30 Temmuz 2009

Elano Galatasaray'da

Haldun Üstünel iki yıldır yaptığı transferlerin hikayesini bir kitapta toplamalı. Son bombası Elano. Bu kez sağ gösterip sol vurdu hikayesi olmadı. Ya Deco ya Elano'ydu. Manchester City'in transfer bombardımanında Elano'yu çekip çıkartmış aradan Üstünel. Son iki yılda Galatasaray'da yabancı transferinde yükselen çıtanın son imzası oldu Elano. Song'dan Meira'ya; Inamoto'dan Linderoth'a, Carrusca'dan Kewell'a ve Baros-Keita çizgisine. Elano da, vatandaşı Lincoln'ün Brezilya Milli Takım (Premier Lig'e de bu sayede gidebildi) seviyesine çıkmış olanı... Bugün dahi Kaka sonrası Milan'ın listesinde bir numara olduğunu yazıyordu İtalyanlar. Galatasaray tarafındaki menajerleri aradan çıkartıp, kulüp yönetimleriyle kendi görüşen Haldun Üstünel, artık Ali Sami Yen'e yürüyerek giremez (!) Frikikleri ise Sabri atmaya devam edecek!

80 yorum:

wuigk dedi ki...

resmi sitede de yayınladı. sevinçten uçuyorum şu anda bravo haldun üstünel :)))))

Hakan dedi ki...

bu saatte ancak böyle haber girilir

Trevanian dedi ki...

şahane transfer bir Fenerbahçeli olarak kıskandım ne yalan söyliim...

AdRiAN dedi ki...

eLANo

Pasetto dedi ki...

çok önemli bir transfer. Je vais bien ne t'en fais pas ile hüzünlenmişken,acım iyice depreşti bir Fenerbahçeli olarak. Ne diye girdiysem bloga gecenin bu saatinde :((((

Pasetto dedi ki...

Masum bir film postuna bakacaktık sadece :))))

Fatih dedi ki...

hayret valla hayret. helal olsun haldun'a.

Hakan dedi ki...

gs resmi sitesine girince oradaki resim sadece kafa kadar mı yoksa bende mi yüklenmiyo? herhalde city forması gözükmesin diye altı kesmişler de bari y sini genişletselermiş, işallah lincoln gibi olmaz.

ali dedi ki...

hala pause musun diye bi bakayim dedim, sen play e oyle bi basmissin ki, sevincten deliye dondurdun, sendne duymak ugurlu gelir insallah. saygilar.

eiDur dedi ki...

Helal Olsun Haldun ÜstünEL'e..Teşekkürler Haldun abi..

adozzi21 dedi ki...

ilk ben yazarım bloguma sanmıştım oysa.. :(

Hakan dedi ki...

wikipedia ya yazan blackrome arkadasın haberi 00:21, 30 Temmuz 2009 da var transferden nerden biliyorsa!

sleeperjohn dedi ki...

Bir galatasaraylı olarak mutluluktan ağlıyorum şuanda.

Burak Eken dedi ki...

"Transferin İncelikleri / Haldun Üstünel"

Bu kitabı, her yöneticiye öneririm. :)

Adsız dedi ki...

Allahım sana geliyorum

İsmail dedi ki...

Hladunn Abiii koparttın bizi yine gece gece...

Geçen sefer içmeye gittiğim de Keita geldi...Bu gece ELANO..

kAfam güzel..Dünya güzel..Elano güzel..Cimbomm herşeydenn güzell..

Saygılarr herkese :))))

Anarşik ninja dedi ki...

haldün üstünel sen neler yapıyorsun böyle yaf ;))) bu patlattıgın kaçıncı bomba ... helal olsun emeği geçen herkese gerçekten büyük transfer

Oylum Tanış dedi ki...

Muazzam bir haber oldu gece gece.)Hoş geldin Elano diyoruz.

Batu dedi ki...

Elano-Keita-Baros-Arda-Kewell-Leo Franco-Riijkard-Neeskens..ha birde sarbi..:)Çok iyi bir kadro kurdu Galatasaray.Bir Fenerbahçe'i gönül isterki Fener-Galatasaray Avrupa Ligi finali oynasın.Bence kadrolarında o potansiyel var..
Elano'da Türk futboluna hayırlı olsun..

moist dedi ki...

bize de cok is cikti ya bu sezon. mor formaya 1 F.Rijkaard
parcaliya 10 Arda
beyaz'a da elanoyu yazdiriyorum. keitaya'a kirmizi taraftar formamiz kaliyo :)

hayirli olsun Galatasaray'imiza.

Gokay dedi ki...

Haldun Ustunel'e de bir 5 yillik sozlesme imzalatmali su asamada.

efet dedi ki...

Hagi-Jardel-Lincoln-Elano bu isimler Galatasaray'in 90lardan bu yana yaptigi en "blockbuster" transferler. (Kulup, Jardel ve Lincoln'den istedigi gibi faydalanamasa da; Jardel Sampiyonlar Ligi'nin gol krali olarak, Lincoln de Bundesliga'nin en buyuk yildizi olarak geldiler.) Bu transflerin 2sinde Haldun Ustunel'in buyuk rolu var. Tebrik ederim, helal olsun!

Hailsematary Beyefendi dedi ki...

In Haldun we trust :)

http://www.itusozluk.com/gorseller/haldun+%FCst%FCnel/91673

russenb dedi ki...

abi anlamıyorum, galatasaray da para var mı yok mu ?

niye hep fener en zengin deniyor bombaları cimbom patlatıyor?

Murat Can dedi ki...

beşiktaş'ta fink ve ernst'in önünde görmek istediğim bir futbolcuydu. gelse oyunun iki yönünü de çok iyi oynayabilmesiyle orta sahamız yıkılmaz olurdu gerçekten.
gerçi beşiktaşlı yönetici ve teknik heyetin sivok-ferrari ikilisinin yedeğinin sakat bir ibrahim toraman olduğunu görememesi ve asıl bu bölgeye acil ve kaliteli bir yabancı (belki adı geçen metzelder) gerektiğini anlayamadığı gerçeği var karşımızda.
hayırlı olsun galatasaraylı arkadaşlarıma.

onoore dedi ki...

büyük iş başardı galatasaray,harika bir isim gerçekten.tek problemse rijkard için barosun arkasına koyacağı üçlüyü seçmenin biraz zorlaşması.arda kewell keitadan birisi yedeğe gidecek.yoksa topal arda ve elanodan oluşacak bir göbek defansif anlamda öenmli sıkıntılar yaratabilir.herşeye ragmen kutlamak lazım üstüneli ligimizde böylesine yıldızlar seyretme fırsatı verdiği için..

A dedi ki...

Artık Haldun'u elimizde tutmak çok daha zor olacak!

Başkanson dedi ki...

İnanılır gibi değil.

Her sabah adet olduğu üzere aceto üzerinden blog seyirine dalacaktım ki yokoldum resmen.(önce vatan gazetesinden başlıyorum aslında:P) ordaki haberi doğrulatayım diye gs.org a baktım delirdim sabah sabah.

bir şeyi anlamaya çalışıyorum.elano aslında keita nın olduğu yerde oynayan bir oyuncu.rijkaard ın rotasyon anlayışının eseri olan bir transfer diyeceğim.
.....................
dahası haldun üstünel diyeceğim. seneye yapılacak seçimlerde haldun üstünel in yönetime girememe ihtimali olursa seyirci ülkede anarşi çıkarır benden söylemesi. inamoto lukunku carrusca petre mohammed sarr gibi sonu gelmeyen acı silsilelerinin yerini muazzam değerler alıyor ve galatasaray cidden önemli bir değer olarak ortaya çıkıyor. Haldun Üstünel'deki vizyon büyüklüğü karşısında ağlamak istiyorum. sabah sabah tüm gs lı arkadaşlarımın telefonları meşgul. bayram yeri tüm cimbomluların gönülleri

Sade dedi ki...

Haldun Gerçekten Üstünel!

GP dedi ki...

Haberi ilk Aceto 'da gördüm. Oha dedim duyunca başka ne diyim.. Şimdi bir parazit bulmaya çalışıyorum bir Fenerli olarak. Ya disiplinsizdir, ya gece hayatına düşkün, ya da gizli bir sakatlığı vardır.. vardır di mi ? Yoksa ne işi var Türkiye'De ?!? Neyse bekleyelim ve görelim... Ama şu bir gerçek ki, GS yönetimi günü kurtarmak adına geleceğini parsel parsel satmakta.

matiasemilio dedi ki...

kıskandım :s

kadimkishi dedi ki...

Bülent abi an itibarı ile "pause" durumundasın ama Elano ile ilgili detaylı bir analiz yazısı istesek ayıp mı olur sana? :))

Selamlar...

Haketo Zaman dedi ki...

Genel seçimlerde Haldun Üstünel ve Abdürrahim Albayrak mahalle maçı tabiriyle "fasulye" rolünü oynamalılar; kim gelirse başa onun listesine girmeliler. In Haldun We Trust!

fyckreth® dedi ki...

Elano guzel isim de, Keita ile ayni mevki degil mi bu adam. Keita`yi diger tarafa gonderse orada da Kewell yok mu? Bu transferle Arda donusu yok, ortaya alindi. `verim alamadik burda kenarda oynasin` deme sansida sifira inmedi mi?
Benim mi yanlisim var?

Spooky dedi ki...

@yorgunforvet

O imajı ısrarla Fenerbahçe yönetimi oluşturuyor. İki kulübün borçları arasında dağlar kadar fark yok. Fenerbahçe hem stadyum gelirleriyle hem de planlı borçlanma sayesinde borcunu Galatasaray'a göre daha rahat döndürüyor.

Recoba dedi ki...

Bir Fenerbahçeli olarak kutluyorum yılın transferi budur. Hayırlı olsun Galatasaray camiasına. Yalnız iki rakip taraftarların birbirlerinin transferlerine kötü gerek yok rezalet ötesi demesini de yadırgıyorum. Bu blog için söylemiyorum ama çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlarım Brezilya'lı futbolcu alınır mı, Dos Santos kim yahu gibi lafları söylerlerken bir Fenerbahçeli olarak transferlerini kutlamam sanırım herkesde olmayan başka bir şeylerin göstergesi.

Unknown dedi ki...

Bülent abi bunlara bak:
http://cekidaut.com/?p=78

hadesperado dedi ki...

bu transfer mor forma bile aldırır.

"el elden üstündür"
Haldun ÜstünEl

müşkülpesent dedi ki...

aziz yıldırım : haldun üstünel ile 15 dakika konuşmama izin verin.

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

@yorgun forvet

Keita'ya ve Elano'ya verilen paranin Ozer ve Topuz'a verilen paradan az olduguna dair duyumlar aldim. dogruluk payi olabilir.

Unknown dedi ki...

@müşkülpesent:

İzin verirsen bu özlü sözü sağda solda kullanacağım :)

Cem Kalay dedi ki...

Bugün moralimi hiç bir şey bozamaz :)

Teşekkürler Haldun :))

hadesperado dedi ki...

Elano'nun (AMC) atak ortasaha oyuncusu değil de klasik kanat (AMR) oyuncusu olduğunu müthiş yorumlardan anlamış olduk!!

Haldun, mümkünse "withdrawn bid", yanlış transfer 4-4-3(!)'e uymaz...

ha bir de gece hayatı ya da displinsizliği olmazsa gelmezmiş...........
demek ki bu adam Kaka, Ronaldinho, Diego, Juninho varken koftiden giymiş Berezilya formasını, hem de 35 kez...

Haldun Üstünel imza töreni için Coşkun Özarı'yı çağıracağına mor forma giydirilmiş kızılay sodası hazırlasa daha yerinde olacakmış...

manial dedi ki...

elano transferini tebrik ediyorum bir bjkli olarak..

keita baros vs hikaye topçular... ama bu adam büyük adam--m.city i gectim adamın shaktar da oynadıgı bir macın tümünü adam gibi izleyen gerçek futbol bilgini oyun zekasına sahip olmanın bir topçuya kattıgı şeyleri görebilir herhalde.. belki baros da,keita da hatta (gsli bütün arkadaşlar kızacak bu lafa ama)arda bile etkili olur elanodan cok ama bu elano ve kewell in klasına,sınfına hiç bir zaman yetişemeyecekleri gerçegini deiştirmez...(ısrarla tekrarlıyorum arda da kewell ve elano sınıfında deildir)

sonuc olarak biraz konudan saptık ama elano büyük transfer-büyük oyuncu ve umarım başarılı olamaz gsde(yanılacagımı biliorum ama yine de dilemek lazım)

Adsız dedi ki...

Olağanüstü bir oyuncu, belki de ülkeye gelmiş en harika oyuncu. Galatasaray'ı ve Üstünel'i tebrik etmek lazım. Böyle bir isimden sonra ama mama denmez biliyorum :)ama yine de bir ama var. Galatasaray neden transfer markette müsait olan tüm iyi oyuncuları, mevkiilerine bakmadan almaya çalışıyor? Keita, Arda, Kewell, Elano 4'lüsünün tamamının asıl mevkii kanatlar. Yönlü olmaları sayesinde maç içinde kanat değiştirebilmleri avantajları olsa da 2 kişinin yeterli olacağı 2 mevkiiye 4 harika adam biraz israf. Hele ki ortasahasının ortası, forveti(Baros tek), sağ beki, defansının ortası soru işareti olan bir takım için çok israf.

Neyse Galatasaraylıların tadını kaçırmak istemem, mükemmel bir oyuncu ve keyfini sürmelerini dilerim. Tekrar tebrikler...

IBRAcadabra dedi ki...

birde sag bek getirirse Haldun Ustunel bu takima , tadindan yenmez..

Erdal Güngör dedi ki...

En son Hagi transferinde bu kadar heyecanlanmıştım,Galatasarayımıza Hayırlı Uğurlu olsun.

Yoksa seninde bu transferde parmağın varmı Bülent? Pause mause filan kayboldun ortalıktan Elanoyla geri döndün :)))

Mr.Eko dedi ki...

Keita'nın imza töreninde Üstünel'e sorulan "taraftar başka bir transfer haberi daha duyacak mı?" sorusuna kesin bir şekilde "1 transfer daha kesin, yabancı bir transferimiz daha olacak" derken o gözlerideki ateşi görmüş ve böyle bir bomba olacağını anlamıştım.

Bir BJK'li olarak bende çok kıskandım bu transferi GS camiasına hayırlı olsun.

Diziliş konusunu bende merak ediyorum. Arda nerede oynayacak şimdi?

Ve parası olmadığı için stad yapımını elinden kaçıran GS bu paraları nereden buluyor? İnşallah daha fazla borç batağına sürüklenmiyordur klüp?

nikolatesla dedi ki...

Kewell acaba 4-3-3 ün geri 3 lüsünde mi oynayacak?

joe kleine dedi ki...

Gs tribünlerinde bir pankart vardı bir ara parayla saadet olmaz diye, şimdi "in haldun" falan dut yaprağı veriyor heralde bu transferlere, ha bir de bu Elano yataktan 10:02'de kalktığında nasıl olsa geç kaldım deyip yine uyumaya devam eder.

Şaka bir yana Elano müthiş bir transfer, başaran herkese büyük tebrikler, mükemmel bir hücum hattı oldu bence.

SERKAN dedi ki...

In Haldun We Trust.... :)

cerkez1905 dedi ki...

şimdi de bekliyoruz Galatasaray kadrosunun kalitesiz!!!! olduğunu anlatan bloğ haberlerinizi..!!!!

Galatasarayun bu sene güya şampiyonluk rakiplerinden hiçbir futbolcu bu kadroya giremez.

bu forvet hattı da avrupa da kaç takım da var bide onu yazarsan tarafsız olarak bizde okuruz...

Elano , keita , Milan baros , Kewell , Arda turan .....artık gerek olmaz ama nonda da var elde

di canio dedi ki...

hep izlerken galatasarayda keşke olsa ama imkanzsız kesin gelmez dedim bi adamdı inanamıyorum!!!!

HaCiTo dedi ki...

kanımca diziliş alternatifleri...

v1.
------15------
-19--------11-
----10--ELANO-
------14------
-22-76--5--3--
-----25-------

v2.
-----15-----
-10------11-
---6-ELANO--
-----14-----
-22-76--5-3-
-----25-----
Kewell Supersub olur bu taktikte!

v3.
-----15-----
-19--10--11-
---6---14---
-22-76-5--3-
-----25-----

Elano'nun geçen yıl 6 hafta sakat olduğunu düşününce, allah korusun, olas bir sakatlığında takımın alacağı şekil bu da olabilir.

o değil de bi 55 vardı noldu ona :))

Sinan Çakmak dedi ki...

kewell baros keita

arda elano
linderoth

balta zan servet uğur/sabri

leo franco

böyle mi olur acaba ilk 11?

mre dedi ki...

kewell'in joker olacağını düşünüyorum. arda tekrar sol açığa alınacak. bu şekilde kewell'dan da daha fazla verim alınacak. ya ben hala inanamıyorum :)

ACY dedi ki...

@Mr. Eko

"parası olmadığı için stad yapımını elinden kaçıran GS" mi??? müteahhitlik firmasımıyız biz para olmadığı için stad yapımını elimizden kaçıralım stad biz değil yüklenici firma elinden kaçırdı bi konu hakkında yazı yazıyorsan etrafta çarşaf çarşaf çıkan haberleri de bi zahmet okuyuver bu mantıkla düşündüğünüz için garip geliyor bu transferler sizlere...

Unknown dedi ki...

@müşkülpesent:
O dediğin olursa 2 gün sonra gece saat 03:30'da Galatasaray.org'da şu haberi görmemiz olasıdır: Aziz Yıldırım Galatasaray'da!!! :))

dertasacimbom dedi ki...

"kuşlara özgürlük" elveda duran top ustası sabri.

osmancanpolatblog.com dedi ki...

o senin sirma saclarina kurban olayim Haldun abi

deg dedi ki...

Hagi'den sonraki en iyi transfer. Brezilyalı futbolcuları hiç beğenmeyen biri olarak - çok seviyordum ben bu adamı, tam süperteknik avrupalılar gibi maçı izleyerek-anlayarak oynayan, rakibin boşluklarını paralayan bir serbest adam.

Sağbek, pasör forvet ve Manisalı gençler de hallolsa bu yıl ki tek hobim GS olur.

hadesperado dedi ki...

bu transferden sonra malum yerlerden "bu gidişle GS batacak" "parayı nerden buluyorlar" gibi abuk ve desteksiz sesler geliyor...

haklılar tabi, Elano gibi bir adam getirirsen buna bir kulp bulmak için böyle garip manevralar gerekir...

bu dengeler nasıl oluşuyor en ufak bir fikriniz var mı? hadi çok basite indirgeyelim; 10-20 mil. € ile kulüp mü batar? kereste fabrikası mı bu???

kadro tercihi için özellikle ortasahadan itibaren rotasyona açık bir kadro oluşmuş gibi. (buradaki gibi; 'defans' ve 'forvet'ten kaynaklanıyor)

en çok sabri üzülmüştür, son iki maçta da frikikleri kullansın ve sahneyi terk etsin artık...

EsEs dedi ki...

abi şu adamın transfer görüşmelerini içeren bi video istiyorum senden , elano'yla ne konuştu da türkiyeye gelmeye ikna etti onu ya da keita ya da rijkaard ya da leo franco :))
yuh diyorum elanoyu nası getirirsin sen türkiyeye yaa şaka gibi

WTF dedi ki...

Aziz Yıldırım:" Beni Haldun'la 15 dk yalnız bırakın" =)

Rommel dedi ki...

ne kadar ödenecekmiş acaba bilgisi olan var mı?

cogito dedi ki...

7 milyon € bonservisine, 3 milyon € da oyuncuya.

Bu transfer(ler)e karşı değilim ama yönetim geçen sezon düştüğü hatalara göz göre göre tekrar düşüyor. Taraftara sempatik gözükmek için iki sezondur hababam orta saha, hababam hücum oyuncularıyla şişirilen kadronun savunmacılarının henüz geride kalan sezonda Selahattin Kınalı'lara karşı bile ne kadar zorlandığını görmüşken, Elano ya da Keita transferleri bu takımın en büyük problemleri miydi ki, anlamadım?

Önce bu takıma bir stoper ya da avrupa standartlarını azıcık kaldırabilecek (sabri harici herkes demek oluyor bu) bir sağ bek alınıp, bütçenin geri kalanıyla sırf o pozisyonu "geliştirmek" adına yapılacak transferler yapılamaz mıydı?

dchetin dedi ki...

patlarsa manşet: Elano Yalano oldu.

Davaro, Salako da olasılık dahilinde.

A sober Kosecki takes it all dedi ki...

madem ki artık Haldun Üstünel var, sağ bek düşlerimizi açıklamanın vaktidir:

http://www.youtube.com/watch?v=VmnWm2WYnSQ

erssre dedi ki...

mehmet topuz'dan daha ucuza gelmiş bir oyuncu transferi ile galatasaray'ın batacağını düşünen insanlarla aynı oksijeni paylaştığımız gerçeğini yüzümüze vuran transfer...

aşkın dedi ki...

Mehmet Topuz'dan daha ucuza gelmedi ve 1000 tane Topuz'u Elano'nun tırnağına değişmem.

Valthord dedi ki...

elano'yu mehmet topuz'dan daha ucuz sanan ve kulübü her yıl önceki borçlarının ancak faizlerini ödeyebilirken ve oyuncu/forma vs. de satamazken, hala borçlanmadığını düşünen insanlarla aynı oksijeni paylaştığımız gerçeğini yüzümüze vuran transfer...

hadesperado dedi ki...

blog yorumlarını ekşisözlüğe çeviren transfer, bakın topuz-elano karşılaştırmasına hiç girmiyorum...

dogan pamuk dedi ki...

abi pause ye basıp transfere koştun galiba:)
ntv den ilk öğrendiğimde tatlı bir şoka uğradım. yönetimi her zaman çok eleştirmişimdir. ama bu transferle cidden övgüyü hakettiler. harika bir takım olmak için ilerde top tutan ve pozisyon hazırlayan daha iyi bir oyuncu gerek bu hücum hattına. baros tam manayla bunu karşılayamaz. ayrıca sabri bomba patlatmasını beklemeden rijkaard ın uğur uçar ı monte etmesi gerek.
orta saha ve hücum hattı inanılmaz alternatifli ve değişken oyunculardan kurulu burası harika oldu.
netanya maçı da dahil oyun sistemimiz şimdiye dek 4 2 3 1 idi. şimdi elano yla asıl 4 3 3 e dönebiliriz. orta 3 lünün sağında elano solunda ayhan geride topal oynar. arda yerine geçer keita da sağı alırsa inanılmaz zevk verir. kewell keita ve arda birbirlerinin hatta elano bu üçünün alternatifi olabilir. kenarda maçı çevirecek en az bir usta oyuncu olmuş olur bu sistemle.
4 2 3 1 oynanacaksa elano hem kanatlarda hem forvet arkası hem de liberonun önünde oynayabilir. kısacası elano nun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu ve takımın sistem olarak ne derece zenginleştiğini maçlar oynandıkça göreceğiz. maç içinde değişebileceği gibi takımın dizilişi haftadan haftaya da farklılık gösterebilir.
gerisi sana kalmış artık RİJKAARD.

stalker dedi ki...

Elbette ki, son harfi "O" ile biten brezilyalılardan birini bu takımda görmek mutluluk verici.
Ancak, sevgili cimbomlu arkadaşlarım; şunu unutmayalım ki 10 numara sahibini bulmuştur. ve onun sahadaki yeri Rejkard'ın onu oynatmak için dahi olunmasına ve Neskens'le paylaşmasına gerek duymadığı şimdiki yeridir.

osmancanpolatblog.com dedi ki...

Elano topuz dan ucuza alindi topuzun bonservisi yaklasik 10 milyon euro elona ise 7 7,5 milyon euro topuza verilen yillik 2,2 elanoya verilen yillik 3 elano herhalukarde topuzdan daha ucuza gelmis oluyor

Unknown dedi ki...

Kendini taraftarı olduğu futbol takımının muhasebesini tutmakla yükümlü sanan(bakınız FM oyun yan etkileri) ve hatta kupalarla değil kasasındaki paralarla övünmeyi marifet bilen taraftar topluluğunu depresyona sokan transfer...

Unknown dedi ki...

premier league'den bir adam niye tsl'e gelir veya niye gönderilir bilemiyorum.jose kleberson'da bir uzay takımından gelmişti.lincoln şampiyonlar ligi oynayan bir alman takımının 10 numarası olarak geldi.ailton yine üst düzey bir alman takımından şampiyonluk yaşayarak ve gol kralı ünvanıyla gelmişti.felipe,ortega vs.onlarca örnek sayabiliriz.valla belki gülersiniz ama benim için (kariyerine laf etmem) tam bir el bombası.

Adsız dedi ki...

Sorumlu rakiplik gereği bütçe planlamızı yapan arkadaşlara teşekkürler de üff yani =)

Eğer batarsak sevinirsiniz gülersiniz ama şimdi böyle şeylere takılma zamanı değil. Ortada TSL takımları için bir havuz var parayı oradan mı harcıyoruz? Kendi paramız bizi ilgilendirir, bizim yöneticilerimiz de geleceğimiz hakkında daha dikkatlidir heralde rakiplerden.

Eğer derseniz ki hep hücum hattına transfer yapıyorsunuz, defans hattı ile aralarında fark var tartışıcak bir şey olur ama paranız yok niye transfer yapıyorsunuzla korkup ileriki transferleri engelleyemezsiniz =)

aslihan dedi ki...

iş bitiren adam konumundaki üstünel'in getirdiği iyi adamlardan sonuncusu buda. elano süper adamdır. beşiktaş'ın bir türlü delgado problemlerini çözememsi sonucunda transferinden çekilme durumu olmuştur. ama en acısıda hücum hattında elano, kewel, arda, baros, keita olan bir takımın arkasında gökhan zan ve sabri gibi iki adamın olması. van buyten isimleri dolaşıyor olursa süper olur gs için. transfer borsasına gelirsek, beşiktaş deco'yı getirmediği sürece sezonun transferi bu adamdır.

Adsız dedi ki...

Bende bu elano transferinden sonra iyicene ayyuka cikan gs defansi mevzusunu anlamiyorum.
Forvet iyi ama defans olmamis. Onler iyi ama arkalar iii ih. Ne ya bu dis macunumu.gs defansi on liberolardan baslarsak, gecen senenin herkez tarafindan begenilen en ii on liberosu diye soylenen ayhan, avrupa kupasindan hatirlayin mehmet topal, iyilesirse linderoth, ben bugun barisi begendim cok kostunun barisi.
Yeni aldigimiz mustafayi da saymiyorum
Defansin gobegi: tartismasiz tr nin en iyi stoperi servet
Alti senedir besiktasda oynayan milli takim banka stoperi gokhan zan
Sakatligini tam atlattiysa bence servetten bile daha iyi bir stoper olabilecek cok yetenekli emre gungor
Aysun kayaciyi entellektuel bir abla haline ceviren emre asik
Sol bek: lafa soze gerek yok hakan balta, sakatlanirsa alpaslan oda sakatlanirsa volkan.
Sag bek: unuttunuz galiba ama sakatliktan once hayranlikla izledigimiz ugur ucar
Delidir melidir ama napacaksin sabri
Abisinden daha yetenekli dedikleri serkan.
Ben yazarken yoruldum. bence gs ye tek bir defansif adam dahi lazim degil.
Son olarak in haldun we trust