28 Temmuz 2009

Peter Crouch

Geçenlerde transfer dedikodularında adı geçiyordu Liverpool'la. Hani dönseydi ben gidip yakacaktım kendimi Anfield Road'un önünde. Torres gibi adam bununla çay bile içmez! Ben overrated bulurum ama seveni çok demek ki. Peter Crouch yetiştiği kulüp Tottenham'a döndü. Liverpool bence Portsmouth'u iyi kazıklamıştı. Neyse paralarını kurtarmışlar. Merak edip baktım. Tottenham bu arkadaşı 9 yıl önce 60 bin sterline satmış. Şimdi 10 milyon sterline tekrar aynı formayı giydirecekler. Harry Redknapp'ın özel bir hayranlığı var bu çocuğa. Önce Jermain Defoe şimdi de Crouch. Bir Roman Pavlyuchenko vardı ne oldu diyeceğiz galiba bu sezon... "Morientes de ikinci Fransa macerasına yelken açtı" gibi garip bir cümle kurayım. Marsilya güzel şehir...

10 yorum:

HHKahraman dedi ki...

Crouch gibi hava toplarına hakim bir forvet az bulunur. Bu tip oyunculardan pek yok günümüzde...
Bu çocuğun tek negatif yanı İngiliz olması... Bir Alman, İtalyan veya İspanyol olsa o liglerde inanılmaz şeyler yapabilirdi.. Tek geçerim kendisini...

Adsız dedi ki...

Daima galatasaray'a attığı o muhteşem golle hatırlayacağım kendisini.

Çetin Cem dedi ki...

bir liverpool taraftarı olarak çok büyük hayranıyım crouch'un, şu anki kadromuzda da bulunsun isterdim, yedek forvetimiz voronin'ken hele..

boyuna rağmen sadece hava toplarına hakim olmaktan ibaret de değildir. ayaklarına bu kadar hakim olan bu fizikte bir oyuncu pek azdır, ibrahimovic dışında koller dahil rakibi yok bence. torres'in yeri elbette ayrı, ama crouch'ın bicycle kick'lerini, örümceklerini, aşırtmalarını da unutmak mümkün değil.

özel bir oyuncudur bence crouch. capello da dünya kupasına mutlaka götürecektir derim. üç yıl önceki kupada ingiltere'nin en iyilerindendi..

EDDIE dedi ki...

hani şampiyonlar ligi hariç pek maçını izlememişimdir ancak Mondragon'a attığı vole gol bir başkaydı. hani üzülsemi insan sevinsemi bilemez.

matiasemilio dedi ki...

gelmesi d.bent'e yol verileceği anlamına geliyor sanırım!

meinkissen dedi ki...

Cok seveni yok da, Redknapp cok seviyor.. Kendisinin manevi oglu.. Nereye giderse götürüyor..

Redknapp'in oyuncu transferlerinden komisyon almakla suclanmisti, katakülliye getirdiler sonra.. bisey cikmadi o isten..

Aliyorsa en saglam komisyonu Crouch'tan aliyodur.. Southampton, Pompey ve Tottenham... Üc degisik takimla, ücüncü birlesmeleri cilgin asiklarin.. Allah ayirmasin..

TD-erkut

Mustafa dedi ki...

porstmouth'un forveti kalmadı ya.

hellguard dedi ki...

yahu yapmayın kıraç iyi adamdır. türkiye'de langır lungur gol atar derim ben hatta.

Minero dedi ki...

O fiziğe rağmen çok iyi!Resmen Leylek!

Adsız dedi ki...

Bukadar uzun boylu, ince bacaklı olup da hem hava toplarına hem de bileklerine inanılmaz hakim olan başka bir forvet göremiyorum. Crouch oynadığı her takımda takım arkadaşlarının, hocalarının ve taraftarların sevgilisi olan bir oyuncu. Bir liverpoollu olarak onu her zaman iyi anacağım. Çok başarılı olacağına eminim.