21 Haziran 2008

Domenech Bakkala

Fransız Futbol Federasyonu, Euro 2008'den erken dönen Raymond Domenech'in makam aracına el koymuş(!) Domenech Paris'te bakkala giderken...

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Korumazsız gezmesin dövebilirler. :)

Adsız dedi ki...

kamamber peyniri ile şarap alacak herhalde. bu arada aceto türklerle hırvatlar viyanayı karıştırmış. bizim medya herzamanki ciddiyetsizliği ile olaya bakıyor. ama bizimkiler bayağı yamultmuş hırvatları. gerçi olaylar çok küçük gruplar arasında. çoğu yerde 2 taraf yanyana izlemiş sorunsuz.
bir de sırplar çok sevinmiş hırvatların yenilmesine.

Adsız dedi ki...

xaxaxaxa(bunuda ramondan çaldım)adam bide canlı yayında evlilik teklif etmiş, türkiyede olsa neler olur düşünemiyorum bile.

Adsız dedi ki...

los vascos y catalanes apoyo italia.

mi poco feo "italianitos" xaxaxaxaxaxaxa

http://lacomunidad.as.com/blog-comunidad/2008/6/18/a-cuartos-contra-italia

(ramón)

Adsız dedi ki...

http://lacomunidad.as.com/blog-comunidad/2008/6/18/a-cuartos-contra-italia

esta nuestro gran conocido y sobre todo por la aficion madridista Luca toni ese nos puede hacer muxo daño en la defensa. xaxaxaxaa

ooooooooohhhhhhhhhhhhhhh Luca
Hoy pasillo palizzaaaa
será tu grito de este domingo

(ramón)

adler dedi ki...

adam sanki üniversitede saçlarını beyazlatmış profesör edası var.

siriusjames dedi ki...

Fatih Terim'in böyle herhangi bir yere gittiğini hayal etmek bile zor. Elalemin teknik direktöründe ego yok, gerçi bu adamda pek bi hayır da yok.

alt + 168 dedi ki...

bu resim nerden bulunur aceto =)

Adsız dedi ki...

bisiklet güzelmiş.

acıdım şimdi adama .. :(

Unknown dedi ki...

Evlilik teklifi olayından sonra eli gözünün üstüne üstüne koyarlar gibi gelmişti ama arabaya koymuşlar.

Adsız dedi ki...

Basklılarla katalanlar italyayı destekliyomuş.ramonda italianitos diye basmış kalayı :)İkincisini pek çözemedim galiba defansı yardırıcaz demiş.ilahi ramon diyoruz tabi...

hulleci dedi ki...

italyanlar'a çirkin deme ramon, taş olursun.

Adsız dedi ki...

bisiklet de kendi bisikleti dedğil, paris belediyesinin sokaklara yerleştirdiği istasyonlardan saatlik kiralanan vélib bisikletlerinden.

Adsız dedi ki...

bu relic, o relic mi ya? coskun da askerde. ich'e mi sorsam.

cnbce

Adsız dedi ki...

avrupada şirket patronlarından cumhurbaşkanlarına kadar herkes bisiklet kullanır bizim anlayamayacağımız bir medeniyet seviyesi bu. Bence kendimizle dalga geçmeliyiz.

Adsız dedi ki...

“Fransa’da yaşamakta olan kızım Reyhan dün tatil için Türkiye’ye geldi. Son zamanlarda orada da en çok futbol konuşulduğu için, Fransa’nın teknik direktörü Raymond Domenech hakkında bizim medyada yer almamış olan ilginç şeyler anlattı.

Bilindiği gibi Fransa, Salı gecesi İtalya’ya 2–0 yenilerek Avrupa Kupasına veda etti. Teknik Direktör Domenech o gece maçtan sonra Fransız M6 kanalında canlı yayına çıkmış.

Bunda ne var diyeceksiniz. Dinleyin de bakın, neler var!

Kanaldaki “100%Foot” (Yüzde yüz Futbol) adlı programın yapımcısı ve sunucusu Estelle Denis adında bir bayan gazeteci. Avrupa Kupası başladığından beri ise “100 %Euro” (Yüzde yüz Avrupa Kupası) adıyla kupadan özel canlı yayın yapıyor. Buraya kadar da bir şey yok.

İlginçlik işte tam da burada başlıyor.

32 yaşındaki programcı Estelle Denis, 56 yaşındaki teknik direktör Domenech’in de beş yıllık nişanlısı! Ünlü çift, Bayan Denis’in 2003’te sunmakta olduğu “Prolongation” (Uzatma) adlı futbol tartışma programında tanışmışlar. İlk evliliğinden iki çocuğu olan Domenech’in Bayan Denis’den de biri kız bir erkek iki çocuğu olmuş.

İşte bu Bayan Denis, duygusallığı bir yana bırakıp mesleğini yapıyor. İki çocuğunun babasını kupadan elendiği gün karşısına alıp sorguya çekerek ecel terleri döktürüyor. Yetmiyor, kıyasıya eleştirmeleri için canlı yayın konuklarının önüne atıyor. Domenech’in 2010’a kadar kontratı var ama Bayan Denis, katılımcılara “Antrenörümüzü değiştirmemiz mi gerekiyor?” diye soruyor. Katılımcıların hepsi “evet” diyor.

Eleştirileri yanıtlama sırası Domenech’e gelince, teknik direktör umulmadık bir manevra yapıyor. “Ben artık kupa parantezini kapatıp yeni bir parantez açıyorum” diyor ve Estelle Denis’e dönüp “benimle evlenir misin?” diye soruyor. Bayan Denis ise canlı yayında yapılan bu evlenme teklifine hemen cevap vermiyor, futbol tartışmaya devam ediyor…

Kızım Reyhan’ın anlatacakları bittiğinde bir an için “böyle bir şey bizim ülkemizde olsa ne olurdu?” diye düşündüm ve bu fikri hemen aklımdan uzaklaştırdım! Ne dersiniz, sizce ne olurdu?”

Doğan Yurdakul

BT dedi ki...

@anonim
Doğan Yurdakul bu blogu takip etmiyor demek ki:) Maçtan hemen sonra Domenech'in evlenme teklif ettiğini yazmışım zaten.

varol döken dedi ki...

bisiklet ne kadar güzelmiş ya, fatih terim de deniz bisikletine binsin yenersek, ada turu atsın öyle gelsinler buraya, vapurlarla, yunuslarla karşılayalım
@ramon
your italianotios lost my friend, my picasso lost, your goya won, congratulations, see u on final with turkiye I hope:)