18 Haziran 2008

Riise Roma'ya

Liverpool kariyeri Şampiyonlar Ligi'nde son dakikada kendi kalesine attığı golle bitmişti. Direkt onbir oynamadığı bir takımdan Serie A'nın 2. sine gitmek iyi transfer. Roma işini bitirdi Riise'nin. Liverpool da 5.5 milyon euro'yu kasasına koydu.

17 yorum:

tknycl dedi ki...

guily, cicinho'dan sonda yine roma kültürüne kontrast bir transfer olmuş kanımca.

Adsız dedi ki...

Bence Riise için de iyi bir transfer olacak.Liverpool kimi alacak acaba?

aşkın dedi ki...

Üstüne vazife olmadığı halde Barça'ya Nou Camp'ta gol atmış, o caanım takımın elenmesine ve sıkıcı 2007 Milan - Liverpool finaline yol açmıştı.İşte ahım tuttu ve kendi kalesine gol atarak hem kendini hem o iğrenç takımını yaktı.Hatta daha ileri giderek şunu hedef göstereyim:
Barça'nın ve Ronaldinho'nun durumuna üzülenler, müsebbibi bu heriftir; görüldüğü yerde sille tokat girişilmesi vaciptir...

tahir durten dedi ki...

5.5m euro ise sudan ucuz... pound olsa bile, sacma sapan rakamlarin dondugu piyasada yine ucuz.

Adsız dedi ki...

riise için normal para bence. bunun gibi futbolcu çok var avrupada.

Adsız dedi ki...

fiyat 5m pound diye biliyorum ben, emin olmamakla beraber.

@takozrecep
dossena'yı alıyoruz udineseli. bu sezon, catania'lı vargas ile beraber seria'nın en formda sol beki olarak gosteriliyordu. nerdeyse bir aydan beri konuşulan bir transfer, bugun yarın gerçekleşir.

Adsız dedi ki...

Acaba galatasaraya gelir miydi?Gerçekten çok merak ediyorum.

tahir durten dedi ki...

@ takozrecep...
udinese'den andrea dossena'yi almislardi ztn. ondan gonderiyorlar...

mhiziroglu dedi ki...

Riise için müthiş bir transfer olmuş gerçekten de; ama Liverppol biraz ucuza bırakmış sanki

Adsız dedi ki...

Sembol bir oyuncuydu bu adam Liverpool için bence. Roma'da olmasına alışmak çok zor.

Iverson'un denver'e gitmesi gibi bir şey. Philadelphia'dan başka takımda düşenemiyorum onu.

varol döken dedi ki...

@aceto
riise direkt oynamıyor muydu, benim izlediğim bütün liverpool maçlarında 11di bu adam yahu, sanırım benim kaçırdıklarım senin izlediklerinden fazla:)

Adsız dedi ki...

Valla bana ters geldi bu transfer. Riise benim en beğendiğim sol kanat oyuncularından biri, liverpool'da havada karada ilk 11 oynar, tabi benim düşüncem bu.
Benitez saygı duyduğum bir teknik adam olsada liverpool'da yaptığı bazı şeylere şahsen anlam veremiyorum. Hadi oynattığı futbol düzenini bir kenara bırak, takıma bir dünya liverpool seviyesinde olmayan adam alması çok saçma geliyor bana. Riise'den önce hyypia, voronin, benayoun ve kuyt'tan kurtulsun. Premier ligde şampiyonluk kazanacak bir takımda bu futbolcuların işi yok bence. (Crouch'u zaten satacakları için saymadım). Hani zorlasam pennant'ı da eklerim. Torres seviyesinde en az 3 adam daha lazım liverpool'a 4. sıradan yukarıya çıkabilmeleri için.
[liverpool'u adam gibi takip etmediğimden her türlü ayara açığım]

Adsız dedi ki...

fotospor galatasaray'a getirmeye cali$iyordu, kismet degilmi$.

Adsız dedi ki...

riise , miise hepsi gitsin hatta benitez de gitsin amerikali baskan da gitsin , "Stevie G" player/manager olsun bizim olsun yeter..

Adsız dedi ki...

bence kuyt hakkında konusulmadan once bi agzınızın yerini kontrol edin sonra konusmayı deneyin derim.adam tam bir asker,2 gun maradona olup butun sene yatanlara ornek gosterilecek bi adam.kuyt kotu oynasa bile takımın defansa takviyesi , karsı tarafı yıpratmasi acısından cok degerli bir futbolcu.

Adsız dedi ki...

@varol döken
sezonun ikinci yarısıyla beraber yerini fabio aurelio'ya kaptırdı. ki zaten kendi kalesine golü atıp bizi finalden ettiği maçta da oyuna aurelio'nun sakatlanmasıyla dahil olmuştu hatırlarsak.

londra'daki rövanşta da birinci ve üçüncü gollerin görünmez kahramanıydı kendisi. eski riise değildi kesinlikle bu sene. bir reds olarak soyleyebilirimki benitez'in yaptığı doğru işlerden biriydi riise'yle yolları ayırmak.

varol döken dedi ki...

@ynwa
güzel bir paylaşım olmuş, replere saygı:)

ya bu replere saygı ve güzel paylaşım ne demek bilmiyorum ama insan kullanınca huzur buluyormuş, bu arada ynwa bilgiler aydınlatıcıydı, zaten riise'yi ben de sevmem:)