7 Nisan 2008

Gerets Köşeyi Döndü

UEFA Kupası'ndan elenen ve kupada 5. lig takımına turu veren Erik Gerets için Marsilya'da hayat zorlaşmıştı. Çıkış yolu bu maçtı ve başardılar. Lider Olympique Lyon'u 55 bin taraftarı önünde Veledrome'da 3'lük yapıp gönderdi Gerets (3-1). Bu maçı izlemek isterdim, evden uzaklarda olunca kısmet olmadı. Goller Cisse, ve Niang'dan. O.Lyon'un hocası Alain Perrin eski takımına karşı kaybetti. Marsilya bitime 6 hafta kala Nancy'in 3 puan gerisinde 4. sırada. Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için Nancy'i oradan indirmeleri gerekiyor, galiba bunu başaracaklar da. Dipte iki büyük takım var ve onlar da La Liga'daki Zaragoza gibi bağıra bağıra kümeye gidiyorlar. Paris Saint Germain ve Lens.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hem Cisse'nin hem de Niang'ın attıklaır gollerde son vuruşlar süperdi. Niang böyle oynamaya devam ederse -ki takımın bu sezon ki en verimli ve istikrarlı topçusu- Marsilya'da pek fazla kalmaz diye düşünüyorum...

teletabi dedi ki...

oldukça zevkli bir maçtı. veledrome u hiç bu kadar dolu görmemiştim. ben akale yi pek begendim. ayrıca psg ve lens azıcık aslanlarımı, sochaux yu, örnek alsalar ligde kalabilirler ama ruh olacak önce. o da sochaux da var. çok afedersiniz ama şunu demek isterim. soşo ulan! :)