Husamettin'in yeni dogan bebeginden, Victor'un ucuncu kez evlenmesinden, Roberto'nun buyuyen gobeginden bahsedilmesin.

Olmasini temmenni ettigim konuya gecersem; ortalarda yuzlerce blog var, yukarida ortega benzer bir oneri yapmis. Bloglar taranarak o hafta yazilan basarili bir blog yazisindan bahsedilebilir, daha sonra o konu uzerine de analizler yapilir. Genel olarak o haftanin guncel olaylarindan bahsedilebilir ama program tematik bir program oldugu icin bu guncel konular futbol bloglarindan alinan yazilar uzerine sekillendirilirse insanlar ilgiyle takip edecektir.

erdemkursat dedi ki...

kimse bahsetmemiş delizia hardal sosu ve "türk mutfak tarihindeki yeri" olmatyacak mı programda ?

Cenky dedi ki...

Sen ol da orda ağabey, başka bir şey istemeyiz. Gerekenleri konuşulacakları senden iyi konuşacak adam yok şu piyasada.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

eski'yi degilde yeniyi görmek isterim. Gelecek vaat eden (klişe oldu) futbolcular , maçı degilde soyunma odasını izlemek güzel olur.

Murat S. dedi ki...

türkiyede anadoludaki derbiler eski görüntüler eşliğinde anlatılsa tadından yenmez..
örnek olarak karşıyaka göztepe :)

saner dedi ki...

"zamaninda kuluplerimize onerilip begenilmeyen yildiz oyuncular"
(shevchenko, ronaldo, kaka, ronaldinho, nedved, hypia...)
incelemesi ve ardindan turk gozlemcilerin basarısı(!) konulu bir tartısma bekliyoruz. .

İzmir dedi ki...

program saati çoook kısa ya bu program hafta içi 5 gün akşam üzeri belli saatlerde olsa olmaz mı haberturk sahiplerine duyrulur bukadar blog yazarının takip ettigi programa bu kadar kısa vakit ayrılması yanlış..
program süper Gidiyor tebrikler..

yyyyyyyy dedi ki...

Blog'da devrim yapan Aceto Balsamico'nun olduğu program elbette güzel... Extensor'un dediklerine katılıyorum, öyle şeyler yapılsa hiç fena olmaz.

saygılarımla,
http://bostanciogludevran.wordpress.com

mkaratas07 dedi ki...

Kendi bloguma da beklerim herkesi. gülümsetirse ne âlâ. Thenewdosemealti.blogspot.com

Neo Ekonomist dedi ki...

Güzel bir proje, kaliteli bir blog...