27 Mart 2008

Anket:En İyi Kaleci Buffon


"Bunu ancak Buffon kurtarır". İtalya'da futbol yorumcuları çok kullanır. Dün akşam David Villa Buffon'un bile kurtaramayağı kadar güzel vurdu galibiyet golünde. Blogdaki 2 günlük mini anketin sonucu: Gigi Buffon %51, Petr Cech %25, Casillas %17, Neuer %3, Reina %2. RAI'nin yorumcusu da kendi sıralamasını verdi İspanya-İtalya maçında, onu da ekleyeyim: Buffon-Casillas-Cech-Cesar-Reina. Buffon'a dair söylemeden geçemeyeceğim. O kafasına taktığı domestik saç bandına ailecek uyuz oluyoruz. Yakışıyor mu erkek adama(!)

4 yorum:

baha dedi ki...

Hatirladigim kadariyla ilk yarida Torres'in yere carptirarak sola vurdugu bi topu da gayet guzel ve rahat cikardi. Donuste uzerine gelen topu tutamadi o ayri konu. Sacmaliklar yapabiliyor bazen..

KaSiM dedi ki...

RAI'nin yorumcusu söyleyince geldi benim de aklıma. Bence de Julio Cesar mükemmel bir kaleci. İnter'in 2 sezondur tabir-i caizse serie A'nın kabadayısı olmasında onun payı çok büyük. İşin enteresan tarafı 2 sezon öncesine kadar hiç adını duymamıştım, nereden ve nasıl bulundu hiç bir fikrim yok. Aceto bunun hakkında da bişeyler yazarsa fena olmaz hani.Bu arada bilmem dikkatinizi çektimi ama son yıllarda çok başarılı Brezilyalı kaleciler ortaya çıktı; Gomez, Helton, Julio Cesar, Doni...

ahmetico madrid dedi ki...

bugünün kalecileri arasında Buffon'dur bu işin kralı ama keşke o sarı, parlak, v yaka forması olmasa. bir de içine giydiği beyaz atlet tabi.

mert dedi ki...

o değil de villa da ne güzel gol attı, bundan bir öncekini de 99'da hagi bilbao'ya atmıştı, aah ah ne günlerdi..