31 Mayıs 2008

Emre Belözoğlu

Emre ve Okan'ın Inter'e imza attığını yazdığımda Inter kulübü sitesinin resmi açıklamayı yapmasına bir saat vardı. İtalyan arkadaşım bana haberi uçurmuştu. Büyük bombaydı...
Bu akşam İtalya-Belçika maçını seyrediyordum, farkında değilim. Fenerbahçe resmi açıklama yapmış. Newcastle United ile bonserviste anlaştık diyorlar. Galatasaray için ancak geçen sezon o da Mehmet Topal patlamadan kiralık olarak gelse efektif bir transfer olabilirdi. Vakti zamanında sıfır bonservisle gitmiş bir futbolcuya Galatasaray kulübü 5 milyon euro öderse kıyamet kopardı. Taraftarlar arasında duygusal davrananlar olacaktır elbet ama Galatasaray onbirinde Emre'ye yer de yok; ihtiyaç da. Geçen gün de Basinas'ı yazmışlardı. Alıp da nereye koyacaksın? Galatasaray'ın Mehmet Topal-Linderoth ve Ayhan gibi 3 adamı var o bölgede. Fenerbahçe için ise gerekli bir transfer. Hele Beşiktaş için elzem. Appiah bitmiş, Selçuk bitirilmiş, Aurelio gider mi kalır mı. Türkiye'de sıradan futbolcular için kapıyı 5 milyondan açıyor başkanlar o yüzden İngilizlere ödenecek bonservis de çok değil. Yıllık 3.5 milyon euro doğruysa eğer bu Türk futbolunda devrimdir. Kezman, Alex alır da bir Türk futbolcusu 3.5 milyon euro alırsa, alabilirse bize feza yolu açılmış demektir. Emre iyi futbolcudur ben deyince olmuyor zaten. Sağlam olduğu maç sayısı kadar da katkı yapar Fenerbahçe'ye... Bir de Fenerbahçe resmi sitesinde gözüme takıldı. "Emre kimdir?" derken Galatasaray'da oynadığını özellikle yazmamışlar. Daha ilk günden bu kadar sıkıntı çekiyorlarsa bence hiç bu işe bulaşmasalardı. Foto tribündergi'den. Ne zaman çekilmiş bir fikrim yok ama transfer vesilesiyle çekilmediğini not düşeyim...

63 yorum:

Eren Soydaş dedi ki...

bir beşiktaşlı olarak bile bu fotoğrafı görünce ve transfer haberini duyunca yadırgadım.. şimdi yunanistanlarda kaçak hayatı süren gibi. emre deyince aklıma artık ne gs ne fb gelecek.. emre ileride futbolu bıraktığında gsli ya da fb li emre olarak anılamayacak...

Deli Karpuz Yerim dedi ki...

Vefa'dan Galatasaray'a nasıl geliriz peki Aceto?

Beercholic dedi ki...

bazı fenerbahçeli kardeşlerim Emre'yi istemiyor, nedeniyse eskiden koyu bir gs li olması, ki şüpheli.. aynı kardeşlerim zamanında tümer'i de istemiyorlardı, sonra hepsi bağrına bastı, tıpkı emre'yi de bağrına basacakları gibi, tabii sakatlanmazsa, tabii transferi gerçekten gerçekleşirse.. FB miz için hayırlısı neyse o olsun..

TheBigLebowski dedi ki...

metin oktay eskide kaldı tabii.. zaman değişti de biz değişemedik alışamadık böyle şeylere duygusalız hala, ya da parayı görmedik pro futbolcular kadar..

Adsız dedi ki...

bir galatasarayli olarak cok sevindigim bir transfere imza atmis futbolcudur.sevinmemin nedeni bu adami oldum olasi sevmemis olmam.
ama hayatinin hatasini yapmistir o ayri soyle ki :
hayati boyunca galatasaray camiasindan tepki gorecek, ve fenerbahce tarafindan da bir turlu tam olarak benimsenmeyecek ve gun gelicek tepkiler yuzunden fenerbahceden de ayrilmak isteyecek ve o zaman avrupa kapilari ona sonsuza dek kapanmis olacak.yine de kendisi icin hayirlisi ne ise o olsun diliyorum.

untildie dedi ki...

Fenerbahçe için bilemem ama Emre nin lehine çok iyi transfer olmuş. Anlaştığı miktarı avrupa da verebilecek takım bulamazdı. Yıldızlarla dolu Inter ve Newcastle da (ayrıca bu takımı telafuz ederken nivkasıl mı nivkesıl mı doğru olur?) göremediği ilgiyi fazlasıyla tadacaktır. Inter e gittikleri ilk yılda Okan la beraber kendilerini kabul ettirebilmek için Vieri abilerine çalışıyorlardı. Bence bu tutumları yüzünden beklenen başarıyı yakalayamadı ya da başta, Inter gibi -değirmen misali adam öğüten- istikrarı zor yakalayan bir takıma gitmesi hataydı.
Velhasıl yaşı gelmiş yirmi sekize; ama benim gözümde on sene öncesinin beklentisini kariyerine yansıtamamış oyuncudur.
Sonuç olarak, eğer bu transfer haberi doğruysa Emre açısından faydalı ama Fenerbahçe için biraz düşündürücü. Amaçları; gerçekten Emre ye ihtiyaçları mı var yoksa rakiplerinin şampiyonluğunu gündemden düşürmek mi?
Sonuç ne olursa olsun şahsi kanaatim, FB hedeflerinde başarılı olacaktır.(şu an bile bunu konuşmaya başladık)

Adsız dedi ki...

şahsen ben galatasaraylı olarak bu transfere sevindim desem yalan olmaz adam son 3 senede 3 maç art arda oynadığına şahit olmadım göbeklide bişey zaten :)ama emrenin karekteri konusunda şüphelendim her bağlandığı spor programında adnan polat babam, galatasaray yuvam , benim biberonun sarı kırmızıydı diyen bir kişi nasıl olurda birden çoook profosyonelim ayağına bu seçimi yapar tabiyki tamamen duygusal para önemli bir faktör ama Faruk Süren galatasarayın en başarılı başkanı bunu 8 senedir diyor Emre Hainlik yapmıştır diye boşunada demiyordu hani....

Adsız dedi ki...

sağlık için spor yapmayan emre'ye yakışır bir hareket.aldığı parayla dip köşe check up yaptırsın da şu müzmin sakatlığından kurtulsun bari. sonuçta sağlık olmadan spor da olmuyor

papaz dedi ki...

hem fener hem emre açısından doğru bir transfer olmuş bence.milli takımdaki partneri aurelio ve onunde de alex'le cok daha iyi işler yapacaktır. kasıklarından devamlı sakatlanmazsa fbnin tam ihtiyacı olan adam. geriden oyun kuracak,alex'i rahatlatacak ve oyunun defansif yonune de katkı yapacak bir isim. üstelik kontenjan sorunu da olmadan. tebrikler fenerbahçe yonetimine bir trabzonsporlu olarak.

burada bişeler karalamıştım ilk haberi aldığımda...

http://papazmetin.blogspot.com/2008/05/emre-fenerde.html

Minozzi dedi ki...

zamanında "katil emre" tezahüratı yapmış olan fener taraftarının emre'yi nasıl bağrına basacağını cidden merak ediyorum.

tofi dedi ki...

forma üzerinde emanet durmuş:) ama en iyi türk oyuncularin başında, selçuk manyağı biri olarak içim buruk biraz ama yapacak şey yok, herkese hayırlı olsun

Ortega dedi ki...

Tümer gibi bir isim camiada kabulendikten sonra, Emre hayli hayli kabullenir. Benim gibi fazla duygusal davrananlar azinlikta olacaktir. Modern futbolun destur verdiği nimetlerden faydalanmaya devam..

Bi de su yukaridaki resim-ki kendi blogumda da kullanmistim- efsane karelerden. Herkesin duydugu, dedikodusunu yaptigi bir seydi. Demek ki, gercekmis dedik piyasaya dusunce.

a.c. sedef dedi ki...

profesyonel olarak bakarsak doğrudur çok iyi transferdir fb adına.her ne iyi top oynasalar da oyunu yöneten bir oyuncunun eksikliği vardı.kimse alex demesin alex'in ceza sahasının çevresinde oynadığını nenem bile biliyor artık.chelsea kapandığında emre sahada olsaydı fb bugün "yarı final" ile övünüyor olabilirdi.emre'nin yeteneksiz olduğunu söyleyen varsa taş olur.tamam disiplinsizdir çok sakatlanır istikrarı yoktur ama türkiye'den yetişmiş en iyi 5 orta sahadan biridir emre.

taraftar olarak bakarsam -ki galatasaraylıyım- emre'nin inter'e gidişinden zaten galatasaraylı olmadığını biliyorduk ama bu kadar da mı galatasaraylı değildi?neyse...

aksilaz dedi ki...

aceto çok doğru söylemiş.fenerin ihtiyacı olan bi bölgeye iyi bir transfer fakat beraberinde sorunlarla gelecek emre.biraz kötü oynasa bir pozisyonda topa gitmese hemen eski gsli damgası yiyecek.tümere olamdı demeyin çünkü ikisinin durumu çok farklı emre 13 yasında galatasaraya gelmiş ve orada yetişniş bir insan.tümer öyle degildi.bize hayırlı olsun demek düşer.tabi bide ayva çiçek açmış yazmı gelecek,emre samiyene nasıl gelecek diye bagırmak

ERKUT dedi ki...

Emre futbol oynama süresi er geçen azalan 29 yaşında üst düzey bir Türk futbolcusudur.Ortalama olarak önünde üst düzey oynayıp iyi para kazanacağı 4-5 sezonu eğer devam ederse daha az paralar kazanabileceği 2 sezonu olan bir isim yani en fazla 6-7 sezon daha futbol oynar.Emre bu süreçte kendisne sunulan caqzip teklife onay vermiş ve Fenerbahçede oynamayı kabul etmiştir.Bu transferin gs yada Fb'li olmakla alakası yoktur.Maden eski yıldızlra o kadar vefalı davranmak gerekiyor Bjk'li Ali,Metin,Feyyaz,Rıza,Fb'li Oğuz,Aykut hatta en trajik olan Ts'li Hami'nin futbolu bırakma serüvenlerini iyice hatırlayın.Adı üstünde profösdyonel futbolcu adam parayı transfer olduğu klüpten kazanıyor renk aşkı karın doyurmuyor.renk aşkı bizim gibi amatörlerin işi Profösyonel futbolcunun takımı olmaz.

Adsız dedi ki...

tümer sadece fenerbahce formasini giydi, biraz iş yaptı fakat hiç birzaman taraftar benimsemedi bu adamı. sadece saygı duyulmuştur yoksa kimse ah canım tümerim diye sevmedi. emre'nin durumu 10 kat daha zor belkide. ne fatih akyel'in durumu gibi olabilir, ne de tümer'in durumu gibi. zaten yonetimde yedigi haltın farkında resmi siteye gs geçmişinden bir satır bile koymamış.

bu adamı kabullenirim, bagrima basarim diyen varsa fenerbahceli mi yoksa basariya taparım formami alirim maca giderimspor taraftarimi olduguna iyice baksın.

Adsız dedi ki...

kendisini gs isterken avrupada devam edeceğim,türkiye ye gelirsem gsden başka takımda oynamam demeçleri böylece boş çıktı.fatih,okan,ribery üçlüsüne bi yenisi daha eklendi böylece.gerçekten vefadan galatasaray a nasıl geliriz???

Adsız dedi ki...

2001 yılında ki yaşımın verdiği heyecan, 2001 yılındaki emre'nin fiziksel kondisyonu hala mevcut olsaydı üzülürdüm bu transfere bir Galatasarylı olarak. Gel gör ki, Emre aradan geçen 7 senede 70 maç yapmış. 3 kişiyi sırtında taşıyıp attığı goller, verdiği asistler çok gerilerde kalmış. Şu an benim için Türk Milli Takımının en zayıf halkası popüler tabirle. Ama Fenerbahçe için pek yerinde bir trasfer her anlamıyla. Aurelio'nun kalması uzak ihtimal. Maldonado toparlansa dahi Aurelio kadar katkı yapabilecek gibi durmuyor. Ama Emre de hiçbir zaman benim gözümde 7 sene önce ki Emre olabilecek durumda da değil. Dün istifa mektubumu verdiğimde muhasebeci ablanın da dediği gibi "hayırlısı olsun".

Forma da yakışmamış değil hani.

A . A dedi ki...

zaten çok para verilmiş,
üstelik göbekli,
üç maç üstüste oynadığını görmedim,
kariyeri onun için iyi değil,
fener'de bitecek her türk futbolcu gibi,
bize iyi ki gelmedi bizde mehmet topal!!! var, ayhan!!! var, barış!!! var gibi komik yorumlara gülüyorum sabahtan beri.

sen bari yapmasaydın balsamico.

hiçbir katkı yapmasa da, emre'yi türkiye'ye bu yaşta döndürebiliyor olmak fenerbahçe'nin geldiği noktayı anlamak için yeterlidir.

orkun dedi ki...

Karakter olarak hiç bir zaman takdir ettiğim bir adam olmadı. Yeteneği tartışılmaz ama kaç maçta sağlam olacak da oynayacak?

Sonuç olarak onayladığım bir transfer değil ama madem artık oldu, diyecek bir şey yok, hoş geldi.

Adsız dedi ki...

Aceto'nun şansızlığı(!) Önce Hakan'ın heykelini dikmek istediler,sonra Emre gitti Fenerbahçe ile anlaştı. :)

Galatasaray'dan, Vefa'ya giden yolun yıkım çalışmaları ters istikamette görüldüğü üzere.

Galatasaray büyük kulüptür.Altyapısından 10 tane daha Emre çıkartır.Yeterki o çocuklara güvenecek bir Teknik Direktör bulsun.

serkan utlu dedi ki...

Faruk süren emre ve okan hakkında o zamanlar bir çift kelam etmişti ...başkanın söyledikleri okan'ın bjk ye , emre'nin de fenere gitmesiyle tastiklenmiş oldu ...ne diyelim heresin bir fiyatı var..vefa ise kaşıkçı elmsaından dah değerli, ona kimsenin gücü yetmiyor...

Nazmi Hasdemir dedi ki...

Yıllardır hayret eder dururdum. Bütün kurumları sarmalayan şeriatçı güruh en azından bir takımımıza bulaşmıyordu. Belkide bulaşamıyordu bilinmez. Hemde Başbakan'ın takımına Fetullah Hoca nedendir bilinmez uzak duruyordu. Ya da biz öyle sanıyorduk. Bu yönüyle bile olsa Fenerbahçe'ye bir övgümüz vardı. Ne yazıkki yanılmışız. Rüştü'den boşalan şeriatçı departmanı dolduruldu. Hayırlı olsun. Artık Söğütlüçeşme Camisi cemaatine bir futbolcu katıldı. Biri daha yolda haberini aldık. Kanoute'midir nedir Fener'e gelecekmiş. Tanımam kendisini, Sevilla maçlarında iyi futbolcu dediler diye özellikle seyrettim. İki maçtada iğrenç oynayınca iki olasılık vardı benim için. Ya rezil biri yada Fener'e gelme olasılığı var. Soyunma odasında namaz kılarmış, Emre'yle beraber saf tutarlar artık.



Ey cemati Müslümün Fenerbahçe taraftarı, Takımınızda bu kadar yabancı var. Allah muhafaza bir cenaze olsa namaz kılmasını bilen kimse yok. Betiniz bereketiniz yok, bunca zenginlik içinde iki yakanız bir araya gelmiyor. Siz sanıyorsunuzki iyi futbol oynarsak şampiyon olunuyor. Nerde kaldı evliyalar, peygamberler. Kezman niye boş kaleye atamadı, niye penaltıyı kaçırdı sanıyorsunuz. Denizlide son 16 dakika bir gol attırmayan güç neydi size. Niye olacak evliyaların yüzü suyu hürmeti Ali Sami Yen'deydi. Hakan Şükür'ün duaları kabul oldu. Bir Anelka vardı maçtan önce yarabi şükür çekebilen, sonra Rüştü, Tuncay da gidince büyük boşluk doğdu teokratik anlamda.
Maç sıkışınca metafizik kime yardım edeceğini çok iyi bilir. Milli takımın başında neden Fatih Terim var. Yunan'ın Norveç'in kalecilerini taş kestirdi yücce rabbim Terim kulu parsayı kapsın diye. Ertuğrul Hoca, (imam manasında) kendi bile bilmediği, hesaplayamadığı, ancak kutsal bir mucizeyle açıklanabilecek şekilde UEFA bileti kaptı. Şükürsün Allahına.
Aziz Başkan'da sonunda imana gelip, imam Emre'yi kadrosuna katmış bulunmaktadır. Artık korkmayın Fener'li taraftarlar. Maç sıkışıpta gök tanrıya ihtiyacınız olursa Emre Belözoğlu sadık bir kuldur. Üç kulhuvalla bir elham okuyarak kaç maçı çevirecek göreceksiniz. Şimdiden dua ezberleyin, çok ihtiyacınız olacak. Allah yardımcınız olsun. Bide Zico'yu kovup Terim'i alında Yukarıdakiler başımıza bela indirmekten vazgeçip Fener maçı izlesin, bu senede sizi tutsunlar

Gönderen Nazmi Hasdemir zaman: 23:29 1 yorum
mahalletakimi.blogspot.com

Efsane Maraton dedi ki...

ne yazık ki bende duygusal düşünenlerdenim emre konusunda. bu kadar profesyonellik, kurumsallik bize cok fazla gelmeye basladi.

müşkülpesent dedi ki...

galatasaraylılar bile galatasarayı suçladı vefa mefa hasbel kadar bu tip de galatasray da kalsa buna da vefa istenicekdi vefaya gidiş tek yön galiba.

manevi babasının izni olmadan gidemez en büyük hayalim onu da orada görmek turkuaz rengi çok benimsedi zaten.

YK dedi ki...

bir besiktaslı olarak uzuldum. Adnan Polat'ın yorumunu cok merak ediyorum. Bu futbolcu Galatasaray'ın kapısından bir daha iceriye giremez desin ve gercekten almasın.
Ben bu konuda furbolcuların profosyonel davranmasını istemem, duygusallık olsun isterim.
Anelka gibi onu bunu satmasın futbolcular, Trezeguet camoranessi del piero buffon olsun. Totti gibi kalsınlar. Kulup paradan degerli olsun.

Aceto vefa konusunda da bi yazı yazarsan sevinirim..

Adsız dedi ki...

ya valla A.A isimli yorum yapan kişi cümle biraz düşük oldu ama evt öle diyorum oynadığı takımlarda son 3-4 senede 3 maç üst üste forma giyememiş istikrarsız sürekli sakat bir kişiyi 28 yaşında türkiyeye döndürmeye başarı diyosun ben öle demiyorum başka çağresi yoktu ve bu parayı türkiyede verecek başka herhangi bir ENAYİ kulüp yoktu adam huzr yerine parayı seçti olabilir bişey diyemeyizde ben senin sendemi aceto yiye başladığın satırı okurken emreyi bi anda lonel messi gibi bi adam sandım :))))

Adsız dedi ki...

birisi lütfen şu resmin montaj olduğunu söylesin yahu!

Anıl dedi ki...

Sonu Fatih Akyel ve Okan Buruk'tan farklı olmayacaktır. Onların yaşadığı gibi gün gelecek ve Fenerbahçe'de kapı önüne konacaktır. Sonraki adresi Florya önü olacaktır ancak o kapıdan içeriye girecek olan trende kendine bilet bulamayacaktır.

Robin dedi ki...

Emre akıllı, bu saatten sonra kendisine en fazla parayı veren klubü tercih edecekti.Katar'a bile gitse bu kadar para verilmezdi kendisine.En fazla Fatih Akyel kadar başarılı olur.

Adsız dedi ki...

Emre oyle yada boyle Fenere gelmistir. Hosgelmistir. umarim formunu cikartip Milli takim icin hayirli olur.
Benim dikkat cekmek istedigim 4 buyuklerden herhangi bir futbolcu Fenere gelince ortalik ayaga kalkar o futbolcu kulubune ihanet etmis olurken neden tersi durumlarda ayni gorus olmuyo. mesela Nobre Rustu Revivo parayi hic sevmezlerdi dimi?

Fikret

Adsız dedi ki...

Uzun zamandır seni beğeniyle okuyorum Aceto.Ama bunu sana hiç yakıştıramadım.Emre oynadığı sürece katkı sağlar sözü dışında, bir tane normal cümlen bile yok hep eleştirmişsin.Sana da mı dokundu bu transfer, bu kadar? Ben beşiktaşlıyım takımımın düştüğü duruma üzülüyorum ama bu tür gelişmeler beni sevindiriyor.Bu tümerin fb'ye gitmesi gibi birşey değil.Aradan seneler geçmiş ve fenerbahçenin yaptığı çok doğru bir transfer.

Üstelik sıradan futbolcular için 5 milyon eurodan açılan transfer tekliflerini emre ile kıyaslamak yanlış.Türk futbolunda hakan, nihat ve tugaydan sonra hatta onlarla beraber emre gelir.Bukadar değerli bir futbolcuyu oturduğunuz yerden böyle kolay eleştirmeyin.Ayrıca emrenin Gsli-Fbli diye anılmaya ihtiyacı yok.

Adsız dedi ki...

kanımca bu foto ikizi filandır emre'nin belkide. lig tv nin internet sitesinde de bu foto yayınlanmış. ayrıca ben benzetememekteyim fotodaki arkadaşı. emre bu kadar kalıpsız ve ufak tefek değildir. iş vefaya yada bu transfer etik midir? değil midir? sorusna gelirsek; emre gs den ayrılıp inter e kaçtığında galatasaray ın teklifinden daha düşük bir teklife imzayı atmıştı? okan da aynı şekilde gitti gideli iflah olmadılar. hakan nın heykeli dikilecekmiş.hakan gs den giderken kime sordu kime dedi ben gidiyorum diye. arkasına bile bakmadı. bu adamın heykeli dikilecek. emre fener e gitmiş çok mu?

Adsız dedi ki...

Vefadan bahsetmesin kimse, her takım zamanı gelince istedikleri futbolcuyu harcıyorlar.Sonradan gönüllerini etmekle olmuyor, galatasaray , fener ve beşiktaşta futbolu bırakmış futbolcuların neredeyse hiç biri tatmin değil bu konuda!

BT dedi ki...

@oktay sargın
emre haricinde bana yonelık bir eleştiriniz varsa sağ kolondaki mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

kiprit dedi ki...

o değilde eğer kullanılan bu resim gerçekten emre belezoğluysa çok komik erik ve emrenin ekşi sırıtışı :) bir fbli olarak çok sık sakatlanan ve performans garantisi(sabit bir performans en azından) vermeyen bir oyuncunun alınması pek doğru gelmiyor , sırada gs nin uefayı alan kadrosundaki gelmiş geçmiş en iyi ön libero tugay ı da takıma katmak mı var anlayamadım. ayrıca fb taraftarının para var diye illaki büyük yıldız istediğini sanmıyorum yerine uygun adamlar alınsa herkes memnun kalır yani eto veya şevo geliyor haberindense kanute nin gelm.esini yeğler taraftar.

Adsız dedi ki...

evet fotoğraftaki kişi emredir, bildiğimiz emredir, ancak tam da şu günlerde fenere transfer olduğundan dolayı formayı giymediği de aşikardır, bence aile ve/veya arkadaş arasında çekilmiş, 'şaka' niyetli bir fotoğraftır, erikler, demirlikler, sandalyeler vs.
elbette bu benim şahsi düşüncem, ve ben emrenin kesinlikle fbye gelmeyeceğine eminim, menajeri aracılığıyla iki klübün anlaştığı doğrudur, ama iş futbolcunun inisiyatifine kaldığında bence emre parayı kabul etmeyecektir.
______________
ezergecerus

Ozy dedi ki...

@ kiprit

Ufak bir hatirlatma yapmak istiyorum.GS'nin Uefayi alan kadrosunda Tugay yoktu.Yanilmiyorsam o siralar Rangers icin oynuyodu.

Ku.Ba dedi ki...

Aceto, bilmiyorum senin de dikkatini çekti mi ama, Fenerbahçe resmi sitesinin 'hassas' durumlarda Galatasaray'in ismini yazmama konusundaki ilk vukuati degil bu.

Adsız dedi ki...

guardian'a göre Newcastle'la 4m£'a anlaşılmış.
http://www.guardian.co.uk/football/2008/may/31/emre.toleavenewcastle

Adsız dedi ki...

Emre'nin menejeri Ahmet Bulut; Emre'ye bu fotoğrafı sorduğunu, Emre'nin de; "İtalya zamanlarında kendisine ziyaret gelen çok yakın dostlarının ısrarları üzerine bu fotoğrafı yıllar önce çektirdiğini" söylediğini ifade etmiş.

Güzel de bu forma Fenerbahçe'nin eski model bir forması değil, üstelik kulüp ile Fenerbahçe anlaşmış, Emre ile Galatasaray'lı menejeri de Fenerbahçe ile görüşmelere başlamış.Yani Türkçe'si Emre Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bu formayı resmi olarak da giyecek.Ve sizler Fenerbahçe'nin her büyük transferinden sonra hamaset, kıskançlık yazıları yazmaya, yok göbekli, yok yaşı geçgin demeye devam edeceksiniz.

Adınıza Üzgünüm....

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe için iyi transfer olmuştur. O pozisyonda bal yapacak arılarının olmadığı aşikardı. Şu an dünyada oyun kurucu özelliği olan ön liberolar aranıyor. Aurelio,Selçuk bu özellikleri olmayan ön liberolardı. Ayrıca şu an itibariylede 6+2 yabancı kontenjanı dolu olduğu için Türk oyuncu alacaklarıda belliydi. Tahminim ikinci bomba girişimleri Fatih Tekke olacak. Bakalım Fatih'in Trabzonluluğu, Emre'nin GALATASARAYLILIĞI gibimi olacak?

Herkes gider, bizler kalırız...

MİYOZZY

Adsız dedi ki...

Mehmet Topuz 11 milyon euro,
Emre 5 milyon euro,

Avrupalılarla aradaki fark bu, biraz bu işlerde ticaret yapmakta fayda var.

Mehmet'in bonservis parası Newcastle'a gitti, soğuk bir su artık...

MİYOZZY

Adsız dedi ki...

çarşı kendini feshetmiş,emre fenere gitmiş, gs hakanın heykelini dikecekmiş... nöörüyooo lan?!?!?!

şimdiki çocuklar çok şanssız çok. futbol hakikaten güzel oyundu..

jose dedi ki...

bu resim montaj degil..

ayrıca para için 2.kez sattı bizi cok sasırmadım.

Adsız dedi ki...

Evet Emre çok kötü bir futbolcu, Fatih Terimin yaptiği en büyük yalnışta takımı onun üzerine kurmak değil mi?
Bu transfer haberi çıkana kadar kimse tek kelime etmedi Emre hakkında, milli takımda banko oynuyor bu adam kimsede ses çıkarmıyordu, ee şimdi fenere geldi niye birden hortladınız?
Her sezon öncesi Emre yuvasına dönüyor diye çarşaf çarşaf haberi yayınlanmıyor muydu?
Bende düşünüyorum ki bu oyuncu gs li taraftarın duyguları ile oynamış, onları kullanmış, arkasına gs medyasını almış, sürekli gündemde kalmış ve pohpohlanmış ve şimdi Fenere gelince duygularımızı daha çok katıyoruz işin içine..
Aynı zamanda Nihat içinde böyle haberler dolaşıyor eğer Nihat Fenere gelse daha olağan karşılanırdı..

Emre dedi ki...

benim de bu fotoğrafta emre'den çok erikler dikkatimi çekmiştir.

Adsız dedi ki...

bu fiti ben 2003te 6600 imi aldigimda bile elden ele dolasiyordu- yani bluetoothtan bluetooth a diyelim, yeni birsey degil. kendini taniyan biir arkadasim sordugunda iddia uzerine giydigini solemis, zaten resimdeki siritmasida o yuzden.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu fotoğraftaki fenerbahçe forması 2004-2005 sezonundaki fenerbahçe forması. emre interde oynarken bir fenerli arkadaşının isteiğile geyiğine giymiş. yani isviçrede kampta çekilmiş değil.
ayrıca bu transfer dedikodu değil gerçek. yani emre belozoğlu artık fenerbahçeli.

King Santillana dedi ki...

Futbolcu profesyonel olabilir..
Yönetici profesyonel olabilir..
Hatta futbol dediğin endüstri başlı başına, dibine kadar profesyonel olabilir..

AMA TARAFTAR PROFESYONEL OLMAZ..

"Başarı gelsin de, isterse Akyel'den, Tümer'den, Emre'den gelsin" mantığı Aziz Yıldırım'ın lügatında olabilir ama taraftarın (en azından benim gibi düşünen taraftarın) lügatında olmaz..

İki kere iki dört..

Ha biz kaç kişiyiz derseniz.. Bir avuç numunelik manyağız biz. Onun da farkındayım. Emre Kadıköyde sahaya çıkar, stadın yüzde sekseni alkışlar, ilk golünde yüzde 98'i çoktan bağrına basar.. O kalan yüzde 2, yani bizler, her daim hicap duyacağız Emre'nin üzerindeki Fenerbahçe formasından..

Bu kadar hafızasız, bu kadar maneviyattan uzak bir başkanlık anlayışının Fenerbahçe formasını kimlerin üzerine giydirdiğini canlı canlı yaşıyoruz malesef..

Seneye de Hasan Şaş'ı ve Sabri'yi al bari Aziz Yıldırım !!

Yazıklar Olsun !

Adsız dedi ki...

''Ve sizler Fenerbahçe'nin her büyük transferinden sonra hamaset, kıskançlık yazıları yazmaya, yok göbekli, yok yaşı geçgin demeye devam edeceksiniz.''

Ha ha...Bayılıyorum bu tiplere. Kendilerini nasıl da inandırıyorlar. Doğru o kadar büyük transfere rağmen hala galatasaray'ın 1 adım önüne geçemiyorsunuz.

Haydi herkes evine...

Adsız dedi ki...

maalesef emre Fenerbahçemizde.... Yazık gerçekten çok yazık oynadığı zaman futbolculuğuna diyecek bişey yok ama oynadığı zaman ....!!!!Bunu bir yana bırakacak olursak bize öncelikle adam gibi futbolcu lazım ahlaklı ,dürüst, fair-play ruhu taşıyan....maalesef emre gibi çirkef bir futbolcuyu takımımda görmekten dolayı çok üzgünüm benim gibi düşünen arkadaşlarım hepimize geçmiş olsun....

brk dedi ki...

bir Galatasaray taraftarı olarak diyebilirim ki yılda 3.5 milyon euro ya iyiki bize gelmemiş.büyük ihtimalle biz o paranın daha azına Arda,Mehmet Topal, Barış, Serkan, Uğur ve Aydın'ı oynatıyoruzdur.Bir avantajıda "2000 kadrosunun emekliliğe takıma geri dönmesi sorunsalınının" Emre kısmının kapanmasıdır.Yurt dışında dikiş tutturamayan Okan ve Arif abisi gibi gelip yıllarca bi ton para kazanmasından kurtulmuşuzdur kişisel fikrimce. Fener açısından bakıcak olursak da... orası beni ilgilendirmez fenerli değilim çünkü.

Adsız dedi ki...

@Ozan

tugay kerimoglu, uefa kupasinin kazanildigi sezonun ocak ayında rangers'a gitmisti.(umarim yanlis hatirlamiyorum cunku fm'yi acmak cok zor geldi su an.)

varol döken dedi ki...

ne zor böyle iki arada bir derede kalmak... bir yanda sebebini bilmeden, nefes alır verir gibi sevdiğin takım, öte yanda nefes alır verir gibi inandığın gerçekler...

emre'ye galatasaray'da oynadığı için karşı değilim, emre'ye hala o üstünde milli forma varken basın tribünene yaptığı hareket yüzünden, saha içindeki çemkirmeleri yüzünden karşıyım... yoksa gerçekten fenerbahçe için iyi transfer ama gönül istemiyor işte, çıksın gürhan oynasın, varsın selçuk saç baş yoldurtsun diyor...

ne yazık ki biz bunları yapıyoruz... emre'yi alıyoruz, ali bilgin'i alıyoruz, fatih akyel'i alıyoruz, tanju'yu alıyoruz... anelka'nın konuşmasını tercüme etmeyip, bize katkısı tartışılmaz bir futbolcu gitmeye karar verdiğinde resmini şampiyonluk kutlamasından çıkarıyoruz... emre'nin oynadığı kulüplerden galatasaray'ı yazmamak utanç vericidir... galatasaray olmadan fenerbahçeli olmak elem vericidir... yüreğinden fenerbahçeli olup böyle şeyler duymak da hem utanç hem elem vericidir...

ne diyeyim, hayırlı uğurlu olsun herkes için ama benim içim buruk (şimdi de okan buruk gelmesin sakın:)

Oz dedi ki...

yukardaki bir arkadaş da "Emre en azından Hakan ve Tugay ile aynı değerdedir" tarzında bir şey söylemiş :))))

Adsız dedi ki...

iyi transfer..

el-faruk dedi ki...

profosyonel futbolcu olduğunu düşünüyorum. FENERBAHÇE'mize çok faydalı olacaktır inşallah.

M. Alper dedi ki...

Kabul edemiyorum bu transferi...
GS'lılığını filan boş verdim. Emre denen bu şahıs bir milli maç sonrası basın tribününe hareket çekebilen, TR-İsviçre maçından sonra İmparator’unun emirlerini dinleyip adam kovalayıp darp ederek 6 maç ceza alan, İngiltere'deyken insanları deri renklerine göre ayırıp ırkçı tavırlarda bulunan, Türkiye’de ispatladığı çirkef ve çamur yönünü yarattığı sansasyonlarla İtalya ve ngiltere’de de sergileyen bir futbolcu.
İsterse Maradona, Pele ayarında bir futbolcu olsun bir insanda öncelikli olan terbiyedir, karakterdir.
Bir de merak ettiğim bir soru var:
Biz FB olarak transfer ettiğimiz her oyuncuya minimum yıllık 3.500.000 Euro ödemek zorunda mıyız? UEFA’da böyle bir kural mı var? Aldığımız formalara ödediğimiz paralar böyle oyunculara mı gidecek?
Şunu söylemek isterim ki etik ve insani değerler herşeyden önce gelir. Herşey gol atmak, şampiyon olmak veya tur atlamak değildir. Rahmetli İslam Çupi de böyle söylemez miydi?
“Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Sorarım sizlere İngiltere Ligi’nde yıllık ortalama 10 maç oynayan Emre denen futbolcu bize uygun mu? Elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin Allah aşkına.

İnşallah transfer etmemişizdir. İnşallah bu bir kabustur.

Madem oldu olacak Ümit Karan ve Hakan Şükür’ü forvete, Ayhan Akman’la Hasan Şaş’ı da orta sahaya transfer etsinler(!)
Söyleyin bakalım böyle takımın başına kim yakışır?

Zaten dedikodusu ortada dolaşan Fatih Terim´i de takımın başına geçirsinler. Tam olsun.(!)
Sen sağ ben selamet....

Adsız dedi ki...

bir de arda turan için teklif yapmış fenerbahçe. avrupa falan diyoruz ama bu yaz en hararetli transfer piyasası biz olacaz galiba

Adsız dedi ki...

bir de arda turan için teklif yapmış fenerbahçe. avrupa falan diyoruz ama bu yaz en hararetli transfer piyasası biz olacaz galiba

aslihan dedi ki...

resim izmir'li ibrahim görücüoğlu'ndan.. daha transfer konusu olmadan çoook önce çekilmiş bir resimdir. geçen bir yılın ardından şimdi bakıyotuz da nihat da bugün 3,5 m € alacak. emreyle başlayan bu durum devam ediyor demek.

Unknown dedi ki...

Gelecekten geliyorum emre futbolu fenerde bıraktı.