1 Mayıs 2008

UEFA Kupası Yarı Finali #2

UEFA Kupası'nda yarı final rövanş karşılaşmaları. İlk maç saat 19:30'da, Floransa'da ise 21:45'de. Naklen yayın var mı ben bulamadım. Muhtemel 11'ler AS'dan. Beklentim Fiorentina-Bayern Munih finali ama Zenit-G.Rangers finali çıksa bu geceden sürpriz olmaz.
Zenit: Malafeev; Gorshkov, Krizanac, Shirokov, Anyukov; Zyrianov, Tymoschuk, Denísov, Domínguez; Progrebnyak, Fayzulin.
Bayern Munih: Kahn; Lahm, Lucio, Demichelis, Jansen; Schweinsteiger, Van Bommel, Ze Roberto, Ribery; Klose, Toni.
***
Fiorentina: Frey; Jorgensen, Gamberini, Ujfalusi, Pasqual; Kuzmanovic (Liverani), Donadel, Montolivo; Santana, Osvaldo ( Vieri), Mutu.
G.Rangers:Alexander, Broadfoot, Dailly, Cuellar, Papac, Novo, Hemdani, Ferguson, Thomson, Wittaker, Darcheville.

15 yorum:

revenant dedi ki...

yayın var gibi..zenit-bayern w9 kanalında var gorunuyor.diger mac ise canal+ sport kanalında.ikisi de tps paketi oldugu icin yazılımını atmak sartıyla cozulebiliyor.yalnız canal+ sport kanalı acılamayabilir aynı isimle tps de acılan sport+ var ona bi bakın derim mac saati.

BT dedi ki...

@mash
tps yazılımı canal+ ı acmıyor. sport+ kanalı da kayıp bende. nedir bunun id si. w9 şifresiz kanal mı?

tofi dedi ki...

gecen sefer oldugu gibi zerbaycan televizyonu Az tv nin sayfasina girdim 23.45 fiorentina macini vericekmis, 2 saat ondeler yani 21.45 TSİ.
http://www.aztv.az/tvbugun-en.htm

revenant dedi ki...

canal+ sport u acmıyor ama aynı yazılım sport+ yı acıyor orayı yoklamak gerek belki canal+sport ile kastedilen o olabilir.w9 ise tps ile acılıyor.multileri acan yazılım yeterli onu acmak icin..ben 3 gun once yazılım attım su anda bu bahsettigim kanallar acık.ancak canal+sport kapalı..

revenant dedi ki...

sport+ kanalı 11662 V 27500 3/4 den cıkıyor ayrıca..

Adsız dedi ki...

fio-rangers maçı nı polsat yazılımıyla TVP2 kanalında zenith-münchen macınıda tps yazılımıyla w9 kanalında izleyebilirsiniz...

Adsız dedi ki...

@aceto

w9 tps paketinin içinde yer alan bi kanal,frekans 11034 v 27500 hotbird...tps ler acılıyorsa kesin w9 kanalıda acılır,ayrıca simpsonlarıda bu kanaldan izliyorum ben :))))

rybalta dedi ki...

zenit-rangers finali sönük olacağından, bayern-fiorentina finalini istiyorum. gerçi zenit leverkusen ile deplasmanda oynadığı 1-4'lük maç gibi oynasa neler neler olur:) chelsea-bayern süper kupa oynar gibi.

blanka dedi ki...

yaşasın azerbaycan devlet televizyası!!

Adsız dedi ki...

Ya sahi canlı yayın yok mu? Hani biz "Futbolla yatan , futbolla kalkan " bir ülkeydik. Fatih oynuyor yarı finalde . Bizim 'evladımız' . Onun hatrına yayınlasalar bari.

Adsız dedi ki...

Saat 19.30’da başlayacak olan Zenit-Bayern Münih maçı saat 02.00’de, 21.45’te başlayacak olan Fiorentina-Rangers maçı saat 03.30’da Show TV tarafından banttan yayınlanacak.

mert dedi ki...

oha ya salladı resmen 4 tane zenit, saygılar diyorum başka da bişey diyemiyorum.

cankalender dedi ki...

Zenit - Bayern Münih: 4-0

Maçı izleyemesem de.. Way be!

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

zenit-rangers oldu. fena da olmadı hani.

Beercholic dedi ki...

Show TV'ye büyük alkış ne 2 deki maçı verdi, ne 3 teki maçı! Bravo!