15 Ekim 2008

Marsilyalılar vs İspanyol Polisi

Atletico Madrid'in aldığı 2 maç saha kapatma cezası doğal olarak İspanyolları çıldırttı. Medya seferberlik ilan etti, Platini'ye hücum ediyorlar. Savunma için bir kanıt da İspanyol polisinden geldi. Vicente Calderon'da Marsilya taraftarının polislere tribünde ve koridorda saldırdığı görüntüleri yayınladılar. A. Madrid başkanı kendinden emin konuşuyor: "Liverpool maçını Calderon'da oynayacağız" diyor. Liverpool cezadan memnun değil, Marsilya tarafında Erik Gerets UEFA'yı tebrik etmiş. Eder tabii, tur gitmişti şimdi umutlandı...
Video: Marsilya taraftarı vs İspanyol polisi/Vicente Calderon

16 yorum:

neretva dedi ki...

Bi de uçak bilet paraları falan. Otele de vermişler paraları.Az da değil 3000-3500 kişi LFC taraftarı. Kuzu gibi bekliyorlar.

aşkın dedi ki...

İyi de olayın tamamı videoda yok, kaldı ki olan kısmından bile polisin kabahati olduğu belli.
Çıkış kapsını tutmuşlar gelene gidene Haydar'ı sallayacaklar, yer mi bunu Marsey çocuğu? Onlar da karşı taarruza geçmişler.
Trt 1'de Yargıç ve Polis diye bir dizi var şok güzel.

style dedi ki...

benim anlamadigim bu avrupa polisi neden bu kadar sunepe. izmir polisine boyle bisey yapsalar, o staddan bunlar kusura bakmayin ama "NAH" cikar..

Temur dedi ki...

Ceza tamam da bir maçtan fazlası adil değil. Acaba Real olsaydı ne olacaktı ceza merak ediyorum. Herhalde Marsilya 3 maç seyircisiz oynardı Nadal ile Tom Cruise'un keyfini kaçırdılar diye.

emrah dedi ki...

ceza ertelendi.liverpool maçı calderon'da.

Adsız dedi ki...

Ne güzel arıyor fransız hakkını.
Bizim romada topçularımızı polis dövdü plaket veriyordu uefa :S

Adsız dedi ki...

uefa liverpool maçını "başka statta yapılmasının organize edilmesi için yeterli zaman olmamasından dolayı" cezayı ertelemiş. adamlar ayaklanınca ne yapacaklarını şaşırdılar tabi. bu 2 maçlık cezanında kalkacağını düşünüyorum.

nuri pasha dedi ki...

Ustteki fotograftaki fanatik kizi cok takdir ettim

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

UEFA, 2 maç kapatma cezası verdiği İspanya'nın Atletico Madrid takımının cezasını erteleyerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 22 Ekim Çarşamba günü yapılacak Atletico Madrid-FC Liverpool maçının, Madrid'deki Vicente Calderon Stadı'nda oynatılmasına karar verdi.

CDiS dedi ki...

atletico madrid başkanı haklı çıktı, ceza ertelendi. liverpool maçı calderon'da ve tabi ki torres'te tekrar calderon'da.

redfox93 dedi ki...

bülent abi gözümüz aydin,uefa atletico madrid'in cezasini madrid disinda maç organizasyonu saglamak için yeterli vaktin bulunmadigindan cezayi 1 maç geç baslatacak.yani atletico-liverpool maçi vicente calderon da oynanacak.yani ceza psv maçiyla baslayacak.keske allahtan baska seyler isteseymisiz :)

Kaynak : Maraton.com.tr
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=59051

cakarkeyf dedi ki...

Bence ceza değişir, saglam bir para cezasına dönüşür, bir daha tekrarlanırsa 5 mac kapatırız derler olaya noktayı koyarlar.

Benim en çok garibime giden ırkçılık gibi enternasyonel bir sapkınlığa federasyonlarca tek tip standart bir ceza verilememesi. Videoda olan saha olayları (olayları kimin baslattığı,kimin kendini savunduğu vs)gibi çözülmesi zor olan bir hadise de değil üstelik, savunması mavunması da yok. Federasyonun biri para ceza veriyor, biri mac kapatma, öteki hiç vermiyor. Mesela ispanya federasyonu bu konuda cok geniş, 80bin kişilik staddaki irkçı tezahuratlara 20-30bin avro ceza vermiyormu komik oluyor, sadece 500 kişinin bilet parası o be.

Adsız dedi ki...

torres dönecek diye sevirken dünkü belçika maçında sakatlandı. atletico maçında malesef yok :(

wjker1982 dedi ki...

Uefa irkcilik yok diyor ama ,Galatasaray in Juventus ;Besiktas in Chelsea macini kluplerin hic sucu yokken,hicbir gerekce yokken,ceza veriyor,is Ispanyollar a gelince yok zaman yokmus yok bilmemne,yeter artik tamam biz de sutten cikma ak kasik degiliz ama su Italyanlar in Ispanyollar in yaptiklarini yapmiyoruz.Cifte standart var,onyargi var,adaletsizlik var.

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
for me, it is an unfair decision, Atletico Madrid was not to blame, it was a Olympique Marseille´s fans problem, but Platini is french.....
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

Ramon'dan sonra Juan..

Dünya küçük futbol aşkı büyük..