1 Aralık 2008

Mourinho'dan Taraftara Gider

Mourinho bugünlerde kafayı Inter tribünlerine taktı. Şampiyonlar Ligi'nde San Siro'da Panathinaikos'a 1-0 mağlup oldukları maçta tribünlerde 30 bin seyirci var. Bunun da 6-7 bini de deplasman taraftarı. Mourinho da maçtan sonra Inter taraftarına salladı." Bana İtalya'da tribünler çok ateşli demişlerdi ama Atina'dakinin yanında bizimkilerin lafı olmaz. Daha stadı bile doldurmuyorlar". Portekizli pek lafının hesabını yapan adam değil. Napoli'yi 2-1 yendikleri maçtan sonra da devam etti: "Sadece Curva (kale arkası) destek veriyor. Diğer tribünler galipsek seslerini çıkarmıyor. Zora girdiğimizde ise ıslıklıyorlar. Inter önde değilse sanki deplasmanda oynuyormuş gibi hissediyorum kendimi bu statta". Mourinho haklı, Inter tribünleri Curva Nord hariç beş para etmez...

19 yorum:

varol döken dedi ki...

aragones de kulübeden çıksa bizim taraftara sallar biraz ama neredeee:)

xanortis dedi ki...

mourinho italyayı sevemedi bir türlü.daha öncede italyan futbolunu beğenmediğini söylemişti.ingiltereye tekrar döneceğim diyede bir çam devirmişti.inter gibi bir klübün teknik direktörü iken.

apaç dedi ki...

aynı tarz bir çıkışı skibbe'den de bekliyorum.

Dobrowski dedi ki...

:)) giderci adam. yakışır ona. tribünde öyle tiplere uyuz olurum. takımı desteklemeye gelince bağırmazlar. hakeme küfür et, futbolcunun anasına avradına söv, yönetimi ıslıkla, rakip takıma küfür et dedin mi hemen coşarlar. böyle lavuklara bizim tribünde "hey lan bana bak" diye uyarıyorlar. güzel adam şu mourinho :))

MARADONADONI dedi ki...

inter-udinese maçınca cruz 90+3'de attığı golden sonra mourinho geriye dönüp (emin değilim) irriducibili'ye sus işareti yapmıştı. 27Mayıs'ta roma'da final oynamak istiyorlarsa mourinho'ya daha sıkı sarılmalılar.

Temur dedi ki...

Jose burası İtalya akıllı ol canım benim.

L dedi ki...

@temur:

arkadaş herhalde g.meazza'da kombine sahibi.

Adsız dedi ki...

Bizim ülkemizde böyle konuşmaların başlığı bile geçmiyor hiçbiryerde.Mourinho biraz daha ateşli bir taraftar sahibi olan kulüpten gelince iş böyle oluyor.Beğenmiyor taraftarını.Ama alışacağını umuyorum.

Adsız dedi ki...

Alışır herhalde diyorum.Ateşli bir taraftara sahip bir kulüpten gelince böyle olmuş.

josemarcelosalas dedi ki...

Geçen bir yazında Mourinho'nun Inter'de 1 sezondan fazla kalmayacağını söylemiştin abi. Katıldığım andır.

Temur dedi ki...

@ Hiç

G. Meazza değil San Siro bizim için orası. Rossoneri'ye destek Jose'ye köstek Suriçi'nden de yapılır:)

stefano fiore dedi ki...

bana 9 milyon avro + reklamlarla 12 milyon avro verselerdi bırak taraftara laf etmeyi çıkar tribünde amigoluk yapardım teknik direktörülüğün yanında.haydi beyler hepbaraber 1-2-3 kırmızı siyahı milanonun...

Unknown dedi ki...

@mehmet ; kınaye mi yaptın anlayamadım ama, mourinho chelsea'deyken de tribünlerden memnun değildi. takım gerideyken hiç desteklemediklerinden, takımı ateşleyemediklerinden bahsediyordu.

CT dedi ki...

@ varol doken

haklisin, bizim tribunlerde de varsa yoksa telsim. maraton ve fenerium alt bolmeler, roy keane'in tabiriyle "karidesli sandvic seyircisi" konumunda.

Dobrowski dedi ki...

kayseri'nin başında olsa neler der acaba :)

Fuzzy Logic dedi ki...

bence dünyadaki en iyi seyirci profili britanyadaki seyirci profilidir. Chelsea taraftarinin en kotu hali inter taraftarinin (hatta ileri gidiyorum italyadaki, ispanyadaki,...) en iyi halinden daha efektifdir. Adam adadan gelip italyadaki seyirciyi begenmemekte %100 haklidir.

EH dedi ki...

Fener taraftarı da ne yazık ki öyle...Öndeysek veya gol atarsak coşar, yoksa genelde susar...Beşiktaş taraftarına hayranım...helal olsun keşke bizimkiler de öyle olsalar...Mourinho Beşiktaş a gelmeli bence :)

Chuck dedi ki...

@ ali

migros ve telsim halkini (halki vurgulamak gerek ki, hayatinda 'karidesli sandvic' gormemis insanlardan olusuyor buyuk bolumu) maratona koysaydin bir fark olmadigini gorecektin. keza su besiktas taraftarini yere goge sigdiramamak yerine gelip bagirsak cagirsak bi'$ey yapsak? seni bilmem de maraton ve fenerium da senin gibi dusunuyordur muhtemelen. i$te onlari jose'nin eline vereceksin.
demem o ki, fenerbahce taraftari'ni degil de fenerbahce 'seyircisi'ni lokalize ederek elestirsen adrese teslim olacakti. yoksa orada doksan dakika bir taraflarini yirtmakta olan bizlere haksizlik ediyor olacaksin.

Unknown dedi ki...

herkes tribüne sallıyor..kazanamayınca destek az, biraz ateşli olunca fanatik - terorist.. ortası yok anlaşılan.. hoca neden işiyle uğraşmaz ve yönetimler.. tribünler taraftarın işi.. yaparsın belli uygun bir fiyat her takımın profili var gelir tribüncüsü - seyircisi.. nasıl izliyorsa katılır olaya..