1 Aralık 2008

Hertha Berlin vs. Galatasaray

40 yorum:

orkun dedi ki...

Oy vermeden sadece mevcut duruma bakayım dedim, Aceto anketlerinin totem durumu resmileştiği için gidişat da o şekilde :)

cisco dedi ki...

herkes ugur deniyo serefsizim. :)

apaç dedi ki...

futbolun adaletine inananlar için söylüyorum;

hertha fark atar.

hadesperado dedi ki...

Bülent abi, Galatasaray demişken dün gece Lincoln'ün yaptığı insanlık dışı, utanç verici, buram buram saygısızlık utanmazlık ahlaksızlık kokan o futbol dışı, anti-fair hareketi ile ilgili tartışmalar üzerinden bu konuyu yorumlayacak mısın?
Galatasaray-Lincoln özelinde olmasa bile genel çerçevede tartışılmalı bu konu...

Yattara, Lincoln, Messi, Ronaldinho, C.Ronaldo... bunlar kesinlikle futboldan uzaklaştırılmalı ve idam edilmeli...

Erdoğan Arıca, Yılmaz Vural, Güvenç Kurtar, Erman Toroğlu vs... siz Türk futbolunun herşeyisiniz, olmasanız biz futbol gurebası ne yapardık?!!!

mre dedi ki...

uğur devam eder ümidiyle hertha dedim. umarım yine tersi olur.

Spooky dedi ki...

lincoln top sektirdi diye almanlar tekmeye başlar mı? bacak arasından top geçirirse Lucien Favre sahaya girer mi? sağa baktı sola topukla pas verdi diye terbiyesizlikle şuçlanır mı? erdoğan arıca teknik direktör mü?
bu blog okurları aklı başında insanlar taraftar edebiyatına girmeden onların ve bülent abi'nin düşüncelerini merak ediyorum.
maça gelince, umutlu değilim

Turiaf dedi ki...

Hertha Berlin'den Cicero ya dikkat. Çok iyi bir oyuncu ve geleceği deparlak.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

hertha rahat alır gecen sene ki leverkusen macı gibi olur

Unknown dedi ki...

artık galatasaray için "şunu yapar, bunu yapar" demek gerçekten çok zor. çok istikrarsızlar. umarım kazanırlar; ama dediğim gibi 5 tane de atabilirler, yiyebilirler de:D

Adsız dedi ki...

Galatasarayımız bize ne tahmin yaptırıyor ne de izleme zevki bırakıyor.

benim annem bir melek'teki Nalan'ın annesi gibi bitireyim: "Yensek ne olur yenmesek ne olur"

seyfettintarantino.blogspot.com

turnusoll dedi ki...

hertha berlin kazanır :) totem

teritori dedi ki...

hertha berlin'in metalist'e yenildiğimiz için havaya girmemesi gerekir. 1999'un 26 ekimini hatırlarına getirsinler. yine kötü bir zamanımızdı, bize ilaç gibi gelmişleri. bu maç da aynısı olacak. berlin olimpiyat stadyumu da taraftar görsün biraz.

ayrıca bu maçta 1999'daki tugay'ın performansını bu maçta barış veya ayhan sergileyecektir. fakat barış'ın artık tamamen dönüş maçı olmasını umuyorum.

Fethi dedi ki...

geçen hafta kendimi tam olarak anlatamadığımdan yakınmıştım neyseki bu hafta fanatik yazarı yalçın dümer benim duygularıma tercüman olmuş.

"Sen Kadıköy’de adına beste yaptırırsan, sen UEFA’da 6 puan çekip kendi sahanda inanılmaz bir golü yiyip seyircini yaralıyorsan; bugünde taraftarının ne stadı doldurmasını, ne de canı gönülden alkışlamasını bekleyemezsin. Hakkın yoktur buna. İster Baros’un, ister Kewell’ın ya da ister Lincoln’ün olsun, tribünler yine Metin Oktay diye haykırır. Anlaşıldı mı, sanmıyorum. Anlayacak kadar Galatasaraylı değilsiniz çünkü. Fırınlar lazım metrekarelerce. İşte taraftar bu. Ders verdi alkışlar."yalçın dümer

kerberos dedi ki...

maçın hakemi rakibin oyuncusuna posizyonla alakası yokken sarı kart verir, sonrada ikinciyi gösterip oyundan ihraç ederse, ümit karan ağzını değil ayaklarını kullanırsa, lincoln klasına yakışır(!) hareketleri maç 11'e 11 iken yaparak rakibinin moralini bozabilirse, servetle de santis maça kalan süre içerisinde Türkçe anlaşmayı öğrenebilirse, neden olmasın be abi, galatasaray bu maçı alıp kadıköyde final oynama (!) hedefine ulaşabilir bence...

MARADONADONI dedi ki...

Beraberlik.

mre dedi ki...

Erman Toroğlu'da okuyormuş burayı yorumlardan anladık. Erman Toroğlu demişken, bir adama mesleği ancak bu kadar yakışır. Konuyla alakasız ancak yukarıdakilerle pek bir alakalı.

felix mourinho dedi ki...

ümit özatvari bir açıklama gerekirse; "hertha berlin'i hertha'da yenecek güçteyiz."
hagi ve derwallvari bir açıklama içinse, "galatasaray adının olduğu heryerde umut vardır" diyelim ve bekleyelim.

ygtylmz dedi ki...

Hertha Berlin alır bu maçı . Galatasarayda geçen sezon olduğu gibi yine diğer maçların sonuçlarını bekler 2 hafta boyunca .

erssre dedi ki...

burdan bakınca beraberlik görüyorum.

Adsız dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak tabi ki de Galatasarayın yenmesini istiyorum.Ama Galatasarayın son haftalardaki oyununa bakarak konuştuğumda Cimbom'a fazla da şans veremiyorum.Ümitli olduğum tek taraf Galatasarayın avrupa başarısı.

Adsız dedi ki...

Bir Galatasarlı olarak tabi ki de Galatasaryın yenmesini istiyorum.Fakat Galatasarayın son haftalardaki oyununa bakarak fazlada şans veremiyorum .Ümitli olduğum tek taraf Galatasarayın avrupa başarısı.

josemarcelosalas dedi ki...

Galatasaray o kadar dengesiz ki tahmin yürütemiyorum.

... dedi ki...

maçı hangi kanal verecek ?

ich dedi ki...

Herta'rafı Berlin olsa kac yazar.

httpok dedi ki...

maç trt1 de yayınlanacak

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

maçı trt 1 verecek. 21.45'te. pantelic'in golü var diyorum ben de.

Adsız dedi ki...

Totem gereği Herta dedim ama rüyamda gördüm 3 yedik ,gerçi rüyamdaki takım sanırım b. münih'ti, olsun ikiside alman. Gerçi bizim takımda alman sayılır, herşey olabilir.

Cem Kalay dedi ki...

@primadonna
Trt vericek.

Maça gelince metalst maçındaki gibi olcaklarsa ki olcaklarını sanmıyorum-hiç çıkmasınlar.Galatasaraylı olarak almasını isterim tabiki ama herşeyin olabileceği bir maç fark yiyebilirizde atabilirizde.Bundan önceki Olympiaokos benfica metalist maçlarında olduğu gibi ne yapacağı bilinmeyen bir takımımız var.

ilkay dedi ki...

maçı TRT1 verecek.

nebilim dedi ki...

kontrollü bir oyun ile galip geleceğimize inanıyorum..umarım diğer arkadaşlar uğur için herthaya oy verirler..

İsmail Şayan dedi ki...

@ 17 ligas y 2 eurocupas

şöyle bir şey beklerdik:

"Maçı TRT 1 verecek.

TRT 1> D Smart

jejejejejeje"

:)

Hertha epey iyi gidiyor. Üçüncülüğe kadar yükseldiler Bundesliga'da. Ama Galatasaray'dan her daim umutluyum. Umarım kendisini guruptan birinci çıkaracak bir sonuç alır. İkinci çıkınca CL'den gelenle eşleşiliyor, üçüncü çıkınca başka bir gurubun birincisiyle. Birinci çıksın bir sonraki turda rahat etsin diyor, oy vermeden uzaklaşıyorum.

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

lincoln ortasahada normal bir pozisyonda normal bir foulyaptığında sarı kartı yer umarım daha sonrasında klas bir çalımla rakibini geçerken kasti ve sert bir foulle durdulur ardından tam elini kaldıracakken şak diye 2. sarıyı görür kart istedi diye. sonrasında fark açılır ve herhta lı oyuncular fantastik hareketlerle maça şow katmaya başlarlar. geldiğinden bu yana çok sakin olan skibbe bir kaç oyuncuya dalar ve sonra istifasını verir.
olur mu olur?

töbrettin böbrek dedi ki...

metalist maçında biraz dayansak bu strese gerek kalmayacaktı hiç

turnusoll dedi ki...

@ apaç

daha maç oynanmadan maçı adalet terazisine koyup galibi ilan etmişsin.

sanırım buna biz fener bakış açısı diyoruz.

avrupada bizi desteklesin diyen fenerbahçeli arkadaşların rakip olunca yan yola girmelerinin bir göstergesi olsa gerek bu.

barbaros dedi ki...

anket niye bu kadar karamsar cıkmıs anlamadım gercekten.allah ın izniyle lider cıkıcaz bu gruptan.aslan parcaları vargucleriyle mucadele edecekler hic suphesiz merak etmeyin..

dusendeli dedi ki...

@barbaros

Anket karamsar değil, aksine oldukça iyimser çıkmış. Oy kullananlara göre Galatasaray'ın galibiyet şansı Berlin'inkine yakın. Ama bahis şirketleri Galatasaray açısından biraz daha karamsar bakmışlar.İddaa oranları 1,80-3,10-3,10. Buna göre Berlin'in kazanma şansı %46, Galatasaray'ın ise %27.

Ayrıca H. Berlin, bu maçı kazanamazsa gruptan çıkması bir hayli zora giriyor. Galatasaray'ın yarın bu maçtan puan alması bence çok zor.

turnusoll dedi ki...

@ barbaros

GSliler de herthaya basıyor, uğur yapıyor :)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Vamos Berlín.

ix dedi ki...

Cimbom alacaktır...

josemarcelosalas dedi ki...

Ramon'un Süper Kupa finalinden kalan kuyruk acısı dinmemiş olacak ki haydi berlin diyor. Yazık tabii :)