29 Nisan 2008

Gol Orucu

En iyi zamanı sanırım Atletico Madrid yıllarıydı. O performansı da onu Milan'a götürdü. Terim'li dönemde de Milano'daydı. Shevchenko'lu kadroda yer bulması zordu tabii, ülkesine döndü. Villarreal'de Riquelme'li kadroda idare etti. Nihat'ın transferi sonrasında ona kapıyı gösterdiler. Bu sezon altyapısından yetiştiği Sevilla'nın can düşmanı Real Betis'de forma giyiyor: Jose Mari. 25 aydır La Liga'da gol atamıyor, atacağa da benzemiyor.

7 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

bir de javi moreno vardı. kısa ve kalas gibi vücudu olmasına rağmen uzaktan attığı bomba şutlar pek güzeldi.

devletli dedi ki...

bizim iorfa vardı bir de, en uzun süre gol atamayan forvet rekoru elindeydi ama 25 ay da maşallahmış.

dr feelgood dedi ki...

jose mari çok iyi olucak falan deniyordu ama 25 ay nedir ya ? hakan şükür bile gol orucuna girdi mi en fazla 8 hafta susuyor.

ayrıca dominic iorfa'nın eline su dökemez jose mari.

Adsız dedi ki...

Teniste de var bu olay. Ingiltere'de 24 yasindaki bir tenisci 55 mactir falan galip gelemiyormus en son Hindistan veya Pakistan asilli bir Amerikaliyi yendi ortalik ayaga kalkti:)

Minozzi dedi ki...

Oruç geçici bir süreliğine bir şey yememek/içmemek değil midir? Neden gol atamayan forvetler için "gol orucu" terimi kullanılıyor anlamış değilim. Kaleciler için ideal bir tabir, "şu kadar hafta gol yemedi, gol orucu tutuyor." vs. Ne de olsa gol "yiyor" kaleciler. Ama forvetler ne alaka?

Adsız dedi ki...

tam lucescu'ya gore bir adam - ancak lucescu boyle bir futbolcu'yu tamir edebilir - boyle islere un yapmistir: lucarelli, sergen, giunti vs.

Adsız dedi ki...

lucarelli? adam deli gibi gol atıodu serie a da livornodayken