16 Ekim 2008

Olmayınca Olmuyor

Grup kuraları çekildiğinde İspanyol medyası en özel maçı manşete çekmişti. Atletico Madrid-Liverpool. Fernando Torres kaptanı olduğu eski kulübüne karşı Vicente Calderon'a çıkacaktı Liverpool formasıyla. Tonla foto çıkardı o geceden. Önce Atletico Madrid'in sahası kapandı. Ceza ötelendi bu kez de Torres sakatlandı. Olmayınca olmuyor işte...

14 yorum:

Tuner dedi ki...

üstad zaman itibariyle yer kure uzerinde bulunmayan bir zaman diliminden yazıyorsun...tr'den bes saat geride bir kara parcası yok bu zaman ayarı nedir boyle???

KP dedi ki...

Tesadüfe bakın!!!
Bu işte bir iş var. Torres'i severim ama bu pek normal gelmedi bana.
Baliç'in Kadıköy'deki FB-GS maçlarından önce pat diye sakatlığının çıkması gibi bişey bu.

Aguero vs Torres karşılaşması hakkaten heycanlandırıyordu beni. Bir daha ne zaman olur ki böyle bir eşleşme???

Ayrıca Tam bir "Week of the Atletico" dur önümüzdeki haftanın tabiri. Umarım keyifli olur.

AbSurDMaN dedi ki...

Bariz Calderon'a çıkmak yemedi.Gol atsa alacağı tepkiden çekindi. Klasik numara, sakat olduğunu sanmıyorum. Atletico taraftarının tavrı ne acaba ispanyolcam olmadığı için forumlarından gram anlamıyorum :) Mesela Torres sahaya çıktığında alkışlayacaklar mıydı yoksa ıslık resiteli mi dinleyecektik ? Bir de düşünsenize Atletico Madrid :0-1: Liverpool, gol dk. 83 Torres :)

Sözün özü ilk cümlem...

Protanopia dedi ki...

Ilk karalayip kaydettigi saat o. Sonra oynasa da ilk saat kaliyor. Blogger'in hatasi mi demek lazim?

aksilaz dedi ki...

yusuf

Adsız dedi ki...

adam belçika maçında sakatlanıp oyundan çıktı ve 2 hafta oynayamayacak. burdaki yorumlar şaka gibi yusuf,korktu vs. tövbe tövbe.

Unknown dedi ki...

foto tam "popom ağrıyor azcık yaslanıvereyim şu duvara" tadında :)

Julien Dekosta dedi ki...

kazaga gel ya :D

Sıtkı Sıyrılmış dedi ki...

bu sürpriz oldu işte. bir de blogu aşağıdan yukarı okuduğum için az evvel "sağa çek atletico madrid" başlıklı yazıya edit tadında yorum yapmıştım. çok özür...

neverLander ® dedi ki...

sakatlık hakkında belçika maçının ertesi günü-yani dün- ispanya milli takım doktorları açıklama yaptı arkadaşlar, liverpool sağlık heyeti değil. sakatlık hikaye değil yani.

ayrıca torres olsaydı aslanlar gibi karşılanacaktı o maçta, atletico taraftarı hala çok seviyor torres'i. iki taraf açısından da bi sorun yoktu yani.

ynwa dedi ki...

atletico maçı umrumda değil, gruptan zaten çıkmışız artık, hikayesi vardı işte maçın o kadar. ancak önümüzdeki haftaki çok kritik chelsea maçında da olmayacak olması acaip sinir bozucu. sezona böylesine iyi başlamışken bu maçta oynaması lazımdı. united karsısında da yerini alamamıştı, bari maçın sonu da aynı olsun.

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

direkt foto "olmayınca olmuyor"...

Temur dedi ki...

Valla kazak ta pek olmamış zati:)

ERKUT dedi ki...

Torres milli arada sakatlanmasa,Atletico'nun ceza mevzuları olmasa dahi Fernando'nun Atletico taraftarının karşısına rakip olarak helede Calderonda çıkmak isteyeceğini düşünmüyorum.Anteamanda sakatlanır yine oynamazdı.