29 Mayıs 2008

Acosta Sevilla'da

Sevilla, Keita transferinden gelen parayı harcamaya başladı. İlk transfer Arjantin'den. Geçen sezonun şampiyonu Lanus'dan Lautaro Acosta'yı kadrolarına kattılar. Ödedikleri rakam 7.5 milyon euro. Acosta'nın işi hücum, her yerde oynuyor Arjantinli. Bu transfer Diego Capel'i Tottenham'a yollayabilir. Ramos eski öğrencisi için 20 milyon euro vermeye hazır.

6 yorum:

del piero dedi ki...

capel 12milyon euro'ya tottenham ile anlaşmış diolar...

Erdal dedi ki...

Capel, Cristiano Ronaldo'nun gençliğini benziyor.

Ronaldo'da gençken yerden kalkamaz her omuz yediğinde yere yapışırdı.

Capel de öyle, adamın yerde geçirdiği süre ayakta geçirdiği süreden daha fazla.

tuncaua dedi ki...

capelin zaten minimumu var yanılmıyorsam 8-12 arası bi seviyede..gelelim Acostaya; 1988 doğumlu(yani ardadan 1 semihten 4 yaş genç:)).. Yürüyerek adam geçen(yürümesi bile lincoln ve alex'in koşmasına eşit:)) fakat gol yollarında pek etkili olduğu söylenemez.valeriyle beraber jose sand'a çalıştılar apertura şampiyonu olurken lanus..bu adamları isteyen alıyor..şöyle ki; Avrupadaki bütün takımlar bu adamın elbette ki farkında fakat cesaret edebilen veya oynatabilecek olan takımlara yar oluyorlar!!!Örneklemek gerekirse; belluschi(olympiakos),aguero(hadi al bakalım şimdi),carlos alberto(porto),anderson(porto),diego(porto) ,biglia(anderlecht),jo-love(cska), shaktar ve kievdeki brezilya ordusu!!!...eskiden yugoslavyadan topçu kaçırıp türk yapardık,onlar bile şu anki transfer politikalarımızdan iyiydi.ben hala tek bişeye şaşırıp takdir ediyorum,o da sakaryanın cangeleyi türkiyeye getirebilmesi..Bu adamın adını seneye sıkça duyucaz bundan adım kadar eminim..

Adsız dedi ki...

Şampiyonlar ligine girememenin maddi kurtuluşu getirdiğini sanırım ilk kez göreceğiz. Çok akıllı oyuncu yatırımlarıyla başladı Sevilla işe bu ölü sezonda, bakalım alışverişin hızı ve boyutu ne kadar artacak.

Adsız dedi ki...

arjantin futbol federasyonunda görev yapan bir türk vardı. sanırım onun sayesinde geldi cangele. ve hatta türkiyede son yıllardaki arjantinli oyuncu artışının sebebi de bu adam diye okumuştum bi yerde. okuduklarım doğru mu? kimdir bu türk? ne iş yapar? aceto?

BT dedi ki...

arjantin futbol federasyonundaki türk: Nurhay Nakis