20 Ekim 2008

Fenerbahçe vs Arsenal

44 yorum:

debug dedi ki...

Geçen seneden bu seneye neler değişti böyle. Geçen sene ilk golü yedikten sonra bile inanç vardı Chelsea maçında, bu sene hiç içimden gelmiyor "kazanacağız" demek...

ERKUT dedi ki...

Fenerbahçe Kocaeli deplasmanında Semih'in kişisel yetenekleri ile kazanırken milli aradan sonra olumlu manda ileri adım atmış görünmedi.Arsenal karşiısında kazanması için futbol mucizesine ihtiyaç var.

Unknown dedi ki...

Orta sahadaki bu kadar açıkla arsenal gibi yerden pas üzerine dayalı oynayan bir takıma karşı 1 puan almak bile mucizedir artık. hatırlayacak olursak porto maçını, bu sefer çok ama çok daha yetenekli bir takım var karşımızda. umarım fazla gollü bir maç olmaz.

SCORM dedi ki...

Fenerbahçe vs Arsenal 2-1 score for me, and I am Arsenal and Panathinaikos

del piero dedi ki...

tek artımız maçın favorisinin kesin olarak arsenal olması(yani kaybedecek bişeyimiz yok!!), ancak gol bile atamayabiliriz :(

Sarp* dedi ki...

bi fenerbahçeli olarak: "fark olmasa.."

peralta dedi ki...

yani tamam futbol, maç 90 dakika, top yuvarlak. sürprizlere açık bir oyun falan da, şu maça fenerbahce kazanır demek aklını peynir ekmekle yemiş olmak demektir. deplasmanda 6 yediğimiz manchster maçı dahil hiçbir maçtan bu kadar ümitsiz değildim. kurbanlık koyun gibi bekliyoruz...

İLKER dedi ki...

Zor çok zor.Herkezin dilinde ısıran orta saha diye bir kavram dolanıp duruyor.Ne yani Erman Toroğlu'nun dediği gibi bu orta sahanın dişleri bir tek aurelıo'muydu.Bence geçen sene bu futbolcular kendilerini pazarlamak için performanslarından üstün oynuyorlardı.Defans aynı defans evet mehmet ve Deivid yok.Bir tek farklı durum söz konusu,Alex'i kilitlediklerinde Deivid eline alıyordu sazı top dağıtımınde yada verkac yapmada.Bu yeteneğinide Futsal oynamış olmasına borçluymuş.Kazım da en az onun kadar yetenekli fırsat bulduğunda sağ çizgiden ceza sahasına paralel kaçmaya calısıyor.Yani Deivid gibi olmaya çalısıyor.Yani sonuç olarak Devidin yerine kazım da Deivid gibi oynamaya çalısıyor.Bir tek Aurelıo yok.EEH onun yerine oynayacak olan biraz kendini sıkıp üstün performans sağlayabilir.Ama dediğim gibi bu futbolcular bu maçları bu yıl önemsemiyorlar.Çünkü bu sene gidecekler.Seneye yeni takım yapılacak.Ben neden bu kadar kötüler diye düşünmeye başlıyorum.Sistem ,sakatlıklar falan filan diye yukarıda futbolun içinde ki nedenleri sıralıyorum geçen seneden pek farklı durum çıkmıyor.O zaman işin ahlaki kısmı geliyor aklıma istemeden.Yarın her sey belli olacak.Ama bu takım rakip takımı zor yener.Birileri çıkıp geçen seneki performansı tekrarlayın adam başı 2'şer milyon € prim +yarı finale gelin 500 bin daha+finale gelin 500 bin daha vericem desin bakalım ne olacak.

Umur Burak Ayaz dedi ki...

Gönül ister Fenerbahçe diyelim ama karşı takım da Arsenal :)

"İnşallah Fener yener" diye içimizden geçiriyoruz.

aksilaz dedi ki...

adebayor ve van persie yi düşününce maç anının sabırsızlkla beklıyorum.bol gol gormek ıstıyorum

ertug dedi ki...

beraberliğe takla atıyorum.

erssre dedi ki...

konulu ... yazdım ama edepsiz olmuş heralde yanınlanmamış. ozaman konuyu şöyle açayım, fenerbahçe 3 farkla kaybederse otursun kına yaksın...

Ortega dedi ki...

Ardışık sayılar saymak istemeyenlerdenim ben de..Çarşamba sabahı Sigma sonrası etkileri olmaz inşallah üzerimde.

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

fenerbahçe yener diyen arkadaşlar ciddi mi?, tabi ki fb'nin yenmesini isteriz ama kendimizi kandırmanın alemi var mı ki?, arsenal fark mark atamaz merak etmeyin de, maçı da 3 puansız bırakmaz...

jose dedi ki...

Bulent abı su mac ıcın Fener kazanır secenegını koymana eshefle katılmıyorum.

utku dedi ki...

bazı takımlar vardır kötü bir sezon geçirirler ama o sene öyle bir maç oynarlar ki yıllar geçse de o maç konuşulur.mesela yıllar önceki johnson un attığı golle kazanan fenerbahçe veya londrada chelsea yi yenen beşiktaş.
fenerbahçeliler enseyi karartmayın
bu sene bizim için parlak bir yıl olmayacak ama yarın akşam öyle ya da böyle arsenali yeneceğiz.

Mevzubahis dedi ki...

Fener bu sağı solu belli olmaz geçen sene kaç kişi vardı acaba İnter'i yener diyen?

Blogspor dedi ki...

Ligde kötüyüz.Ligi konunun içine dahil etmeyeceğim.Porto yenilgisi ve Kiev beraberliği avrupada gruptan çıkmamızı tehlikeye attı.Umarım Kadiköy'ün büyüsü bozulmaz ve Fenerbahçe Arsenal'i şahlanarak mağlup eder...

Modric dedi ki...

Su anki Fenerbahcenin Arsenal i yenmesi tabiki bu sezon Cluj un Roma yı yenmesi sonrası CL de olabilicek en buyuk suprizlerden birisi olur ancak Fenerbahce 4 yerse dua etsin vb . yorum yapan arkadaslar , bu oyun bize yıllardır yalnız birseyi ustune basa basa ögretti o da futbolda hic bir zaman kesin konusmayacaksın , eger ki ufak capta bir futbol mucizesi oldu yuzune bakılmayan Selcuk Fabregas ı kitledi , begenilmeyen ki bence cok iyi bir santrafor olan Güiza pozisyonları gole cevirdi , o zaman ben ve benim gibi dusunenler sadece supriz oldu diyecegiz peki ya siz?
Fenerbahceme yarınki macta basarılar dilerim.
Saygılarımla

tofi dedi ki...

fener 1-0 yener yada 0-0 biter bence. istatistiklere bakarsak son maclara göre yenilmez, zaten bir ingiliz takımının da gelip rakip sahada cok üstün oyun oynama arzusunu pek görmedim, beraberligi yeterli goreceklerdir.

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Kadıköy'de asla Hiçbir takıma Yenilmeyeceğimize inanıyorum.uzun süredir bu böyle ne olursa olsun değişmeyecektir.Londra'da evet fark gelebilir ama Kadıköy'de bizim kalede asal sayılar olursa söz yazmayacağım bir daha...Aksinde tersi olsun mu? SÖZ mü?

Sencer Yücel dedi ki...

tek umudum futbolda mucizelere yer olduğunu bilmek...

sarı lacivert dedi ki...

arsenal ka-za-na-maz

gokmenoz dedi ki...

Aceto bi seçeneği yazmayı unuttu galiba. "Arsenal farklı kazanır."

şimdi kimse şampiyonlar ligi bu, Fener avrupada iyi oynuyor kelamları etmesin. geçen sene lambur lumbur gitti bi şekilde lakin bu sene görüyoruz Fenerbahçe'yi. Gökhan Gönül yok, Önder de 1hafta oynayamayacak imiş. Aragones Ali Bilgin'i koysun oraya solda da Carlos olsun. Arsenal sağlı sollu gidip gelsin. Arsenal'de de 3 eksik varmış savunmada. Kadıköyde oynansa dahi 55 bin kişiyiz cart curt dememek lazım, stadın yarısı artık burjuva haline geldi.

Tek istediğim yarın ki maçı İlker Yasin sunsun. Yapma Volkan, ah Edu, daha çok var çocuklar, 10 kere Adebayour 100 kere Van Persie desin, yeter.

Başarılar Avrupanın Prens(es)leri.

Unknown dedi ki...

Arsenal Feneri yenebilir, muhtemel fark da atar. Amma velakin, ertesi gun ada basininda "stuffed the turkeys" turunde basliklar sadece FB'lileri veya Volkan'i hedef almayacak. Velhasil, "FB'li degilim, bana dokanmaz" turu dusunce hakiki hindilikten kac tuy atimi otedir bilmem, bilemem.

GS'li

Furion dedi ki...

Kocaeli maçının son dakikasında galibiyet golü geliyor, Semih'le beraber sevinen iki kişi daha var sadece. Geri kalan 8 kişi bu takımın oyuncusu değil. Bu maçı da umursadıklarını sanmıyorum. "Arsenal büyük takım" deyip geçecekler bugün Aragones'in yaptığı gibi.
Sonuç, dümdüz oluruz Arsenal karşısında.

Unknown dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak bu maçı Fenerbahçe'nin gol yemeden 2 golle alacağına inanıyorum. Fenerbahce bu maça kafa olarak hazır , 90+6 daki gol sadece galibiyet golü değildi ufak da olsa bir silkinişin habercisidir.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

fenerbahhaca is aragones team ? i watched once . very bad team. aragones is a bad trainer. dont trust him. roberto carlos football life is over. he must go to arabia or japan to earn money.jajajajajajaja arsenal win 2-0. fabregas is the best. go arsenal go. i hate aragones because of raul and guti. also atleticos pateticos

ok........ ı have a question. last season i watched aragones team against sevilla. there is a left winger in aragones team. played excellent against sevilla. what is his name ?. he plays left midfielder (as i remember )
who is he ?

Godless Killing Machine dedi ki...

Fenerbahçe'nin yenme ihtimali ile dalga geçen arkadaşlara futbol tanrısı öyle bir tokat atar ki, neye uğradıklarını şaşırırlar. Birazcık beyni olan adam, futbolda hiç bir şeyin imkansız olmadığını bilir. Ha, Fenerbahçe'nin şansı az mı? Çok az hem de. Ama hayat varsa umut vardır.

jose dedi ki...

@gkm

bugünkü görüntünüze göre öyle bir ihtimal yok.kayseriden 4lük olup arsenali yenerseniz hasbel kader orta sınıf bir takımsınızdır.

utku dedi ki...

ramon
his name is ugur boral.he plays left winger. he played best football in his football career. actually he is not first team player in pre-season last season. maybe vederson (left winger) will be fit he can t play in this team.
i want to say him he is not a good player as you think

Sencer Yücel dedi ki...

@Ramon: Ugur Boral, played against Dani Alves

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

gracias but. make decision trofolo y talento. boral or gounl . which one.
i know some turkish players. nihat kavaçi, necajit, they are in spain. tugey in blackburn. also know from 2008 a striker no 9. sem...?? scored some goles and turan.
number 9 is a very good forward. also know someone from inter. hakan ....? but ı dont understand in 1993 he played against barcelona with galata....??. a tall powerfull man..
are they same player ??

how old is hakan?

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

23-11-1994 Turquia, COPA DE EUROPA
GALATASARAY-BARCELONA 2-1

Galatasaray: Stauce, Mapeza, Bülent, Sedat, Mert, Arif, Ergün, Yosuf (Tugay), Hakan, Suaet, Hamzsa (Okam).

Barcelona: Busquets, Ferrer, Guardiola (Abelardo), Koeman, Nadal, Bakero (Begiristain), Eusebio, Stoichkov, Amor, Sergi, Romario.

Arbitro: Vadim Zhuk (Bielorrusia).

Goles: Romario.

ok. no 1993 this match. this hakan and hakan in inter same player ?

putas barça
hooyyy pasillo pazlizzaa
vamos destruir catalunaaaaa

Godless Killing Machine dedi ki...

Fenerbahçe'nin hangi sınıf takım olduğunu tartışmıyorum.

Arsenal gidiyor, İngiltere liginde Fenerbahçe'den daha kötü takımlara yeniliyor. Cluj gidiyor Roma'yı yeniyor, bunlar hasbelkader olacak şeyler değil. Anlık form durumu, seyirci, saha, hava durumu, hakemin niyeti gibi çok fazla sebebe dayanır. Bir tanesi senin lehine dönerse kralını yenersin. O yüzden hayatta hakkında kesin konuşulamayacak konuların başında futbol geliyor. Sene başında Tottenham'ın bu hallere düşeceğini kim tahmin edebilirdi? Kimse.

Kayseri'den 4 tane gol yiyip Arsenal'i yenersen orta sınıf değil, dengesiz bir takım olursun. Her rakibin senden korkar.

utku dedi ki...

dear ramon
his name is semih senturk number 9 in euro 2008.he will play this night.he was the top goalscorer of turkish league last season.

ugur boral is left winger played against dani alves.

gökhan gönül is right back played against diego capel.

you know hakan sukur. hakan sukur is the best striker of turkiye's football history. you are right .he played in inter.he was in the squad galatasaray-barcelona.
hakan is 37 or 38 now.he is free now.maybe he will play in dubai in future.

Emir dedi ki...

Şu anki formlarına bakıldığında mantıklı olan Arsenal'in kazanması ama, Fener'de bi silkinme de olabilir bu maçla birlikte..

Futbolcular böyle maçlara kendilerini çok daha iyi hazırlarlar kafa olarak, ayrıca Fener bu tarz sürprizleri sever.. Arsenal'in Şamp. Ligi deplasmanlarında çok da iyi olmadığını da unutmamak gerek.

Unknown dedi ki...

olay fener düşmanlığına dönmüş türkçe bilmeyen arkadaşlar bile saldırıya geçmişler... madem öyle tokat zamanı gelmiş demektir.. ;)

Radical Media dedi ki...

Fener zaten kötü başlamıştı , ne yazık ki Arsenal'e de gücü yetmeyecek . Bu blogda da yazıldı , söylendi harakirivari bir hoca seçimi yapıldı. Kulüp Çalıştırıcısı formunda başka bir hoca olsa Aurellio'suzluk bir şekilde atlatılabilirdi. Neyse bu sezon kayıp artık.

dusendeli dedi ki...

Fenerbahçe 2 yıldan uzun bir süredir Kadıköy'de yenilmiyor. Geçen sene de kadıköy'deki her avrupa maçı öncesi "İnter fark atar", "Sevilla'nın kanatları durdurulmaz","Chelsea ezer geçer, aman fark yemeyin" şeklinde yaklaşımlar gördük. Sonuçta Fenerbahçe hepsini yenmeyi başardı. Bu akşamki maçta Kadıköy'de. Eminim Beşiktaşlı ve Gaatasaraylı dostlar kendilerinin olamadıkları yerde olmasından dolayı Fenerbahçe'nin 10 tane gol yemesini istiyor. Öte yandan Arsenal bu sezon oynadığı 5 deplasman maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik,1 mağlubiyet aldı. Hiçbirisinde de çok iyi futbol oynadığını söylemek zor. Dolayısıyla Arsenal'in Fenerbahçe'yi köşeye sıkıştırıp ezebileceğini pek zannetmiyorum. Bu maçta muhtemelen az gol olur ve Fenerbahçe en kötü 1 puanı kurtarır.

varol döken dedi ki...

ulan biz real madrid'e reel madrud diyor muyuz, nistelrooy'a nistilriy çekiyor muyuz?

ramon efendi ramon efendi, önce yazılışını okunuşunu öğren sonra gel, bak burada bir dolu adam sen anlayasın diye ispanyolca öğreniyor:)

lütfen karşılıklı biraz saygı...

not: bu akşam bu sözü selçuk da fabregas'a söylerse yeneriz:)
not-2: if any arsenal fan reads this blog, i can rent my stadium card (kombinenin ingilizcesi ne ola ki) for 100 euro for this match:)

Blogspor dedi ki...

Geçen sene Arsenal deplasmanda Sevilla'dan 3 yemişti.Unutmayalım,hatırlatalım :)

erssre dedi ki...

@ramonowski

Dont worry about the ML ugur boral he is a player without the technique or the talent.. He played well against sevilla but it was just one match. Kinda like DR Sabri of Galatasaray.

You are right about the Turkish players in La Liga, also Hakan Sukur is that same Hakan who played in 93. One way or another, we can say he has the best career amongst the Turkish players.

Fenerbahçe is at the 10th place of League table now, they play miserably this year. There is no way they can beat Arsenal unless Football Gods help them or something. Watch the game it will be fun for you.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

geçen sene arsenal sevilla'ya ingilterede 3 atmış, son maçta genç olan kadronun da gençleriyle oynamış 3 yemişti. unutmayalım o maçta arsenal tur atlamayı zaten garantilemişti.