28 Mart 2008

Haftasonu

La Liga'da haftanın 2 önemli maçı. Sonuçları şampiyonluk kadar Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımların da kaderini etkileyecek. Cumartesi 23:00'de Atletico Madrid, Villarreal deplasmanına gidiyor. Forlan eski takımına karşı. Sevilla'yı deplasmanda vurup büyük iş yaptılar. Villarreal'in derdi Barcelona'yı yerinden edip, UCL'ye direkt gitmek. Pazar akşamı 22:00'de Real Madrid-Sevilla. Real Madrid 2 maçtır kaybediyor. Puan farkı 4'e indi, bu maçı da alamazlarsa Schuster için beyaz mendiller çıkar cepten artık.
Cumartesi, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinden sonra Serie A'da Lazio-Inter maçı önemli. Chelsea Fenerbahçe maçı öncesinde Pazar günü M.Brough ile -Tuncay'lı M.Brough diyeyim de adet yerini bulsun- oynuyor. Pazar öğlen oynanacak Kasımpaşa-Sivasspor maçında çok vukuat olacak gibi bir hissiyatım var. Galatasaray bu sezon 6. kez kapalı kapılar ardında. Haftasonunun tüm naklen yayınları sağ kolonda.

1 yorum:

FK dedi ki...

aceto'nun söyledigi gibi kasimpasaspor-sivasspor macinda vukuat olabilme ihtimalini güclendiren cok önemli iki durum vardir;

- galatasaray'a, deplasmanda edilen küfürden dolayi ceza vermek
- haftaya sivasspor-besiktas macinin olmasi

bu iki veriyi göz önüne aldigimizda, bu hafta o macta vukuat cikarsa kimsenin sasirmamasi lazim. yalniz olay cikarsa bunun tek sorumlusu sacma bir kapatma cezasi veren TFF'dir. verdigi sacma saha kapatma cezasiyla zemin hazirlamistir bu duruma.