28 Mart 2008

Tam Dayaklık

Beyaz tişörtlü arkadaş bugünlerde Barselona sokaklarında suratına ortasına bir kafa yerse şaşırmam. Roberto de Assis. Ronaldinho'nun kardeşi ve aynı zamanda menajeri. Ronaldinho'nun Barça ile olan sözleşmesinde bu sezon sonu için bonservis bedeli hanesinin yanında 125 milyon euro yazıyor. Kardeşi FIFA transfer yönetmeliğinin 17. maddesini kullanırız ile Barça'yı tehdit ediyor. Ne diyor bu madde? Bir takımda 3 sezon geçirmiş futbolcu kalan kontratındaki alacağı ücret kadar öder ve serbest kalır. Bu da Ronaldinho 16 milyon euro'ya gider demek. De Assis'lerin az tanınanı bununla kalmamış, "Real Madrid dahil her kulübe gidebilir, Figo da gitmişti" diyerek yiyeceği dayağın bahanesini de hazırlamış.

4 yorum:

dr feelgood dedi ki...

sırf bu olay yüzünden türk medyası kafayı yemişcesine ronaldinhoyu transfer ediyor fener'e.

ronaldinho bence barcelona dan sıkılmışsa gidebilir ama bu gidiş yolu pek etik değil gibi geliyor bana.

oKs dedi ki...

Saygı duyarım Ronaldinho'ya ama istemem ne Fenerbahçe'de Ne Madrid'de.. Her ikisinde de çektik kardeş menajerlerden ( bkz: Nicholas Anelka)

devletli dedi ki...

:D allah da seni güldürsün...

Çetin Cem dedi ki...

bugün reuters bu assis'in rac 1 diye bir radyo kanalına yaptığı, haberin asılsız olduğu demecini de geçti ama:

De Assis also denied reports that he was prepared to invoke article 17 of the FIFA transfer regulations to leave the club at a knockdown price at the end of the season.

"It hasn't entered our heads to leave under article 17," he said. "We have not made any threat to use it to leave the club."