20 Eylül 2008

Allianz Arena'da Manita

" Bayern Munih'in tarihinde kendi sahasındaki en farklı mağlubiyeti bu mudur?" Werder Bremen, Allianz Arena'da resmen tecavüz etti Klinsmann'ın takımına. 5 attılar, fazlası da olurdu. 2 yediler ; o da rehavetten. Bayern Munih için sezonun ilk ve acı mağlubiyeti. 5 maçta kalelerinde 9 gol gördüler. Kahn sonrası kolay olmayacaktı ama kim der ki; "B. Munih sahasında 5 yiyecek", şahsen ben bir çay ısmarlardım. Mesut Özil harika bir gol attı, ayağına sağlık...

21 yorum:

ssim dedi ki...

resmen haşamat ettiler bayern'i :) skibbe'yi eleştiriyorduk ama klinsmann'da az değilmiş :) nolacak bu alman hocaların hali :)

a.c. sedef dedi ki...

mesut müthişti.schalke farfan'ın peşinden koşacağına sol tarafa mesut'u koysa hem mali hem oyun olarak daha çok şey kazanırdı.

EDDIE dedi ki...

İlk 3 golde dolaylı ve direkt olarak payı vardı Mesut Özil'in, bende müthiş gururlandım, takdir ettim. Umarım daha iyi maçlarda çıkartır.
Ancak 4-0dan sonra uydu receiver'ım beni yarı yolda bıraktı gerisini izleyemedim.

Schaaf'ta ayrı bir deha ama, resmen çözmüş bayerni, tek hamle yapamadılar.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

maçı başından sonunaca izledim , schaff'a şapka çıkartıyorum. Bayern'i müthiş sezmiş. son dk'da pizarro'nun kacırdıgı , hatta atmadıgı gol'ü de sayarsak , bayern darmadağın. Resmen "tecavüz". Mesut Almanya milli takımını seçmekle dogru kararı vermiş kendi adına.Borowski'nin gidişi en çok ona yaramış gibi. Bu arada Bayern'in borowski transferindeki isabetinide takdir ediyorum. Soldan lahm , sagdan oddo kessin , vurursa toni-klose kafayı vursun , sekerse yada savunma karşılarsa dönen ribaund'u borowski - ze roberto kurdelalarla rakip kaleye paketlesin --ki bugün 2 golde hemen hemen bu mantıkla geldi-- , aslında werder onuda vermezdi de , postta denildigi gibi "rehavetten", keske pizarro kacırmasaydıda , +4 avg ile bayern'i geçselerdi.
Werder'de sanırım iyinin en kötüsü vranjies'di.Baumann'in yanına ona göre daha genç biri daha iyi olcak gibi. hunt , dağılmış rakip karşısında kötüydü. Diego ; ne diyeyim..

a.c. sedef dedi ki...

ze roberto çok kötüydü onu söylemeyi unuttum.daha doğrusu hem lahm hem ze roberto çok kötüydü.schweinsteiger'le lell ve oddo arada sağ tarafta çırpındılar birşeyler yapmak için ama lahm cidden çok kötüydü.ze roberto sahada yoktu.

toni geçen sezon olsa yayın yukarısından gelen o havadan paslardan birini mutlaka gol yapardı.

Adsız dedi ki...

schaaf almanyanin acik ara en iyi teknik direktörü. umarim daha iyi yerlere gelir kendisi. schaaf/allofs ikilisine bakiyorum ve ertugrul/sinan engin ikilisine.

emrah dedi ki...

eğer bu adam teknik direktörse bende fenerbahçe başkanıyım.

delgado dedi ki...

dakika 70 küsür ve schweinsteiger sinirden topu reklam panosuna nişanlayıp tüm gücüyle vuruyor. spikerin 1 dakika sonra dediği laf "bu hareket milli bir oyuncuya hiç yakışmadı".

futbol kimlerin ellerinde, kimler yorum yapıyor.. vay vay!

sannti dedi ki...

Bu maçta Bayern'e 1.45 veren ve çok canlar yakan iddaayı Schaaf'tan ve Mesut'tan çok tebrik etmek lazım(!)

jose dedi ki...

RIBERY olsa bu mac boyle bıtmezdı

revenant dedi ki...

klinsmann devre arasını goremez,gormemeli de bence.gerci ribery -hamit -klose yok ama bu kadar da kotu oynanmaz ki..

murat demirhan dedi ki...

werder herzaman bayern'den daha sempatik bi takımıdı benim gözümde. tebrik ederim kendilerini. klinsmann'ı ise zor günler bekliyor gibi...

Barizzio dedi ki...

Üstat iyi demişsin ama, Kahn olmasaydı bu maçı alır mıydı Bayern, bence zor..

alperensaylar dedi ki...

van bommel'den orta saha ve kaptan olursa olacağı bu. adamın attığı her pas rakibe gidiyor.

Deep Blue dedi ki...

Mesut Özil'i Schalke nasıl bıraktı inanılır gibi değil, bu kadar ayağına hakim, ince bilekli futbolcu çok çok uzun zamandır hatırlamıyorum... Hakan Tecimer vardı inik çoraplarıyla belinden su çekerdi adamın ama çok disiplinsizdi... Mesut Özil Bundesliga'nın yeni fenomeni, bir de Marko Marin'i beğeniyorum...

Bu sene Hamburg şampiyon olsun seneye de Kevin Keegan'ı takımın başına getirsinler...

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

mesut özil > lincoln
borowski > van bommel
schaaf > klinssmann
schalke < bayern munich

Fuzzy Logic dedi ki...

Mesut hala Alman a milli degil. Türkiye icin oynayamazmi acaba?

Emir dedi ki...

Klose değil de, ribery ve hamit ikilisinin yokluğu çok önemli. Onların geri dönüşü çok farkettirir bayern'i ama yine de tabi 5 gollü mağlubiyet büyük hezimet..

Yalnız Schalke'nin Mesut'u vermesi inanılır gibi değil hakikaten, halen Schalke'de o kadar ince klas bi adam yok, ortasahalarında yaratıcılık eksik ve Rakitic bile o eksiği kapatamıyo.

Bu arada Mesut Özil diyosunuz da esas Nuri Şahin nerelerde, Feyenoord'dan dönmedi mi hala?

zachpaulsen dedi ki...

geçen sezon başında Bayern, Werder'i evinde 4-0 yenmişti. İntikamını acı aldı Werder bu sene.

Bayern kalecisi evlere şenlik. Yakında hilderbrand'ı transfer ederler. Bu sene klinsman'ın işi zor. Özellikle Ribery yokken takım pozisyona giremiyor..

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

aslında direkt tim wiese yi alsa ya Beck's...

ornitrin dedi ki...

@aceto

Herşey iyi hoş da; şu "tecavüz etti" lafı nasıl kanınızı dondurmuyor anlamıyorum. Daha önce de görmüştüm bu blogda, yakıştıramamıştım ama yazmamıştım. Anladım ki bu kullanılan bir tabir ki hiç yakışık almıyor bence. Gülünecek, eğlenilecek bir yanı da yok. Dehşete düşüyorum sadece. Benim karım-kızım yok, olmasına da gerek yok buna tepki göstermek için. Sadece kendimize dokunduğunda kınamak mı lazım?

Sizin iyi niyetinize güvenerek yazdım, şu tabirden bir kurtulsak güzel olacak.