20 Ekim 2008

Bitse de Gitsek

" Ben ve takımım İbrahimovic'e aşığız"
Jose Mourinho/4-0 kazandıkları Roma deplasmanı sonrası

19 yorum:

Lev Yashin dedi ki...

bu tip açıklamalar iyi hoş da takımı da mourinho gibi dengesiz kılmaz umarım..kulağa güzel geliyor ama biraz da sakin olmasında fayda var..sansasyon sansasyon nereye kadar. her şey sahada fazlasıyla gözüküyor zaten,ne bir eksiği ne bir fazlası

alt + 168 dedi ki...

bugun maçı izlerken kardeşim geldi yanıma. dünyanın en iyi forveti kim diye sordum, maçı izlemediği halde zlatan dedi. şu formuyla gerçekten de striker denen mevkinin tek adamıdır kendisi...

neverLander ® dedi ki...

adam işi biliyor. ibrahimoviç gibi oyuncular [türkiye'den lincoln'ü örnek verebiliriz] ara sıra pohpohlanma ihtiyacı hisseden oyuncular. ihtiyacı olan övgüyü verince kendini futbola daha fazla veriyorlar. mourinho'yu bu yönden de takdir etmemek elde değil bence.

Arif dedi ki...

Hayataımda bu kadar egosu yüksek olan başka bir insan görmedim.

Unknown dedi ki...

zaten zlatan egosu şişik bir insan, bir de yanına mourinho eklenince inter iyice havaya girmiştir. hele bu son söz sonrasında artık zlatan'ı tutabilene aşkolsun. he bu arada ben de aşığım :)

Batistuta dedi ki...

salacaksın karanlıkta kangalları üzerine :)

AAAA dedi ki...

zlatan gibi striker'ım olsun x milyon borcum olsun mealinde bir açıklama.

sanki mourinho kendi yarattığı mourinho'ya yeniliyor. herkes ondan böylesi açıklamalar bekliyor ve o da bu beklentileri boşa çıkarmamalıyım der gibi hergün yeni bir inci ile karşımıza çıkıyor. eğer ki bu tespit doğru ise benimsediği yönetrmin orta vadede kendisine büyük zararları olacağını söyleyebilirim.

neyse efenim sıkıcı italya ligine bu yıl bir hava geldi ki bu hava değişiminin en büyük etkisi de mourinho'dur. tabi lavezzi, ronaldinho ve zarate'yi de unutmamak gerekiyor.

Dobrowski dedi ki...

nasıl uyuz oluyor insan. gıcık insan tipini çiz deseler bunu çizmek isterdim. totti oyundan çıktıktan sonra yedek klübesinde öyle bir oturuyorduki. nasıl dokundu bana. bende bitse de kurtulsalar dedim :(

Ortega dedi ki...

Hayatımda egosu bu kadar yüksek olup da, gıcık olmayan başka bir insan görmedim :D

Soktumbey dedi ki...

meet fatih terim :)

iktisadiajan dedi ki...

evet gercekten insanı diken diken eden bi havası var bu adamın
ama teknik direktörlügünü ne yazıkki inkar edemiyorum
Sanki gittiği ligin yapısına aykırı futbol oynatarak kazanıyor
chealsede(premier ligde) gol yemeyen bi takım yarattı ki bana göre ingiltere defans hataları yüzünden gollü gecen bir lig.
italyada da çok gol atan bi inter yaratmaya calısıyor sanki
ne anlatıyosa topçulara kesinlikle işe yarıyor

Ugo Fantozzi dedi ki...

maci londrada bir italyan kafe/kahvesinde izledim, iskambil oynayan amcalar gencler vs...ortak yorum: inter cok iyi oynadi evet, ama o mac zaman zaman donmediyse en buyuk sebebi julio cesar'dir. hic gol yemeyince tadlari da hic kacmadi, gol ata ata devam ettiler...

ACY dedi ki...

zlatan ve benzeri takımı taşıyabilecek yıldız oyuncuları bu şekilde pohpohlamak ve el üstünde tutmak gerektiğine inanıyorum, onların takımdaki diğer oyunculardan hiçbir farkı olmadığını söylemek yada onlara o şekilde muamele etmek onları daha hırslı yapmaz, generaller cilalanmak ister, josé yine en doğru açıklamayı yapmış kanımca. ben ve ailemde josé'ye aşığız =)

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

takımda bir ayrımcılık yaparsa çok büyük bir hata olur, ibo'yu bu kadar öne çıkarmak diğer forvetleri öldürecek gibime gelio, ayrıca bu muntari ne iş yapar, youla nın biraz daha iyisi işte..bunun yerine asomoah gyan'ı alsa daha iyi olurdu bence ya da arthur boka'yı..

mondo trasho dedi ki...

milan maçında nerelerdeydiniz?
saate aynı rahatlıkla bakmıyordunuz bay mourinho?

jose dedi ki...

Fatıh Terımden bu tarz acıklamalar goremezsınız.Hagıye 96-00 arası Kara Sevdalıyım demesı lazımdı yoksa...

otti dedi ki...

bu adamı ya seveceksin ya da nefret edeceksin ortası yok bunun. zlatan bu adamın elinde pişerse ağızda iyice dağılır bi hal alır. zlatan'ı sevmiyorum desem kaç kişi inanır:)

kartalsafa dedi ki...

her maç öncesi inter kimle oynuyorsa rakibi çaksada şu mourinho'nun yüzünü görsek diyenlere gitsin bu foto o zaman.. alın size mourinho'nun nur yüzü ne yüz varsa artık adamda.

grande inter..

Aydın dedi ki...

Blogda çifte standart seziyorum..Madrid derbisi çarşaf çarşaf yazılırken müthiş tempo ve futbola (özellikle 60. dakikaya kadar) sahne olan Roma - Inter maçı tek foto, tek cümleyle geçilmiş...Şampiyonlar Liginde Real - Inter kapışmasını bekleyicez anlaşılan... p.s.= 1 gol avans versem Real'e turu yine de Inter geçer...