27 Temmuz 2009

Raul

Bir adamın bu kadar bir medya desteği olur. Kim gelirse gelsin Raul'un Madrid medyasının kalbindeki yeri ayrı. 5 olur denilen Al İttihad maçı 1-1 berabere bitti Peace Cup'da. Tek gol Raul'dan. Manşet de tezahürat gibi. Ne Cristiano ne Benzema....

26 yorum:

aksilaz dedi ki...

Sonuna kadar hakediyor...

lembo dedi ki...

genel anlamda raul'a bu hıncın nedenini anlamıyorum.. tamam basın destekliyor ama taraftar ve otoriteler yerden yere vuruyor.. aragones in dediği kadar sığ mı bu iş.. bu adam gol atmaktan başka hiç birşey yapmamış.. kıtalararası, şampiyonlar ligi, primera liga dahil tüm kupaları defalarca kazanmış.. ama ispanya milli takımın 20 sene süren uğursuzluğu üzerine kalmış.. bu adam xavi, iniesta gibi orta saha oyuncusu buldu da mı oynamadı milli takımda.. haksızlık ediliyor.. ha takım içinde güçtür , lobicidir, hizipçidir bilmem.. ben sahadaki rauldan bahsediyorum.. nba deyimi ile tam bir franchise player dır.. topçuluğuna, golcülüğüne laf eden çarpılır.. selam olsun tilkiye..

il Capitano dedi ki...

@ lembo

sonuna kadar katılıyorum...bunlar sadece ülkemizde olur sanıyordum...

oralardaniyivurur dedi ki...

ne de nistelrooy
bu sene sensin ilerde
haydi bastır
haydi bastır
haydi bastır raul gonzalez

Adsız dedi ki...

Raulun üzerine ispanyol forvet tanımam arkadaşlar adam tam bir golcü ne düşünülürse düşünülsün, ne söylenirse söylensin bu değişmez.

Adsız dedi ki...

50 yaşına kadar oynasa da izlesek.. İbra Eto'o 50-60 larda geziyor, bu adamın değeri biçilemez.

Cem Kalay dedi ki...

Heketmek budur işte..

aşkın dedi ki...

Bu postun altındaki yorumlara bakarsak en iyi forvetler Raul ve İnzaghi.
Sitenin geneline bakarsak tosun Ronaldo.

Adsız dedi ki...

pellegrini adamsa raul'u kessin:). pellegrini icin baslı basına bir sorun olacagı kesin, oynatıp, oynatmayacagı naparsa yapsın elestirilecek. bana kalırsa raul o formayı giyer. hakediyor.

conqierors dedi ki...

Raul = Hakan ŞÜKÜR

Rekorları alt üst ettiler ama hala onlar hakkında bir soru işareti, herkeste var ???

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Henry'nin sağ ayağından biraz fazlası...

venezia dedi ki...

@ aşkın

inzaghi için onu iddia edenlerin, inzaghi'nin ofsayt pozisyonunda verdiği barbekü partilerinden haberleri olmasa gerek :)

Schumy dedi ki...

Oğluma koycam bu adamın adını :)

goleador dedi ki...

raulu bırakın gerçekte pes serilerinde bile 11 de oynatan birini tanımadım bu kadar. son derece ağır, renksiz silik bir oyuncu. tamam gol vuruşları iyi ama neye yarar. klüp takımı açısından olmasa bile milli takım açısından canlı bir teslim bayrağıydı gibi hazret. eğer milli takımdan kesilmeseydi yeni kuşak ona bakıp bakıp- kahretsin bu seferde başaramayağız- diye akıllarından geçirirlerdi sürekli.perezin bu seneki en şık hareketi onu şutlamak olur.

cortez85 dedi ki...

RAUL JUBILATEEEEEEEE

http://antiraulista.blogspot.com

Unknown dedi ki...

raul'u yabancı futbolcudan ayırıp da ona destek veren ispanyol basını gibi, türk basını da semih'e, nihat'a, arda'ya böyle destek verse ya..

serkan dedi ki...

@ geiger

Raul'u da PES üzerinden değerlendirdiniz ya...daha ne desem bilemedim..Pes'te arkadaşlar Raul'u almıyor yani o derece kötü golcü!! paragrafının tüm cümleleri ayrı birer fiyasko ama en favori cümlen, yıllarını bu işe verip Real gibi bir takımda bayrak adam olmuş raul'un gençler üzerindeki etkileri üzerine yazdığın!!

RoS dedi ki...

Bülent abi simdi aklima geldi de bence bi ara Raul'un Madrid'te gördüğü en iyi forvetler listesini de yapabilirsin. Bir numarada da Ronaldo tabii ki. Ve tabii birde bizim kralımızın listesi de var:)

goleador dedi ki...

@serkan
benim hayatta şaşmaz bazı pusulalarım vardır.misal nick nolte'yi yada k.costner'u bir film kadrosunda görürsem bilirim ki felaket bir film beni bekliyordur.aynı şekilde raullu bir ispanya milli takımını uluslararası bir organizasyonda görürsem bilirm ki 2.turu geçemez. adım kadar eminim ki raul euro 08 kadrosunda yeralsaydı böyle bir demotivasyon kaynağı olacaktı. bahsettiğim gelecek kuşaklar madrid altyapısından yetişen elemanlar değil anlayacağın.

mhiziroglu dedi ki...

@geiger
ispanya'nın uğursuzluğunu raul'a yıkmak gerçekten komik. daha önce yorumlarda da söylenmişti arkasına kariyerinin tepesine ulaşmış xavi-iniesta'yı verdiler de raul mu oynamadı? Euro 2008 kadrosunda olsaydı hiçbir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Onu şutlamak da Perez'in yapacağı en şık değil en salakça hareket olur.

goleador dedi ki...

@el diablo
''arkasına kariyerinin tepesine ulaşmış xavi-iniesta'yı verdiler de raul mu oynamadı?'' raul kimlerle oynadı peki kör topallarla mı? kendimi bildim bileli ispanya avrupanın en potansiyelli takımıdır. 08i kazanan kadrodan daha iyi kadrolarla raul çuvalladı. elbette bu başarısızlığı ona yıkmak acımasızlık... ama bir yandan da onu payelendirmek anlamı taşır. malone-stockton ın şampiyonluk kazanamaması konuşulur hornacekin b.russelın yüzüğü olup olmaması kimsenin umrunda değildir. yiğidi öldürürken hakkını veriyorum yani merak etmeyin...

Sade dedi ki...

paha biçilemez oyunculardan, ve medyayada helal olsun bayrak oyuncularına her zaman sahip çıktılar, bizimkiler gibi vefasızlık yapmadılar.

sauce dedi ki...

bir klup eger bir futbolcuya omur boyu sozlesme yapmissa,bunun elbet sebebi vardir. taraftari da sahip cikar raul'a medyasi da madrid'in. aynen yukarida soylendigi gibi, bayrak adamlara vefasizlik bizde...

Adsız dedi ki...

Raul ilk önce bayrak adamdır. Ve Real Madrid gibi gündemi hızlı akan bir yerde kimseyi karakaşı kara gözü için barındırmazlar. Raul İspanyanın önündeki en büyük engelmiş. İyi de bu adam değil mi İSpanya milli takımı adına en fazla gol atan adam. Bu adam değil mi İspanya liglerinde gol rekorları kıran. Ve kaç senedir öldü denildiği her sezonda yeniden doğan. Bazı adamlar onlardan yeteneklidir,meziyetlidir ama bu adam son yılların gördüğü en büyük topçulardan biridir. O yüzden İsponyol medyasına tebrikler değerine sahip çıktıları için

nikolatesla dedi ki...

mario jardel + hakan şükür = raul

jose dedi ki...

doğru söze ne hacet.

o efsane..