31 Temmuz 2009

Filistin Pası İsrail'e Verirse


İsrail'de Cellcom'un reklamı. Duvarın öteki tarafından Filistinliler İsrailli askerlere bir futbol topun atarlar ve... Reklamın Filistinliler tarafından "Biz o topu attığımızda cevabın ne olacağını biliyoruz" diyerek protesto edildiğini not düşeyim.

11 yorum:

Trofolo dedi ki...

"70 milyonluk ulke neden reklam filmi cekemiyor" - Cunku kabiliyetsizler. Sadece calmayi beceriyorlar.

Büyük Kaptan dedi ki...

açık hava hapishanesinde gardiyanların hepsi "the green mile"daki percy gibi.. evet bütün dünya o toptan sonra ne olacağını biliyor.. tek ihtimalli bu katliam oyununda rakibin elini kolunu bağlamışken sürekli kazanmaktan ne zaman bıkacaklar merak ediyorum..

Minero dedi ki...

Reklam duvarın diğer tarafı ile dalgan geçer gibi olmuş....

Alper Öcal dedi ki...

Müthiş, gece gece gülümsedim ama aklıma Limon Ağacı filmi geldi. Gülümseme de yerini ekşi bir yüze bıraktı.

Trofolo'ya da +1 diyorum. Varol duymasın yalnız :)

anial dedi ki...

benim de aklıma gazze'deki oyuncularına çıkış izni verilmediği için sürekli deplasmanlara gidemeyip hükmen mağlup olan filistin milli takımı geldi. herhalde gidemeyince duvarın dibinde antrenman yapalım demişler.

Unknown dedi ki...

Utanmaz İsrailli propagandacılar, duvarı artık doğal ve olması gereken birşey gibi yutturmak için futbolu da kullanın siz.

hadesperado dedi ki...

çok şeker(!) olmuş, harika, bravo, reklamcılık işte bu, "futbol ve iletişim" vaaayyy, bakın kardeş kardeş oynuyorlar...

iyi de o duvar ne?

sonra da "futbol sadece futboldur" ya da "asla sadece futbol değildir?" tartışması çıkıyor...
şimdi ne gereği var ama dimi?

bunun üstüne 1 minute esprisi(!) yapan da çıkar...

sebofanmemo dedi ki...

Filistinli çocuklar geçen 10 bine yakın uçurtmayı gökyüzüne salmıştı bu bir hem Guiness denemesi hemde barış için bir denemeydi . İsrail naptı peki Guiness yetkililerini Gazzeye sokmadı giremezsiniz dedi.Yani Filistin belki pası atar ama İsrail o pası kontrol edemez . Cevabıda bir uçaktan düşen bomba olur yada bir ambargo peki bir ülkede ambargo varken öyle bir topu bulabilirmi Filistinli çocuklar bulamaz tabiki bulamaz bu yüzden pasıda atamaz .Filistinli çocukların tek oyuncağı tahtadan atlardır toplar değil yada misket bombaları maalesef.

The Grand Turk dedi ki...

filistinlilerin cektiği cevabi gerçek reklam da baya ilginç
http://thegrandturk.blogspot.com/2009/07/filistin-halkndan-reklama-cevap.html

alchoburn dedi ki...

reklam duvarın sadece bir yanını gösteriyor, acaba diğer yanında durum nasıl? göstermek istememiş sanırım israil firması bunu.

mamo chello dedi ki...

sen;bırakın halkları,aileleri birbirinden ayıracaksın o duvarla,ve sonra da onu reklam malzemesi olarak kullanacaksın..yuh be abi,YUH!!her türlü zalimliği,acımasızca güç gösterisini,canavarlığı yaptılar,bi tek reklam malzemesi yapmamışlardı..onu yaptılar,tam oldu!!