17 Ekim 2008

İstifa Güzeldir

Dünya Kupası elemeleri Güney Amerika'da tek grup üzerinden oynandığından -ilk 4 takım gider- hatanın telafisi yok gibi. Arjantin Şili deplasmanında 1-0 kaybetti ve teknik direktör Alfio Basile istifasını sundu. Olimpiyatlarda altın madalyayı alan takımın hocası Sergio Batista ilk aday. River Plate'de kötü giden Simeone, Batistuta-Sensini ikilisinin de adı geçiyor. Bir de Maradona tabii. Her seferinde illa ki yazarlar ama olmaz sonunda...

* Futbol Blog programı Cumartesi, 13:00'de canlı; 01:00'de banttan yayınlanacak.

10 yorum:

Batistuta dedi ki...

Batigol gelse keşke :)

neverLander ® dedi ki...

abicim mail adresinin sonuna ".com" koymayı unutmuşsun (bir de habertürk'deki türkçe karakter çalışmıyor).

iple çekiyorum programı. evimde karasal yayın olduğu için eş-dost bir yolunu bulup futbol blog'un kapalı tribünü olan televizyon başına geçeceğim, seni desteklemek için. en güzel tezahüratlarımızla o tribünde olacağız!

serdanka dedi ki...

Abi ben yolda olucam ama bilki banttan yayını izleyecem hatta bende banta alıcam o kadar ki :)))

aliyavuz dedi ki...

san lorenzo'nun miguel angel russo'su gelecek diyorlar televizyonda. batistayı zaten 2010 sonrası için düşünüyodu grandola. diğer aday simeonenin kontratı aralıkta bitiyor russo gibi. aralığa kadar bekleyebilirler mi bilemiyoruz tabi.

coco basilenin topçularla anlaşamadığından yakınıp duruyordu basın. şili maçının ikinci yarısından itibaren sözünü de dinlemez olmuşlar. tevez'in yaptıkları da suikast olarak yorumlanabilir dolayısıyla.

MaX CadY dedi ki...

Bazılarına ders olur inşallah dicem ama onlar artık ders almıyor ders veriyorlardı. yada ders al(A)mıyor ders ver(E)miyorlar demek lazım.

mondo trasho dedi ki...

bu istifadan ders alması gereken teknik direktörler umarım gereken dersi almışlardır.

Temur dedi ki...

Gidip de Simeone yi getirmesin bunlar. Evlerden ırak!

Adsız dedi ki...

@SERDANKA

Radyodan da takip edebilirsin. Habertürk Radyo Fm 90.4

ERKUT dedi ki...

Arjantin futbol federasyon başkanı değilim lakin en makul karar Russo olur.

Alfredo dedi ki...

Sergio Batista'ya güvenemeyenler Diego Simeone'ye nasıl güveniyorlar anlamıyorum.River Plate şuan Ligde 19. sırada bulunuyor.Miguel Angel Russo yada Batista başarılı olur.Maradona teknik ekipte bulunmaz inşallah.