30 Temmuz 2009

Sezonu Açmadan Sakatlananlar

Bomba transferler patlıyor, imzalar atılıyor, dizilişler, sistemler, oyun şimdilik kafada oynanıyor. Sezon başı sakatlıklar ise can sıkıyor. Ibrahimovic imza öncesinde Inter'de elinden sakatlandı. Barça'nın programı gereği çok da önemli durmuyor 3 hafta. Marsilya, Lucho Gonzalez'e 18 milyon euro ödedi. Adam tuttu omuzunun üstüne düştü, 1.5 ay yok. Lille kalesini Landreau'ya teslim etti, kafamız rahat dedi. Adam dizinden sakatlandı 6 ay yok. Atletico Madrid'de Perea tatilde çocuğuyla oynarken dizini sakatlandı. Uzun zaman yok. F.Bahçe'de Deivid sezon başında sakatlanmıştı. Artık La Liga' nın en yaşlı 3. futbolcusu olan Pires, Villarreal'e geldiğinde sezon açmadan diz bağlarını koparmıştı. Sezon öncesi yıkan sakatlık örneklerine yorumlarda devam edebilirsiniz...

18 yorum:

Deniz dedi ki...

Beşiktaşlı Fazlı Antalyaspor'dan geldiğinde su kanalına düşüp elini kırmıştı.

nebilim dedi ki...

pingel- fenerbahçe ..

Her Yol Roma dedi ki...

En kralı kimdir?

Frank Pingel

Felipe Jorge Loureiro dedi ki...

Pingel geldi benim aklıma

mre dedi ki...

fenerbahçeli Pingel TYSD kupası maçında Kuzman'dan yediği çalım sonucunda sanırım bağlarını koparıp bir daha da iflah olmamıştı.

nikolatesla dedi ki...

Sakatlık tanrısı Galatasaray ile uğraşmayı bırakmıuş. hmm

Cenky dedi ki...

Sezon öncesi sakatlık sayılmaz ama Hakan Şükür Blackburn'e transfer olduktan sonra çıkacağı ilk maçtan 2 gün önce dizini kırıp Blackburn macerasına 2 ay kadar gecikmeli girmişti.

daydreamer dedi ki...

Pingel'i hatırlarım yıllar evvelden. Bir TSYD maçında sakatlanmıştı. İyi de topçuydu ama hayrını göremedik. İçimde ukdedir hala.

cagliari42 dedi ki...

bir fenerbahçeli olarak aklıma ilk gelen frank pingel. bursa'dan fenerbahçe'ye geldiği yaz tsyd maçında çok ağır sakatlanmıştı. sezonun sonuna doğru petrolofisi ile oynanan bir lig maçında ancak sahaya çıkabilmişti, hatta bir de gol atmıştı ama bidon gibi olduğu için fenerbahçe'de devam edememişti.

KoKo B dedi ki...

abi yeni transfer değil ama liverpoollu fabio aurelio da çocuklarıyla oynarken dizinden sakatlandı. o da 2-3 sahalardan kalacak

KP dedi ki...

Abi En iyi hatırladığım, Fener'e gelen Pingel'dir.

Sezon başı sakatlandı. Daha ilk maçı. Sonra hiç oynamadı

mustafa taha dedi ki...

Landreau'nun transferinin ertesi gununde sakatlanmasi oldukca ilgincti...

GP dedi ki...

Aklıma hemen Bursa'dan Fenerbahçey'e gelen Pingel derim..Nasıl da umutluydum.. TSYD maçında kendi kendini sakatlamış, bir daha kendine gelememişti.. O gün bu gündür kıl giderim TSYD ye..

aXoy dedi ki...

Samir nasri. Oda sezonu açmadan sakatlananlardan. İlk önce 3 ay denildi ama wenger 1 ay olmayacak dedi. Hadi hayırlısı

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Tamer Tuna vardı Beşiktaş'ta...Umutluydular filan o adamdan...İlk sezonu sakatlıktan komple yalan olmuştu,sonrada iflah olmadı zaten...

Anıl dedi ki...

Ocak ayında sol köprücük kemiğimi kırmıştım. İyileşmesi bir hayli zaman almıştı. Lucho Gonzales de köprücük kemiğini çatlatmış. Kırığı eğey uğraştırıyor ama çatlakda durum nasıl işliyor bilemeyeceğim tabii.

ard dedi ki...

2002'de çanakkale dardanel'den tamer tuna'yı almıştık.442 benzeri bir sistemde bekte tamer sağ çizgide nihat oynuyordu.
ilk hazırlık maçlarında çok iyi oynamışlardı önlü arkalı.fakat roda maçında siyahi bir kasap tamer'e bodoslama girince çok ağır bir sakatlık yaşadı.tüm sezonu sakat geçirdi.lucescu arada oynattı fakat eski tamer'den çok uzaktı.artık üzülmez'e sadece saçı değil ortaları ve hareketleri de benziyordu.
bizden sonra bir iki anadolu takımına,sonra da azerbaycan'a gitti.en son sergen'li ahmet dursun'lu ahmet yıldırım'lı şekerspor'daydı.
sonra ne oldu bilmem.

Asosyal Sorumsuz dedi ki...

Ruben De La Red. Adam bu sezonu da kapatmış.