3 Aralık 2008

doCKers

"Sene 1997. Robbie Fowler attığı golden sonra Calvin Klein'ın reklamını yapıyor sahada" dersek yanlış olur. Tişörtte yazan doCKers. Liverpool'da işini kaybeden liman işçilerine destek protestosu bu...

12 yorum:

tahir durten dedi ki...

fowler'in yeri apayridir...

bence futbol sahalarinda gelmis gecmis en guzel karelerinden biri...

bi de fowler'in kokolu resmi vardir, ama o destek amacli diildir tabii...

cisco dedi ki...

ister milyonlarca dolarlık butceleri olsun, ister amerikan sahipleri bu takımın hep bir ruhu olacak. belki de kopun onundeki mazgallara dokulen olen taraftarlarin kullerindendir, kim bilir?

turkiye de gs yada fb'de hadi bunları gectim, herseye karsı carsının bjk'sinde bir futbolcu boyle bi şey yapar mı? o kadar işçi öldu, öluyor tuzlada.

bizimkiler gitsin ancak polis teskilatının 150. yılını kutlasın.

MARADONADONI dedi ki...

Dayanışmanın sınırı yok gerçekten. Belgeselde her şey anlatılıyor. "The Journey of the Neptune Jade". Konusu Liverpool'da işten çıkarılan 500işçiyi desteklemek amaçlı grev kırıcı Neptun Jade adlı geminin sanfrancisco,kanada ve japonya'da yükünü boşaltamaması vb...

fataliyev dedi ki...

Hemen üzerindeki post ile harika bir tezat oluşturmuş. Tebrikler Bülent Abi.

Fowler candır...

Kerem dedi ki...

Niye Türkiye'de de olmasın canım. Bir sol partinin kampanyasına destek verdiği için ikinci lige sürülen milli takım oyuncuları vardı yakın zaman önce.

Sonra bu güzelim arkadaş futbolu bıraktıktan sonra o partinin İstanbul milletvekili adayı oldu. İsmini vermeye gerek yok, zaten biliyorsunuz.

orkun dedi ki...

Evet ya Aceto, ben de fataliyev'in söylediği işe takılmıştım, iki post üst üste pek güzel olmuş :)

Mr.Eko dedi ki...

Ağzına sağlık cisco!

@Kerem : Bir partiye destek vermek,onun reklamını yapmak başka. Toplumsal ve acı veren bir olaya destek vermek bambaşka.

ynwa dedi ki...

the god!

Kerem dedi ki...

@Mr. Eko

Partilerin kampanyalari ve siyasetleri toplumsaldir. Kemalettin'in destek verdigi kampanya "Haydi A Partisi'ne oy verelim" kampanyasi degildi, o kampanyada aciklanan toplumsal taleplere destek verdi Kemalettin. Bu yuzden bir fark yok. Hatta A Milli Takim'da oynayacak kadar unlu bir futbolcunun bir parti orgutune destek verecek kadar politik tavir sergilemesi alkislanacak bir durum.

Şairler Parkı dedi ki...

Üstteki foto ile bakınca ne de güzel oluyor. Fowler bir tanedir.

@cisco
Tuzla'da yaşananlardan haberdar bile olmayan topçularımız vardır eminim,kendi dünyalarında sefa içinde yaşarken.

Sir Douglas McGiven dedi ki...

Şurada Kemalettin tartışmasından anlıyorum ki biz Türkiye'de futbolcuların düşüncesiz, otlayan hayvanlar gibi olmasını bekliyoruz. Görüşleri olmasın, bir şey demesinler, sussunlar. Yoksa "Tu Kaka!" deriz. Değil mi? Yazık...

Fowler ise her yönüyle örnek alınacak bir sporcudur. Birebir tanışmadığımızdan insanlığını bilemeyeceğim.

toolgun dedi ki...

Yaş itibariyle yeni yeni futbol izlemeye başladığım dönemlerde tanıdım onu, sadece izleyeceğim bir oyunken bu adam ve yaptıklarını gördükçe bende aynılarını yapaiblecek miyim diye merak ettim çıktım sahaya. Bir nevi hayatımı değiştirmiş bile olabilir. Fowler is God! sırf bu değil, daha bu tarz nice tepkileri ve olayları var. güzel olanlar kadar çirkinleri de.. eşcinsel mi değil mi diye tartışılan Le Saux'a kıçını göstermesi pek hoş olmasa da gayet mesajlıydı :)