2 Mayıs 2008

Haftasonu Futbol

3 Mayıs Cumartesi
14.45 M. United - West Ham United (Fox)
16.30 Schalke 04 - Hannover 96 (Ntv Spor)
17.00 Middlesbrough - Portsmouth (Fox)
18.10 Nice - O. Lyon (Kanal A)
19.00 İBB - Trabzonspor (Lig Tv)
21.00 A. Madrid - R. Huelva (Ntv Spor)
23.00 R. Zaragoza - Deportivo (Ntv Spor)
4 Mayıs Pazar
15.00 Kocaelispor - Giresunspor (Bjk Tv)
15.00 GBB - Antalyaspor (D Spor)
15.00 Karşıyaka - Eskişehirspor (Gs Tv)
15.30 Arsenal - Everton (Fox)
16.00 Milan - İnter (24)
18.00 Wolfsburg - B. Münih (Ntv Spor)
18.00 Villarreal - Getafe (Ntv)
19.00 Sivasspor - Galatasaray (Lig Tv)
19.00 Fenerbahçe - Gençlerbirliği (Digiturk Kanal 78)
19.00 Ankaragücü - Beşiktaş (Digiturk Kanal 90)
19.00 Catania - Fiorentina (24) Bant
19.00 S. Etienne - Lille (Kanal A)
20.00 Barcelona - Valencia (Ntv Spor)
21.55 Marsilya - Bordeaux (Kanal A)
22.00 Osasuna - Real Madrid (Ntv Spor)
23.00 Boca Juniors - River Plate (Ntv) Bant
01.15 Lazio - Palermo (24) Bant
Credit:Tribündergi

9 yorum:

Adsız dedi ki...

hiç yazılmıycak sandım bi kötü oldum:((

Adsız dedi ki...

velez sarsfield - san lorenzo maçını canlı yayınlayıp , boca-river maçına bant yayınını uygun gören ntvspor yönetimine selam olsun.

larende dedi ki...

Yanarım yanarım Boca-River maçına yanarım, seyredemeyeceğiz şöyle canlı canlı. Barça-Valencia maçına tercih edilebilirdi. Şimdi ne yapıp edip uyduda bir yerlerde bulmak lazım, 2 sene evvel "Hotbird"de bir İtalyan kanalı şifresiz vermişti.

Emre K. dedi ki...

pazar günü evden dışarı çıkmıcam:))
maşallah her saat başı maç var..

Kapali Ust dedi ki...

Maç yayınlarına bir ek yapıyım..U-17 Avrupa Şampiyonası yarın başlıyor, Türkiyenin ilk maçı Hollanda ile saat 8'de eurosporttan naklen yayınlanıyor.. detaylı maç ve tv takvimi için http://www.uefa.com/competitions/under17/finals/newsid=677499.html

Adsız dedi ki...

o diil de bizim ligin acizliği gözler önünde valla. İngiltere'de ManU ve Chelsea kapışıyo. biri cumartesi oynuyo öbürü pazartesi. bizde de bütün maçları yığmışlar pazar aynı saate. adamlarda ne eyyam var ne bişey. delikanlı gibi oynuyo hepsi. bizimkinin adı da süper lig. peh..

Adsız dedi ki...

manu-westham maçı bitti güzel maçtı.. şimdi biraz da tuncay'ı izleyelim diye koltukta yerimi sabitlemişken başlayan tarkan filmiyle apıştım kaldım..ah ulan fox tv..

Adsız dedi ki...

Sivas gs macı

akıllara zarar....

umarım hayalkırıklıgı olmaz (:

Nazmi Hasdemir dedi ki...

Uzun İnce Bir Yoldayız


Öncü birliği gönderdik, kahraman takımımızı. Şu saatlerde de taraftar kervanı yola çıktı Kızıldağ'a, Çamlıbel'e doğru. Halay başı kim çeker bu ülkede, serin yayla rüzgarı olup kim yellendirir, kim coşturur insanları.Ilgıt ılgıt eser seher yelleri demiş Sivas'lı aşık. Bakacağız yarın nasıl esecek bu rüzgarlar Kızılırmak boylarında. Servet bilir, tecrübelidir, çok söylemiştir, Sivas ellerinde sazım çalınır'ı. Çalın arkadaşlar gül ağacından yapılmış Veysel Baba'nın sazını. Mühür gözlerine kurban olduğum Emrem, kurban olurum dikkatli ol, bir an boş bırakma etrafı. Sabri, atağa çıktığında birini bırak yerine, ben gidersem sazım sen kal dünyada dersin Emre'ye. Gidincede çabuk dön. Aykut fazla top gelmez sana merak etme gelse gelse Memet Yıldız yaklaşır kalene, gel ha gönül havalanma dersin döner gider. Lincoln oynarmı oynamazmı bilinmez, biz yinede dost dost diye nicesine sarıldım hesabı sarılalım oynamasa da. Topal ile Ayhan kerpiç Sivas evlerine dam üstüne çul serer, orta sahamız geçit vermez yiğidolara, bin cefalar etsen almam üstüme tefeci Balili fazla zorlama. Nonda tek santrafor oynayacak, yol ver dağlar yol ver bana diyerek saldıracak, dağlar seni delik delik delerim naralarıyla balyoz gibi vuracak. ultrAslan heryerde seninle beraber, çiğdem derki ben alayım, şampiyonu teslim almak için oralarda. Gelirken Sivrialan'a uğramayı, bir ayran içmeyi unutmayın selam söyleyin Aşık Veysel'e. Coşun, bağırın aman ha çıldırmayın bizide bekleyin. Kimseyide kızdırmayın! FİNCANI TAŞTAN OYARLAR.

Gönderen Nazmi Hasdemir zaman: 23:21 0 yorum
mahalletakimi.blogspot.com