2 Mayıs 2008

Son Düzlük: La Liga

İspanya'da Real Madrid Osasuna deplasmanında kazanırsa şampiyonluğunu ilan ediyor. Beraberlikte Villarreal, Getafe maçında puan kaybederse de R.Madrid şampiyon. Bu maçtan 3 gün sonra Santiago Bernabeu'da Barcelona derbisi var. Bitime 4 hafta var ve Barça'nın Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaması için 4 puan önündeki Villarreal'i yakalaması lazım, derbi var ve işleri çok zor. Atletico Madrid 55 puanda ve bu sınırda Şampiyonlar Ligi'ni yakalayan takım birkaç yıldır yoktu La Liga'da. Levante düştü. Murcia da bu hafta resmen düşer. Zaragoza, Osasuna, Huelva 3'lüsünden biri daha gidecek.
Gol Krallığı
23 Luis Fabiano (Siviglia, 2 rig.)
22 Guiza (Maiorca)
17 Raul (Real Madrid, 3 rig.)
16 Aguero (Atletico Madrid)
15 D. Milito (Saragozza, 3 rig.), Oliveira (Saragozza, 1 rig.), Nihat (Villarreal)

7 yorum:

devletli dedi ki...

r. madrid puan farkı benim fm oyunlarındaki gibi maşallah. bu arada kadrosunda ayala aimar milito falan olan takım küme düşer mi? gerçi kadrosunda joaquin, vicente, silva, villa, baraja, morientes, hede, hödö olan takım da düşüyordu az daha. bakalım fenatük hangi topçuyu hangi takımımıza layık görecek... ayala beşiktaşta! aziz başkan villa'yı bitirdi! galatasaray aradığı on numarayı aimar'da buldu!

Adsız dedi ki...

Barça'nın 3. olması pek etkilemez, aksine CL 3. ön eleme bir tokat olur yeni sezona başlarken.

Bir de seribaşı olmayan Galatasaray için bir korku olur ve inanıyorum Liverpool, Arsenal veya Barça'dan biri gelir Galatasaray'a 3. ön elemede, seri başı değiliz ne de olsa.

Anderlecht falan gelmez bize, kralı gelir, Barça gelir.

rybalta dedi ki...

la liga'da her şey belli olmuşken, tek isteğim zaragoza'nın düşmemesi. barça 3. olarak kalır orda, 2.'lik neyine:) sürekli böyle öngörü sallıyorum ama hayırlısı:)

dr feelgood dedi ki...

Siviglia nın sevilla olduğunu çözmek için 10 dakika düşündüm. kendimden utanıyorum..

Adsız dedi ki...

kralı gelsin, eleyelim 93'ü yad edelim (allahım şaka yapıyom gelmesin kralı).

kalbimiz aguero ve maxi'yle hafta sonu. bi mallık yapıp kaçırmasınlar şl'yi bu sene aman diyim.

larende dedi ki...

Bence Real, bu maçı almak için asılmayacak; Osasuna bu maçtan mutlaka puan çıkartmak zorunda yoksa... Real, gelecek haftaki Barça maçına şampiyonluğu bırakacak, nispet eder gibi Barça'nın gözüne sokacaktır şampiyonluğu... Oynamam ama "İddaa"cılara benden söylemesi...

Adsız dedi ki...

yalnız bu arada zaragoza nın bu duruma düsmesi gercekten beni hayretler icinde bıraktı.ikinci bir psg durumu bu sezon ıcınde