11 Eylül 2009

Galatasaray vs. Beşiktaş?

14 yorum:

Anıl dedi ki...

Galatasaray'ın milli maç arasından dezavatajlı döneceğini düşünüyorum. Beşiktaş fiziksel ve mental açıdan çok daha hazır diye düşünüyorum. İlk 4 haftada sadece 6 puan toplanabilmiş olması ve Galatasaray'a nazaran çok daha az futbolcunun milli takım yüzü görmüş olması bence Beşiktaş'ın elini daha fazla güçlendiriyor. Buna bir de Galatasaray'ın derbi maçlardaki gereksiz stresini ekleyelim.

tenten dedi ki...

Galatarasay kazanir diyorum ama sana da katiliyorum. Ne zaman bir maca favori ciksak sonu iyi olmuyor. Gene de ASY avantajini kullaniriz gibime geliyor.

MadLover dedi ki...

besiktas tribününde olucam yoksa sonuc pek onemli degil

sicko dedi ki...

Galatasaray Beşiktaş'la olan derbi maçlarında stres yapmıyor, tam tersine çok rahat futbol oynuyor. Geçen sezonun iki maçı da buna çok iyi örnek.

Neyse çoğu kişi Galatasaray'ın çok rahat kazanacağını düşünüyor. Bu maç o kadar rahat olmayacak. Kewell ve Keita iyi oynarsa, Holosko, Nihat kötü oynarsa Galatasaray kazanır.

erins dedi ki...

gs kazanamaz hele bu iddaa daki oranları gördükten sonra bjkli oyuncular daha da gaza gelip onurlaeını kurtarmak için oynyacaklar gs için normal bir derbi maçı ama bjk için belki de dönüm maçlarından biri bu yüzden maça aşırı derecede motive çıkacaklar ayrıca milli takımlara verdikleri oyuncular ya oynamadılar ya da sonrada oyuna girdi oysa gs da yorgun oyuncu sayısı çok. bu yüzden bjk yi bu maçta şanslı görüyorum.

antti_sumiala dedi ki...

saha dışında herşey beşiktaş ın lehine gelişiyor.. milli takımda galatasaray ın 2 oyuncusu sakatlandı.. aydın ve gökhan galatasaray a bu maçta katkı yapabilecek oyunculardı.. üstüne galatasaray ın milli oyuncuları çok yıprandı.. beşiktaşta ise milli maçlarda görev yapan tek isim holosko.. kardoya çağırılan çoğu beşiktaşlı yedek kaldı veya en fazla 45 dakika oynadı..

artı olarak 4 maçlık periyod içerisinde galatasaray çok formdaydı.. beşiktaş hem skor olarak hem oyun olarak beklentilerin uzağındaydı.. milli maç arası sayesinde beşiktaşa toparlanma fırsatı geldi.. galatasarayda da milli maç ve bu ara sayesinde bir düşüş görülebilir..

ayrıca yağmurlu hava ve kaygan zemin topa sahip olan ve atak oynayan takımın aleyhine olacaktır.. yani galatasaray sahasında oynamanın avantajı ile elbette saldıracaktır ancak kötü hava paslarda, top kontrolünde sıkıntı yaşatabilir..

yani maç milli maç arasından önce oynansaydı gözüm kapalı galatasaray derdim.. galatasaray yine favoridir ama saydığım nedenlerden ötürü öyle iddaa nın verdiği oranlar kadar büyük bir favori değildir.. zor bir maç olacak.. ama galatasaray son 7 senedir olduğu gibi maçı almanın bir yolunu bulacaktır.. ama sanılanın aksine çok zor bir maç olacak..

Ortega dedi ki...

Gönül ister ki berabere bitsin ama Gs alacak gibi. Sebebi de Denizli'dir.

aks111 dedi ki...

@sicko

Yani galatasarayın bu maçı kazanması için afrika kupasının gol kralını ve brezilya liginin en iyi 3. 2. sini beklemek zorunda :).

arman dedi ki...

bjk , man.utd maçına düşüneceğinden :) gs kolay alır maçı

Minozzi dedi ki...

Bence gollü bir beraberlikle bitecek, 2-2 ya da 3-3 gibi.

Not: Cimbomluyum :D

karıncaezmez dedi ki...

Galatasaray yönetimi hem kendi hemde rakip taraftara yağmurluk dağıtacağını söylemişti. Komik olan Beşiktaş yönetimi de bu açıklamadan sonra biz de dağıtacağız yağmurluk demiş.
Aklıma Kahpe Bizans filminde Coşkun'un "o benim karım siz tecavüz edemezsiniz ben ederim" repliği geldi.

Hakikaten üzlüyorum Beşiktaşlı arkadaşlara ve ben de diyorum ki "Yıldırım Demirören yeteeeeer"

Unknown dedi ki...

Maç sonucu o kadar önemli değil de Fatih Hoca kovulmadı ve Mustafa Hoca'nın olası(bence kesin) başarısızlığında hemen milli takıma kapağı atamayacağı nedeniyle bu maçta Mustafa Hoca'nın suratının ne hal alacağını çok merak ediyorum çok.

Adsız dedi ki...

vay be sonuca bakıyorum da beşiktaş'ı sallayan olmamış. ankete beşiktaş değil de sıradan bir anadolu takımı konsa daha fazla oy alırdı herhalde. beşiktaş'ın, anketin sonucundaki kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. sakatları yavaş yavaş iyileşen beşiktaş en az galatasaray kadar şanslı...

why so serious? dedi ki...

besiktasin futbolculari oldukca kaliteli, gecen seneden farkli olarak, bu sene hucumda cesitlilik deniyor denizli, su ana kadar bu yuzden basarili olamadi, ama su durum bu taktigin tutmayacagi anlamina gelmez.
ilginc bir karsilasma olucak.