24 Mart 2008

Komşu'da Son 360 Dakika

Yunanistan'da Olympiakos arayı açıyor. Deplasmanda 3 yabancısının golleriyle kazandılar. Galletti, adamım Belluschi ve Kovacevic. Panathinaikos 73 dakika galibiyet golünü kovalayıp sahasında 1-1 berabere kalınca puan farkı 4'e çıktı. AEK deplasmanda galip ve Pana ile arasında 1 puan fark kaldı. Ligin bitimine 4 hafta kaldı. Fotolar Aris tribününden.

2 yorum:

joaquinsanchez dedi ki...

sonuncu resimdeki pankartta bilet fiyatlarından şikayet etmiş arisliler.. 650€ asgari ücret, 40€ bilet, işte süper lig demişler..

alt satırda ilk kelime birisinin ismi sanırım, ona da kendin çık oyna/izle tarzı bişi demişler..(miş)..

yunanlılarda hak arama bayaa yaygın gibi, uzun süredir grev haberleri görüyorum tvden, duyduğum kadarıyla da geçen sene 7 ay grev yapmış üniversiteler..

domestos dedi ki...

Panathinaikos bu sene bi ara epey umutlandı ama bu saatten sonra Thyrlos bırakmaz ligi. Olan AEKmıza oldu. Aradan bir türlü çıkartamadılar kafayı. Umarım son düzlükte bir şampiyonlar ligi bileti kaparlar. Ek olarak, "ne olacak bu PAOK'un hali?" diye sormadan edemiyorum. Son beş haftada 3 puan toplayabildiler. Bütün sezonda deplasman galibiyeti sayıları sadece bir. O da lig sonuncusuna karşı. Aynı bizim Trabzon gibi kazanma kültürünü iyiden iyiye kaybetti PAOK. Böyle devam ederlerse bundan 5-10 sene sonra Selanik deyince akla gelen ilk takım Aris olmaya başlayacak ki bu benim nazarımda hiç de hoş bir durum değil.