24 Mart 2008

0-7 Giovanni Trapattoni!

Avusturya'da haftasonuna Salzburg, Rapid Wien 'in 2 puan önünde lider girmişti. Rapid Wien, Salzburg deplasmanına geldi. Salzburg kazansa puan farkını 5'e çıkartıp ligi bitirecekti belki de. Skoru (0-7) gördüğümde inanamadım. Rapid Wien, lidere deplasmanda 7 gol atmış. 7 golü yiyen takımın hocası bir İtalyan. Trapattoni. Kariyerinde böyle bir mağlubiyet olduğunu sanmıyorum Trapattoni'nin. Futbol garip oyun...Salzburg: Ochs - Steinhöfer (25. Ngwat-Mahop), Vargas (55. Bodnar), Sekagya, Dudic - Ilic, Carboni, Leitgeb, Jezek - Janko, Zickler (46. Rakic)
Rapid: Payer - Dober, Eder, Patocka, Thonhofer - Hofmann, Heikkinen (76. Harding), Kulovits, Korkmaz (89. Kavlak) - Hoffer, Maierhofer (72. Fabiano)
0:1 ( 7.) Hoffer
0:2 (10.) Maierhofer
0:3 (11.) Korkmaz
0:4 (17.) Maierhofer
0:5 (30.) Hoffer
0:6 (46.) Hoffer
0:7 (91.) Hofmann
Avusturya Bundesliga Puan Tablosu

8 yorum:

Kemal dedi ki...

Bu Ümit Korkmaz isimli arkadaş kimmiş bilen var mı? Rapid'in gollerin birini atmış, google'da 85'li olduğunu yazıyor, 1-2 seneye Türkiye'ye getirirler bu çocuğu..

Yağız Gönüler dedi ki...

Ümit Korkmaz. İleriye dönük bir ortasaha oyuncusu. İlerde adını sıkça duyarız.

Orhan dedi ki...

üstad yahu on takım varken nasıl 31 mac oynamıs oluyorlar?

oKs dedi ki...

Veli Kavlak, Ümit Korkmaz , Ekrem Dağ, Muhammet Hanifi Yoldaş eminim daha birçokları vardır. Sanırım scout gözlerimizi birazda Avusturya'ya çevirmeliyiz

revenant dedi ki...

10 kisi falan kalmadılar di mi

Unknown dedi ki...

@orhan.

her takıma karşı 4 kere oynanıyor, toplam 36 maç oynanıyor lig'de.

ayrıca haftaya wacker innsbruck rapid wien deplasmanında, arkadaşlar düne kadar beni de çağırıyordu gel deplasman yapalım diye.
şimdi kararımı verdim. viyana bekle beni :)

serkan dedi ki...

golleri atan isimlere bakıyorum da..burada olsa fanatik-fotomaç-pas tayfasına güzel malzeme çıkarmış.."Rapid bir Hof çekti" ya da hoooff hoff :))

Tolga YILDIZ dedi ki...

yukardaki isimlerin birçoğu türkiye'ye geldi zaten. bu da scout gözlerimizi çevirdiğimizi gösteriyor.