8 Kasım 2008

Lenny Fernandes Coelho

Arsene Wenger'in ekibinin son keşfi. Brezilya'dan 1.69 boyunda bir santrfor. Lenny Fernandes Coelho. Palmeiras'da oynuyor. 1988 doğumlu. Arsenal ile ön mukavele yaptı. Ocak ayında valizini toplayıp gelecek. Wenger her zaman dolu atmaz, bakalım yumurtadan ne çıkacak bu kez. Bir zamanlar Middlesbrough forması giyen Juninho'ya benzetiyorlar(mış)...

12 yorum:

peralta dedi ki...

rıdvan %100 Futbol'da arsenal maçından sonra bendtner için dedi. iyi topçu çıkmaz bundan diye. ben o kadar kötümser değilim açıkçası bendtner hakkında. evet o gün leylek gibiydi ama, geçen sene iyi işler yapmıştı ligin sonuna doğru. bakalım, adebayor'un sakatlığı büyük sınav bendtner için.

Unknown dedi ki...

@peralta
bendtnerden futbolcu çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama kesinlikle bir oturma odası takımı çıkar.meşe odunu gibi adam.

coelhoyu hiç duymadım ama arsenal için orta yaşlarda bir futbolcu.2 sene genç kontenjanından oynar sonra da iyiyse ispanyaya kötüyse yunanistana gider.

GSveFutbol dedi ki...

Inamoto'da Arsene Wenger'in getirdiği isimlerden biridir.. Arada bir hata yapma payı olsun

Turiaf dedi ki...

Bendtner ayağında top tutamayan bir topçu ve bu zaafı yüzünden Arsenal'in akıcı pas trafiği üzerine kurulan hücumunu engelliyor. Böyle giderse sene sonu postalayabilirler. Aslında Bergkamp'ı getirtip top nasıl tutulur öğreteceksin bu adama.

bahtiyar dedi ki...

inamoto transferinde o zamanki yapılan acıklama bile pazarlama transferi olduğu yönündeydi arsene wenger de arada hata yapar ama inamoto zaten gelecek için değil forma satışı,klübün asya da pazarlanması amacıyla alınmıştı marketing transferi de denebilir.

Radical Media dedi ki...

Arsenal düzeyinde bir takımda 8-10 genç transferden 1 ilk 18 oyuncusu çıksa süper oran bence. yabancı sınırlaması da yok alıp alıp rezerv takıma yığıyorlar işte. fabregas'ı bile 2-3 sene rezerv takımda oynattılardı yanlış hatırlamıyorsam.benzer bir uygulama şansı bizde de var eğer kaldırılmadıysa belli yaşın altındaki oyuncuları alıp B Genç takımdan itibaren yabancı kontenjanına takılmadan A takıma kadar götürebilirsiniz. Ama tabii kim uğraşçak başkanın menejer yiğeninden avantayla topçu almak varken .

erssre dedi ki...

itten post 1.69'dan forvet olmaz..
(bkz.robinho)

serdanka dedi ki...

Fabregas geldi abi direkt oynattı adam. O zaman 16 yaşındaydı "Ne oluyo ya?" demiştim. Başta çok silik oynardı sonradan açıldı. Arsene Wenger dayı her ne kadar fransız olsa da bana hep bir hollandalı hissiyatı verir. Fransız tutuculuğuna sahip olmayan yaratıcı bir yanı var aynı modern hollandalı kaşifler gibi. Velhasıl Coelho her ne kadar yazar adaşının sahip olduğu hünerlere sahip olmasa da kendini geliştirebilecek en güzel ortama geldiğinin farkında olmalı. Bu takımdan çok yıldız çıktı ama bir o kadar da söndü. Birde Juninho olayı var. Middlesbrough'ya nasıl geldiğini hatırlıyorum Juninho'nun. Türkiye'ye gelse o kadar ilgi göstermezdik biz. Klasik karşılama dışında bir kortej yapmışlardı arabalarla klübe kadar hiç unutmuyorum. O süper kadro heba olmuştu. Ama sonuçta burası Londra ve Wenger'ın obası olmaz öyle :) saygılar.

neverLander ® dedi ki...

@gsvefutbol.com

inamoto yu arsene wenger'in hatası olarak almak yanlış bence. o transfer uzakdoğu forma satışları baz alınarak yapılmış bir transferdi.

inamoto nun galatasaray'a gelişi hatadır ama, o ayrı.

Elessar Telperien dedi ki...

@ermansire

Romario'da 1.69 ;)

GSveFutbol dedi ki...

@mulan&neverlander

işin sonu ne kadar marketing olsada aynı ülkeden Nakamura'yı da alabilirdi o donemde.. Arsenal Scout'u hata yapmaz diye bir şey yok.. Wenger'in futbolcu yetiştirme kalitesine gölge düşüremiyecek kadar küçük bir detay inamoto.. Nike zorlaması var işin ucunda

cogito dedi ki...

gaziantepspor'lu diawara da bir arsene wenger eseridir.