4 Aralık 2008

Dün ve Bugün

Dün ne demişti? "Her gün kendime şunu soruyorum: Sunderland için doğru adam mıyım?Bu sabah da kendime bunu sordum ve cevabım evet oldu. Eğer yarın sabah cevabım hayır olursa durumu gözden geçirmemiz gerekir!"

Roy Keane bu sabah hayır dedi ve Sunderland teknik direktörlüğünden istifa etti. Biraz Hagivari gidiyor teknik adamlıkta... Büyük futbolcu ve zor adam...

9 yorum:

jose dedi ki...

Futbolculugunda yıldız apoletıne sahıp olan oyuncuların nedense teknık dırektorluk karıyerlerı basarısız oluyor.Hagı gıbı Keanede buna ornek verılebılır sanırım..

semioticus (shelbyl) dedi ki...

@ MOURINHO

Aceto senin yorumundan sonra mi editledi yaziyi, yoksa sen Aceto'nun son paragrafini baska sekilde ifade ederek ustun dil yetenegini mi sergiledin?

Burada lafim ya Aceto'ya ya sana. Aceto edit demeden edit'ledigi icin olur eger durum oysa..

Genç Arsenal dedi ki...

bence başka problemler var. premier ligde 5 maç kaybetti diye takım bırakmak pek rastlanır şey değil. ya iyi bir teklif ya da yönetim ile anlaşamadı bence.

jose dedi ki...

@rotbalans


ne dedıgını anlayabılsem sorunu yanıtlayacagım ama yıne acıklayıcı olayım.


Bulent abı 20:16 da postu atmış.

Bende 20.47 de ona katıldıgımı ıfade ettım farklı bır dılle.

Sen neyı soruyorsun?

mcdonell dedi ki...

haftasonu olası manchester mağlubiyetinden sonra bırakması herkes için daha yaralayıcı olacaktı.

nestavarro dedi ki...

dünya adam aldı cisse yi kiraladı kodrosuna kötü denemez ama takım kötü gidiyor,anca bu sabah düştü jeton incl yolları taştan bulur bi takım oralarda

serdark dedi ki...

oldum olasi sevmedigim bir topcu! cidden nefret ederim kendisinden. teknik direktor flnda olmaz bu adamdan..

zamaninda vierayla bir atismasi vardi tam dayaklik..maca cikmadan soyunma odasi koridorlarinda, "sahada goruscez sahada goruscez senle" diye artislikler yapiyor..tabi birde yancisi Neville mafyasi var, seremonide viera ya bir bakisi, bir el sIkmasi var, tam dayaklik..irlanda maci oncesi turkleri hic sevmem aciklamasida cabasi..hepsini alican bir guzel dovucen

Super bir ritm, cok guzel sozler.
Keane icin gelsin..

http://www.youtube.com/watch?v=kfBx4LlG1p4

Figueres dedi ki...

Aslinda resim pek bi anlamli olmus. Iki eski ManUn efsanesi, Ince ve Keane, karsi karsiya. Biri ayrildi, digeri de bi sonraki yolcu gorunumunde.

Adsız dedi ki...

keane'in antrenörlük kariyeri hagi gibi başarısızlıklarla dolu değil ki. ilk sezonunda, ligin en altında (sondan ikinciyken) aldığı takımı championship'te şampiyon yaptı. ikinci sezonunda da o vasat kadroyu, çok yoğun sakatlıklara rağmen ligde tuttu.