25 Mayıs 2008

Deja Vu

İki sezondur aynı hikaye. Inter şampiyon Roma kupayı... 4 yıldır bu kupada final oynuyorlar ve 2-2 paylaştılar kupaları. İlk yarıyı seyredebildim sadece. Mexes'in golü muhteşemdi. Mancini'nin son maçı mıydı Pazartesi göreceğiz. Mourinho'nun Ptesi günü Milano'ya Inter'e imzaya geleceği söyleniyor. Sezonun en iyi teknik direktörü bence Spalletti idi ve kupasız bitirmedi yılı... Gilardino da Fiorentina'ya imza atıyor..
ROMA-INTER 2-1 (1-0)
Gol: Mexes (R) al 35' p.t.; Perrotta (R) all'8', Pelè (I) al 14' s.t.
ROMA (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Juan, Mexes, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Giuly (Cicinho dal 20' s.t.), Aquilani (Panucci dal 46' s.t.), Perrotta (Brighi dal 29' s.t.); Vucinic. (Curci, Antunes, Esposito, Mancini)
INTER (4-1-4-1): Toldo; Maicon, Burdisso, Chivu, Maxwell; Zanetti (Crespo dal 44' st); Balotelli, Vieira, Cesar (Jimenez dal 16' s.t.), Stankovic (Pelè dal 1' s.t.); Suazo. (Julio Cesar, Solari, Maniche, Fatic)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de sadece ikinci yarıyı izledim ve Pele'nin golü çok güzeldi. Resmen kalecinin fotoğrafını çekti, kıpırdayamadı bile kaleci. Hele Inter'in golünden sonra direkte patlayan bir kafa topları var ki, gol olsa tadından yenmezdi...

Roma'nın ikinci golü ise açık bir faulden doğdu. Hakemin nasıl devam ettirdiğine şaştım...

Kupayı da en çok arzulayan aldı bana göre, Roma daha istekliydi...

Adsız dedi ki...

inter şampiyon...
roma kupayı...
milan aldı yine babayı....

dr feelgood dedi ki...

eurovision yüzünden izleyemedim. niye böyle bir mallık yaptım bilmiyorum. golleri youtube dan izledim, 2. gol bariz hakem hatası. türkiye'de olsa şu an yer yerinden oynamıştı. bakalım italya'da nolcak..

Adsız dedi ki...

Mexes topa vururken sevinmeye basliyor...inanilmazzz...Gilardino icin Fiorentina 14milyon'a anlasmis Milanla..Mario Yepes Guney Amerika'ya donuyor..Sozlesmesi bitti BJK icin surekli menejerler yem atiyordu..En azindan kariyeri basarili olan bir adam..Gordon gibi kinder curuk yumurta degil

Adsız dedi ki...

bu arada gecenin en ilginc olayi blog'da da zamaninda konusu gecmis olan Koeman Jr'in basinda oldugu Macaristan Yunanistan'a 3 atmis olmasi...Bir de PSG-Lyon kupa finali vardi ki, hayatimda bu kadar rezil bir hakem gormedim..Bir insan 3 kirmizi kart 1 penaltiyi atlamasi icin turk hakemi olmasi gerekir diye dusunenler icin en guzel ornekti..

bRn dedi ki...

Mexes'in şık golü maça tutunmama yetmedi, golde de Balotelli'nin karşılayabilecek pozisyonda yer alması talihsizlikleri oldu.

Son 20dk. yine maça döndüm ama reklamsız, ıvır zıvırsız kupa törenini ekrana getiren Ntv'ye helal olsundan başka olumlu birşey düşünemedim maç için.

Kupayı Totti'ye teslim ettikten sonra korktum Napolitano için. 80 küsürmüş G. Onay'ın söylediğine göre, dar alanda fena sıkışmış durumdaydı çıldırmak üzere olan Roma'lı futbolcular arasında :)