19 Şubat 2009

Şampiyonlar Ligi ve Huntelaar

Keşke bizim gazetelerin spor servislerinde de karikatürist çalışsa. İspanyol ve İtalyan gazetelerinde bu işi harika kıvırıyorlar. Bu da bugünden. İmza törenindeki Huntelaar ve adı Şampiyonlar Ligi listesine yazılamadığından ekran başında olacak Huntelaar...

11 yorum:

sekerse tehlike dedi ki...

yine marcadan ve as'dan bir cpoy paste...

varol döken dedi ki...

huntefaar away from goals, ehuhehehehhe:)

Adsız dedi ki...

ben çocukken milliyetin meşhur arka spor sayfasında karikatür olurdu...bedri koraman mı çiziyordu tam hatırlayamadım...

BT dedi ki...

@sekerse tehlike
Heyecan yapmışsın copy paste derken:)
Ama yanıldın. Marca ya da As değil. Bu karikatür onlar da çıkmaz zaten. Barselona'dan Sport...

Kapali Ust dedi ki...

Sabah gazetesi spor servisinde Leman kökenli Can Baytak isimli bir karikatürist çalışıyordu. Halen çalışıyordur sanırım..

sekerse tehlike dedi ki...

@bt
ramon'a dediğin gibi bizim ingilizcemiz seninki kadar olamaz bülent ağabey:)

efess dedi ki...

Milliyet'de rahmetli Altan Erbulak çizerdi sanki spor karikatürleri. 80'lerin ortaları olması lazım.Milliyet spor o zaman arka sayfadaydı.efsane olduğu zamanlar..güzeldi o karikatürler.13-14 yaşlarındaydım sanki

salihcan sezer dedi ki...

olumlu düşünce ama uygulamada başarılı olacağını sanmıyorum. çünkü türkiye'de suistimal çok fazla. takımcılık yapar, art niyetli hareket eder, bunlar gayet tahmin edilebilecek durumlar. bir de bunu öznel düşünce değil, genel bir reaksiyon yahut temayülmüş gibi ifade eder.(ya da gazete böyle sunar) o durumda da çıldırtır. köşe yazarları bile 'kendilerine' almak durumundalardır çünkü. hatta gazete haberleri bile öyle yazılıyor(ismail er vakası) ama bu durumda 'ortak fikir' moduna gelecek. hani ali kırca'nın her bizim city karesinden sonra gülümsemesi gibi. neyse fazla detaylı oldu ama dergicilikte süper olur diyeyim(zaten var gerçi ama artması açısından). çünkü kalite eşiği orada daha yüksek.

Tuncay dedi ki...

ridvan yelekci'nin cizdigi 90'dan vardi biz ufakken...

FASLI dedi ki...

Madem karikatürden Copy,paste(doğru yazdım mı?) yaptın Bülent abi,devamını bekleriz:)Dağıstan Çetinkaya'ya mesaj bırakıcam,futbol için de karikatür çizsin.

varol döken dedi ki...

rıdvan yelekçi'yi hatırlayan ve hatırlatanların yaşadığı güzel site acetobalsamico...