28 Mayıs 2008

Mourinho'nun Muhtemel 11'i

Milano'da Jose Mourinho'nun Inter'e resmi imzayı atmasını bekliyor İtalyan medyası. 2008-2009 sezonu için muhtemel onbirleri bile hazır yeni transferlerle! Materazzi, Stankovic, Burdisso, Dacourt, Adriano ve Crespo'ya yol göstermişler!

Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu (Maxwell); Lampard, Cambiasso (Vieira), Deco (Zanetti); Quaresma (Figo), Drogba (Balotelli), Ibrahimovic.

20 yorum:

Unknown dedi ki...

Şöyle kaba saba bir bonservis hesabı yaparsak, transfermarkta bakıp, Lampard 38, Deco 18, Quaresma 23, Drogba 40 milyon €. Bu kadar para harcarmı Moratti, zannetmiyorum.

a.c. sedef dedi ki...

eğer 11 böyle olursa kazanacakları kupaları da ben yazayım:

scudetto , cl , italya kupası , kıtalararası şampiyonası , italya süper kupa , uefa süper kupası

dinazor dedi ki...

Bu 11 de fazlalıklar var..

Kaleci Cesar'ı Fener alacak, Deco aylar öncesinden Galatasaray'a söz vermişti. Trabzon'a yıllık 2M € ya gelirim diye Figo zaten Inter'de kalmaz !!!!!

Gerçeğe dönersek kadrodaki her iki stoperinde 30 lu yaşları devirdiğini göz önüne alırsak ya yeni stoperler gelir yada solbek maxwell'e stoperlerden biriside Chivu ya uyar. Vieira 'nın kalacağı takımda Stankoviç neden gidecekler listesinde anlamam. 4-4-2 olarak bakıldığında, Quaresma sol açık düşünüldü ise o orta sahanın sağ açığı kim? Orada sağda oynayabilecek (yeni birisi gelmez ise) bir Zanetti var gibi. Bu durumda lampard-deco-cambiasso dan biris yedek kalır. Tartışılmayacak tek şey forvetler..

Adsız dedi ki...

e hani mourinho yıldızlarıyla (deco,drogba) fenere geliyordu.

L dedi ki...

abi iyi hoş ama, özellikle böyle bir orta saha olmasın ya, ayıp valla günah:)
forvet farklı sanki;drogba-ibra. yok ebenin... kanattan da quaresma. yok ben bitiriyorum, baktıkça moral bozuluyor abi.

Adsız dedi ki...

bu arada bir tane bile italyan yok. ayıp yav. insan bir tane göstermelik kor.
arsenal ve inter en nefret ettiğim takımlar bu yüzden.

L dedi ki...

şu "anonymous" arkadaş dalga geçiyor sanırım, veya yanlış yere uğramış.

ihk dedi ki...

bu kadro kurulur mu bilinmez ama sahaya diziliş klasik mourinho 4-3-3'ü (4-5-1 de denilebilir) olursa sol açıkta zlatan kalıyor. bence uymaz. drogba ingiltere'de kalır. zlatan tek forvet olur. sol açığa bir adam bulurlar.

Adsız dedi ki...

drogba-zlatan birarada olmaz gibi.
mourinhonun ikisi oynatacağını sanmıyorum.

Adsız dedi ki...

hepsi iyi güzel ama yapmaları gereken en önemli şey iğrenç formalarını düzgün bir hale sokmak olmalı.. haçlı olanı filan kast etmiyorum klasik forma.. şortta siyaha dönüş yapılsın aynı şekilde celtic tarzı konç yerine gene siyah.. bu arada salih abi, real in çizgiler siyahmış bak dedim sana.. :)

puhu dedi ki...

öncelikle bana kalsa drogbayla ibrayı değil aynı takımda oynatmak aynı şehire sokmam. eğer mourinhonun böyle bi niyeti varsa allah başka dert vermesin diyorum. quaresmayı alıp da riske girmenin gereği yok. elde balotelli gibi aslan parçası var. kanatta da rahatlıkla oynuyor. onu kalou tarzı kullanır. drogba yerine de ronaldinhoyu alıp transferi bitirmek lazım.

Adsız dedi ki...

adriano keşke gitmese de, daha farklı bir takım çıksa ortaya. böyle bi tanımlanamayan takım...

Hakan Karakasoglu dedi ki...

ibrahimovic'in olasi Mourinho direktörlüğünde kendini aşacağını düşünüyorum.

a.c. sedef dedi ki...

drogba yla zlatan birlikte oynarsa birbirlerine girerler ibra temiz bi dayak yer yani :)

YK dedi ki...

ibrahimovic gider bence. mourinho onu yollar.. mourinho oyle ukala oyuncuları sevmez. o takım oyunu oynayan oyuncu alır. ibo ya yol görünür...

papaz dedi ki...

Ibrahimovic-Drogba birarada oynamaz diyenlere şaşırıyorum valla. 4-4-2de gayet de müthiş bir ikili olurlar,Morinho sever uzun topla çıkmayı zaten geriden, diksin Materazzi indirir bunlar...

bunlara sağlam bi sol açık lazım,maloudaya alabilir buraya JM.

Adsız dedi ki...

drogba-zlatan ikisi hakan şükür-saffet sancaklı gibi olur.
ikisini bir arada oynatmaz .

Adsız dedi ki...

inanilmaz..keske bu takimi alsalarda ipl de olsalar..cok keyifli olurdu..yalniz tedavulden kalkmis interlileri de cope atmak lazim..bence uzerinde daha cok degisiklik yapilacak bir kadro..futbola hayirli olsun, keyif geliyor:)

(W)

jose dedi ki...

ıbrahımovıc mourınho ıle zırveye cıkar...

Adsız dedi ki...

ibrahimovic kişisel oynamayı seven bi futbolcu aynı şekilde devam ederse Mourinho 'nun kadrosuna giremez.