12 Ekim 2008

Orada Olsam #1

Bu yeni bir seri. "Orada Olsam" kareleri... Madrid'de bir bar..

10 yorum:

Mephisto dedi ki...

hakkaten orada olsam :)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

stadn y pintoresco. afectados... muxo ver

ROKETJr dedi ki...

madridde bir bar sol meydanındaki ayı heykeline arkarnızı verdiğinizde yukaır yürüyüp sola dönünce barcelona sokağını görüceksiniz.kapısında kocaman bir dünya haritası olan bardır işte bu.büyük porsiyonları ve çok lezzetli yemekleri diğer yerlere göre acayip ucuzdur...favori yerimdi

NYG dedi ki...

çok tutar bu seri...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

comerciales rival. jajaja

csr dedi ki...

cook cook..

Unknown dedi ki...

en çok pazartesi sabahı oraya gidip içmeye başlamak lazım..........

conqueror dedi ki...

"Pais Country Bask" ta, Mondragon (Arrastre) de bir barda Real Sociedat ın maçını izlemek, Malaga/Lucena da Nadal'ın final maçını izlemek büyük keyifti. Avrupanın en şeker insanındır İspanyollar. Basklılar da öyledir. 1 ay Malaga da 1 ay Bilbao da kaldığım için az çok fikrim var iki milletle ilgili ama bask insanı bize karakter olarak daha yakın. Çok sıcak kanlı, çok heyecanlı, hiç serinkanlı olmayan insanlar.
Ama İspanya ziyaretlerimde en mutlu olduğum an San Sebastian (Donestia) da Türk dönercisi bulmamdı :) .Amcayla kanka olduk. "Bu şehirde bir sen, bir ben, bir de Tayfun var şu an Türk olarak" dedi amca. Bırakmadı muhabbeti. Casino su, Barları, tarihi eserleri, sahili ile harika bir şehir San Sebastian. Tek içimde kalan nokta Real Sociedat maçına gidememek oldu. En ucuz bilet 50€ idi. Basklılar bile bu paraya 2.lig maçına gidilmez dedi. Tek başıma gitmek istemiştim ama San Sebastian ile Mondragon arasındaki ulaşım zorluğu nedeniyle gidememiştim.

conqueror dedi ki...

Bu arada Tayfun Korkut Real Sociedat B nin antrenörüymüş. Dönerci amca söyledi. Hergün gelir buraya dedi. Şimdi Fransada eğitimde olmasa o da gelirdi dedi. Bir de Nihat'ın San Sebastian merkezinde yaptırdığı oteli gösterdi. Nihat da sürekli o dönerciye gidermiş. Nihat hiç gitmek istemiyordu Sociedatdan klüp zorla sattı dedi.

duhtbrahma dedi ki...

1 mart 2009. Barsa maçından çıkmışız. Agüero iki, forlan bir tane atmış. eto nun tek golü yetmemiş. intikam istemiyorum 3-1 yeter. öyle güzel oynamış ki atleti, üstümüzde -rojo y blanco- türk milli takımı formasıyla biralarımızı içerken haftaya o gün "real e barnebauda da çakabilir miyiz" in hayallerini kuruyoruz... keşke o gün orda olsam :))