12 Aralık 2007

Gilardino vs Lucarelli

Empoli'li Nicola Pozzi bu hafta 4 gol attı. İtalyanlar poker yaptı derler buna. Serie A'da her zaman olmaz elbette. En flaş olanı Lazio-Roma derbisindeydi yıllar evvel. Roma 5-1 çakmış, Montella dörtlemişti. Savicevic, Vieri, Marco di Vaio ve Casiraghi 'nin de bir maçta 4 gol atmışlıkları var. Bir maçta iki futbolcu poker yaptı mı peki? İtalya'da evet, bizim ligde ya da Avrupa'nın büyük liglerinde varsa bilen lütfen not düşşün. İtalya'daki 2 yıl öncesine ait. Parma:6 Livorno:4. Parma'da Gilardino; Livorno'da Lucarelli dörtlemişlerdi o maçta. O maçın künyesi de budur:
PARMA (3-5-1-1): Frey, Bonera, Cardone, Bovo, Pisanu (32' st Camara), Simplicio, Bolano (34' pt Savi), Bresciano, Contini (42' st Viganroli), Morfeo, Gilardino. (37 Bucci, 8 Olive, 35 Dessena, 18 Ruopolo). Allenatore: Carmignani.
LIVORNO (3-5-2): Amelia, Grandoni, A.Lucarelli, Galante, Balleri, Crauso (34' st Doga), Osei, Licka (10' st Vigiani), Giallombardo, C. Lucarelli, Colombo (21' st Protti). (22 Mareggini, 8 Pferzel, 79 Melara, 86 Paulinho). Allenatore: Donadoni.
Gol: nel pt 3' Gilardino, 22' e 25' C.Lucarelli, 27' Pisanu, 37' Gilardino; nel st 2' Simplicio, 16' C.Lucarelli su rigore, 25' Gilardino, 29' C.Lucarelli, 40' Gilardino.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam karşılıklı yok sanırım. benim en yakın hatırladığım hakan'ın g.birliği ne 4 golü vardı. maç da sanırım 4-1 di. karşılıklı olduğunu sanmıyorum türkiye'de, 4 gol olayının.

Unknown dedi ki...

shevchenko'nun fenere servetle beraber 4 gol attığı maçta , milanın durması için berlusconinin müdahale ettiği doğru mu? bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Adsız dedi ki...

bu maç sanırsam italya'da son haftalardı ve hatta bahis şirketleri 1.50 beraberlik falan veriyordu böyle bir süpriz olmuştu , tabi fix lendiği belli maçın neyse :)

Flying Dutchman dedi ki...

Aceto, tesadüf geçtiğimiz hafta Uruguay Apertura liginde Danubio'nun Progreso'yu 9-1 yendiği maçta 21 yaşındaki Cristian Stuani ve Gonzalez 4'er gol attılar. Bir gol de Enzo Scorza'dan geldi.

Adsız dedi ki...

süper macti, birde 6 tane yemeseydik cok daha iyi olacakti. o yil zaten lucarelli gol krali oldu.

Adsız dedi ki...

eskilerden
96-97 sezonu
fb:5-altay:1
boliç 4 gol

Altay:4-Gs:5
fatih tekke 3,hakan şükür 4 gol

Adsız dedi ki...

Benimde aklıma gelen tek yakın örnek Fatih Tekke & Hakan Şükür düellosu. Gila o sezon, Lucarelli'nin 1 gol altında atarak, üst üste 2. kez gol krallığında 2. olmustu

Adsız dedi ki...

Ben Altay - GS maçında Tekke ile Hakan karşılıklı 4 er attılar hatırlıyorum, ama 3 e 4 herhalde.

Adsız dedi ki...

zaten süper ligde iki takımın 4'er gol attığı da çok az olmalı. fb'nin antep'i 8-4 yendiği maçta yoktu sanırım 4 atan.
tanju 6 atmıştı bir seferinde ksk'ye, fenerdeyken.

bir de benzeri pek bulunmaz bir şekilde fenerli zafer 4 penaltı golü atmıştı, ya eskişehire ya ankaragücüneydi sanırım.

Adsız dedi ki...

türkiye - galler'de 6-4 bitmişti
hakan poker yapmıştı

CanBey dedi ki...

türkiye'nin galler'i 6-4 yenmesinin hemen ardından televizyona heyecan içinde konuşan dönemin 'milli takımlar sorumlusu' ayhan bermek, "hakan bugün hat-trick değil, forttrik yaptı" demişti.bir an kalıcı olacak diye çok korkmuştum ama sanırım bugün benden başka hatırlayan yok.

Adsız dedi ki...

flippo nun kopyası bu adam yaa :) golleri de aynı :) ne diyosun aceto?