29 Mart 2008

Roberto Baggio

Sanchis, Falcao... 2 gündür hep eskilerden gidiyoruz. Roberto Baggio futbolu bıraktığı gün teknik direktör koltuğuna oturanlardan değil. İlahi Kuyruk uzak duruyor futbol sahalarından. 20 yıl antrenman, maç temposunda koşturan, hayatını garanti altına futbolcular; neden onu oynattın bunu oynatmadın diyen medyanın baskısıyla, istifa diyen tribünlerle, yöneticilerle uğraşırlar ki teknik adam olup. Anlam veremem buna. Hani yap kendine 10 bin filmlik bir arşiv, indir dev perdeyi, koy 5 metre çanağı, izle bütün dünyayı. Gez, dolaş, ye, iç; kendini dinle. Baggio galiba bunları yapıyor.

5 yorum:

gioberg dedi ki...

Bir nevi falcılık yaparak, 3 vakte kadar baggio'yu bir italyan filminde izleyeceğimizi iddia ediyorum.
Hem adam da tam jön tipi var, hemde bildiğim kadarıyla italya'da 2-3 tane reklam filminde oynamışlığı var, yani rol yapmak, falan yabancı değil kendisine.

dr feelgood dedi ki...

anam bembeyaz olmuş saçlar..

Philia Network dedi ki...

rıza çalımbay benzerliğine dikkat çekesim geldi. tabi gülerken yüzün aldığı şekil itibarıyla...

Adsız dedi ki...

özellikle 2003 yılından sonra saçların beyazladığı goruluyor.aşırı bir yaşlanma var.ama bence her halıyle karızma.Turkıyede ıse popstar tarkan'a yüz olarak çok benziyor.Göz renklerıde aynı.
futbol olarak ıse alex de souza,yerlılerden ise sergen yalçına benziyor.
inşallah gunun bırınde ıtalayn mıllı takımının başına gecer ve şampıyonluk yaşar idolum diyorum..
selçuk alkan
roby10@mynet.com

ornitrin dedi ki...

Geçen gün eurosport'da gördüm kendisini, 1986 yılında fiorentina forması ile çekilmiş bir fotoğrafını daha doğrusu. Aradım ama bulamadım o fotoğrafı, saçlar kabarık kabarık...

Ayrıca saçlarının hızlı beyazlamış olması kaçırdığı penaltı ile alakalı olabilir.