21 Ekim 2008

Carlos Bianchi

Arjantin milli takımı yeni teknik direktörünü arıyor. Maradona'nın da ismini geçirip magazin yaptılar ama en mantıklı aday olarak fotoğraftaki amca ön plana çıkıyor. Kim çekmişse bu fotoğrafı helal olsun, hayran kaldım. Carlos Bianchi, 59 yaşında, Aguirre Atletico Madrid'i ondan devraldı 2006'da. Maradona'nın hasmıdır...

6 yorum:

Temur dedi ki...

Mourinho iyi giderdi tabi Fantezi ama düşünmek bile hoş ediyo adamın içini. Simeone gelir herhalde. Kupadan sonra da Ertuğrul gibi gider. Gidiş şekli de aynı olur diye kehanette bulunuyorum.

tahir durten dedi ki...

arjantin milli takimini bi cokehead'e birakacak halleri yoktur diye umuyorum.

Bellamy. dedi ki...

street fighter'daki blanca havası mı olmuş sanki :)

http://i25.tinypic.com/14l2djd.jpg

Emir dedi ki...

Bu Arjantin'de de bi milli takım teknik direktör havuzu var, aynı bizim Süper Lig'deki gibi..

Valla bizim futbolcular da teknik adamlar da sadece Türk oldukları için bu kadar az piyasa yapıyolar, bi de futbolcular amatör teknik direktörler de korkaklar tabi..

Bknz. Yılmaz Vural:)

alperensaylar dedi ki...

keşke pekerman gelse, "adam gibi adam"dı:)

Adsız dedi ki...

bence passarella da bialsi de pekerman da başarılıydı milli takımda. son 3 DK'sında da çok iyi futbol oynadı arjantin. elenmeleri, başarısız olmalarından değil. dünya kupalarına şampiyonlar ligine bakıldığı gibi bakılmalı. geçen yıl manchester'ın kazanması, chelsea'nin, liverpool'un, arsenal'in, roma'nın kötü bir kupa geçirdiğini göstermediğini biliyoruz. ama bu kadar iyi takımlar arasından eleme maçlarıyla sıyrılıp kupayı almak biraz da şans işi. arjantin'in DK sonuçlarını da böyle değerlendirmek gerek.